کال کباب
مدتی پیش یکی از دوستان دستور* کال کباب *رو خواسته بود ، دوستان شمالی که حتما میدونند ولی واسه دیگرون باید بگم که یک پیش غذای یا کنار غذا میباشد .
البته من تمامه فروشگاهها رو گشتم تا بتونم انار ترش پیدا کنم ، فکر کنم که اگه ی مقدار دیگه میگشتم و میخواستم که انارها رو امتحان کنم ، با چوب و چماق بیرونم میکردند :)))
بلا خره ، اناری که ترش و شیرینی بود ، پیدا کردم . گفتن این مقدمه واسه این بود که اگه انار ترش یا آب غوره نداشتین ، بهتره از درست کردنش صرفه نظر کنید .
من واسه این پیش غذا ۲ عدد بادمجان رو کبابی کردم ، حسابی کوبیدم و با ۴ حبه سیر له شده ، کمی نمک و فلفل ، نصف فنجان آب انار ترش یا آب غوره ، ۴ قاشق گردو ساییده ، کمی گلپر
مقدار ۱ قاشق سبزی نعنا ، خالواش ، چوچاق ( اگر در دسترس نبود ، از نعنا یا پونه استفاده کنید )، مخلوط کردم .
بهتر است بادمجانها بدونه دانه باشند ، و میتوانید با نان هم این پیش غذا رو سرو کنید .
نوش جان ، گیلدا
به به منم خیلی وقته دلم می خواسته امتحان کنم و نشده
AntwortenLöschenراستی گیلدا جون انگار مشگل عکس گذاشتنت حل شده؟ آره؟
لاله جون اگه به طعم سیر و بادمجون علاقه داری ، حتما امتحان کن . واقعا در حالی که هیچی نداره ، همه جور لذت رو داره :)))
Löschenاره عزیزم ، راستش ی روز اومدم آپلود کنم ، دیدم بهم اجازه داد ، حالا به قول عارفه جون یا دلشون سوخت یا دیدن من پرو تر از این حرفهام :))))))))
به هر حال تا به حال داره بهمن کنار میاد :))
vaaay Gilda jun dahanam ab oftad ...
AntwortenLöschenهما جون ، جات خالی عزیزم ، جدی جدی میگم م م م :****
AntwortenLöschenمنم باید امتحانش کنم خیلی تعریفشو شنیدم ولی به مثل تو باید بگردم دنبال انار ترش :)
AntwortenLöschenدستت درد نکنه
لیلا جون ، ۱ بار بخوری مشتریش میشی :)))
AntwortenLöschenعزیزم ، تو این پیش غذا رنگ مهه واسه همین سی میکنند که با انار ترش تهیه کنند ،
ولی یادمه مامانم با آب نارنج هم درست میکرد ، میتونی امتحان کنی ، البته اگه داشته باشید :)))
اگر انار ترش داشتم ؛ واسه ظهر درست میکردم ، اما انارترشم کجا بید آخه .............
AntwortenLöschenفدات شم بخدا من هم بر حسب تصادف گیرم اومد ، تازه ترش و شیرین بود
AntwortenLöschenولی میتونی اگه آبغوره یا آب نارنج دری استفاده کنی ، و مقداری آب انار بریز واسه خوشرنگ شدنش
البته من با آبغوره تا به حال تهیه نکردم ، ولی امتحان کن
مرسی گیلدا جونی منکه عاشق بادمجونم حتما باید امتحانش کرد به به
AntwortenLöschenنوش جونتون باشه ^_^
Löschenمعلومه که خوشمزه است...به به .من خوردم ولی درست نکردم.
AntwortenLöschenمرسی عزیزم م م م م ^_^
Löschenپس حتما درست کن تا یاداوری خاطراتت شه