Donnerstag, 24. März 2011

میرزا قاسمی



قاسمی ، میرزا قاسمی :)) 
یکی از غذاهای شناخته شده و لذیذ شمال ایران 
البته این غذای لذیذ تا اینور آبها هم اسمش اومده 
برای این غذا احتیاج به بادمجانهای کبابی شده داریم که پوستش رو گرفته , خوب خرد میکنیم ، البته بعضی اوقات خیلیها امکان کباب کردن بادمجانها رو ندارند
که در این صورت میتونید آنها رو به تکه های کوچک بریده و با ۱ استکان آب بگذارد تا بپزد




این غذا با سیر فراوان خوشمزه تر خواهد شد ، سیرها  را خرد کرده و در کره کمی تفت دهید ، به ترتیب ابتدا گوجه های  خرد
شده و بعد بادمجانهای له شده رو اضافه کنید
بعضی  از دوستان از پیاز استفاده میکنند ، که معمولا تو گیلان این روش مرسوم نیست 



در هر مرحله اجازه بدید که آب یکی کشیده شه و مواد بعدی  رو اضافه کنید
میتونید از مقداری رب گوجه هم استفاده کنید 



این غذا به روغن فراوان احتیاج دارد ، همینطور نمک ، فلفل و زرد چوبه را فراموش نکنید
بعد از کمی تفت دادن و کشیده شدن آب غذا ، میتوانید تخم مرغ ها را اضافه کنید و کمی هم بزنید
درب ظرف را بگذارد و با حرارت کم اجازه دهید غذا جا افتاده شود



من در آخر کار از مقداری زعفران دم کرده نیز استفاده میکنم
نوش جان ، گیلدا









Kommentare:

  1. وای وای دلمون رو هم کباب کردی به همراه اون بادمجونا گیـــــــــــلدااا

    AntwortenLöschen
  2. ها ها خدا نکنه بابا ، جات بسیار بسیار خالی :****

    AntwortenLöschen