میرزا قاسمی
قاسمی ، میرزا قاسمی :))
یکی از غذاهای شناخته شده و لذیذ شمال ایران
البته این غذای لذیذ تا اینور آبها هم اسمش اومده
برای این غذا احتیاج به بادمجانهای کبابی شده داریم که پوستش رو گرفته , خوب خرد میکنیم ، البته بعضی اوقات خیلیها امکان کباب کردن بادمجانها رو ندارند
که در این صورت میتونید آنها رو به تکه های کوچک بریده و با ۱ استکان آب بگذارد تا بپزد
این غذا با سیر فراوان خوشمزه تر خواهد شد ، سیرها را خرد کرده و در کره کمی تفت دهید ، به ترتیب ابتدا گوجه های خرد
شده و بعد بادمجانهای له شده رو اضافه کنید
بعضی از دوستان از پیاز استفاده میکنند ، که معمولا تو گیلان این روش مرسوم نیست
شده و بعد بادمجانهای له شده رو اضافه کنید
بعضی از دوستان از پیاز استفاده میکنند ، که معمولا تو گیلان این روش مرسوم نیست
در هر مرحله اجازه بدید که آب یکی کشیده شه و مواد بعدی رو اضافه کنید
میتونید از مقداری رب گوجه هم استفاده کنید
میتونید از مقداری رب گوجه هم استفاده کنید
این غذا به روغن فراوان احتیاج دارد ، همینطور نمک ، فلفل و زرد چوبه را فراموش نکنید
بعد از کمی تفت دادن و کشیده شدن آب غذا ، میتوانید تخم مرغ ها را اضافه کنید و کمی هم بزنید
درب ظرف را بگذارد و با حرارت کم اجازه دهید غذا جا افتاده شود
من در آخر کار از مقداری زعفران دم کرده نیز استفاده میکنم
وای وای دلمون رو هم کباب کردی به همراه اون بادمجونا گیـــــــــــلدااا
AntwortenLöschenها ها خدا نکنه بابا ، جات بسیار بسیار خالی :****
AntwortenLöschen