نان اتریشی پر شده با عدس
بیشتره غذا های که من یاد گرفتم ، از کسانی بوده که از خود همون کشور هستن ..
مسلم هست که هر کسی غذای رسمی کشوره خودشو بهتر میدونه ، در اینجا شما رو با یک نونه اتریشی آشنا میکنم ، که شاید الان دیگه مرسوم نباشه ،
این نان بیشتر مورده پسنده گیاه خواران میتونه باشه ، ولی بر حسبه سلیقه میتونید از گوشت هم استفاده کنید .
عدس و پنیر ، پیچیده در نان
مواده لازم برای خمیر :
نصفه بسته خمیر مایه
نصفه بسته خمیر مایه
شیر ۲۲۵ مل
کمی شکر
ارد ۳۷۵ گ
نصف قاشق چایی خوری نمک
کره ۶۰ گ
خمیر مایه را در شیر ولرم ریخته و ۱۰ دقیقه صبر کنید . تمامه مواد نام برده را با شیر مخلوط کنید و خمیر را ورز دهید تا صاف و یک دست شود.خمیر را در جای گرمی بگذارید تا ۲ برابر شود .
مواد لازم برای داخله خمیر :عدس ۷۵ گ
پنیر لیقوان 100g
سیر ۲ حبه
ماست ۷۰ گ
رب گوجه ۱ قاشق
نمک ، فلفل ، زرد چوبه ، کمی شکر
زرده تخم مرغ ۱ عدد
عدس را بپزید ، پنیر را خرد کرده ، سیر را رنده کنید . تمامه مواده نامبرده به جز تخمه مرغ را با هم مخلوط کنید ، خمیر را گرد پهن کنید دقت کنید زیاد نازک نشود ، از مواد داخله خمیر ریخته (نیمی از خمیر را با مواد پر کنید )
زرده تخم مرغ را با ۲ قاشق آب خوب زده ، و با برس دوره خمیر بمالید ، بعد خمیر را برگردانید و انگشت کمی به اطراف فشار آورید تا بچسبد .سپس تخم مرغ باقیمانده را روی خمیر بمالید .
به مدته ۲۰ دقیقه و با حرارته ۲۰۰ C داخله فر قرار دهید
نوش جان ، گیلدا
Kommentare
Kommentar veröffentlichen