Freitag, 4. März 2011

کلم پلو






تو انواع پلوها که میشناسیم کلم پلو هم یکی از اون خوشمزه ها هست ، البته کلم پلو از نوع برگش :)))
کلم پلو یکی از اون پلوهای هست که من از زمان کودکیم میخوردم و بسیار هم بهش علاقه دارم 
بعد از اینکه به شیراز مهاجرت کردیم با مدل شیرازی اون هم آشنا شدم ، که به نظر من اون هم خیلی لذیذ هست



مواد لازم :
برگ کلم به مقدار لازم 
فلفل دلمه سبز یا قرمز ١ عدد 
گوشت چرخ کرده ٢٠٠تا ٣٠٠ گرم 
پیاز ١ عدد 
نمک ، فلفل ، زردچوبه ، ادویه پلو یا زیره سابیده تازه 
رب گوجه ٣ قاشق 
برنج آبکش برای ٣ نفر 

طرز تهیه :

ابتدا کلم برگ رو خرد کنید و جداگانه سرخ کنید




مقداری هم پیاز داغ تهیه کنید و با گو شت چرخ کرده تفت بدید ، و بهش فلفل دلمه خرد شده اضافه کنید
فلفل دلمه واسه گرفتن بوی کلم هست
و در آخر دوباره کلم سرخ شده را به مواد گوشتی اضافه کرده و روب گوجه و ادویه و نمک را اضافه کنید 





کمی آب اضافه کنید  وقتی مواد به غلظت لازم رسید لابلای برنج آبکش شده بکشید
نوش جان ، گیلدا
 











Kommentare:

  1. دستتون درد نکنه گیلدا جون و نوش جونتون ،من خیلی کلم پلو دوست دارم ولی ما توش فلفل دلمه ای نمی ریزیم ولی فکر کنم برای اونایی که با بوی کلم مشکل دارن خوب باشه ،هرچند سرکه ای که ما به کلم می زنیم بوی اون رو می گیره .و برای کسی مثل من که شلغم دوست داره بوی کلم واقعا مسئله ای نیست .ولی من از عطر و طعم فلفل دلمه ای هم خیلی خوشم میاد باید حتما امتحانش کنم

    AntwortenLöschen
  2. مرسی ارغوان جون
    اتفاقا من هم با بوی کلم مشکلی ندارم ، و در واقع خوشم هم میاد ، با بوی شلغم هم زیاد مشکل ندارم :))) ولی طعمش رو اصلا نمیتونم بپذیرم
    بنده خدا مادرم سعی میکرد شلغم روبه هر ترتیبی که هست به خرد من بده ، ولی زود متوجه میشدم
    آدم وقتی به چیزی دانسته حساس بشه ، هر جور که بهش بدی متوجه میشه :)))
    ولی حالا گذاشته از اینکه خود فلفل عطر خوبی داره ، به نظر من طعم خوبی هم داره
    پس شما به کلم سرکه میزنید ، جالب بود ، باید اینجورش رو هم امتحان کنم

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. وقتی کلم رو تفت می دیم بهش رب و دو قاشق سرکه اضافه می کنیم که بوش رو می گیره .
      آره می دونم چی می گید اگه از یه چیزی خوشش نیاد آدم یواشکی هم به خوردش بدید می فهمه.ما یه فامیلی دلریم که وقتی پسر بچه ی کوچیکی بود از شیر گرم بدش میومد و اون وقت شیرها مثل الان با ماندگاری بالا نبود و خودشون تو خونه می جوشوندن .مادرش برای این که شیر رو به خورده بچه بده می ذاشت تو یخچال خنک بشه ولی باز نمی خورد و می گفت داغه یعنی جوشیده.

      Löschen
    2. دیدی ارغوان جون ، همونجور که گفتم اگه دانسته از چیزی بدت بیاد ، کارش نمیشه کرد :)))
      چون من به کرات رو خودم و دیگرون امتحان کردم :))))

      Löschen
  3. چه ایده خوبی منم این سری توش فلفل دلمه میریزم

    AntwortenLöschen
  4. مرسی الی جونم ، بریز عزیزم ، پشیمون نمیشی :))))
    نوش جونت

    AntwortenLöschen
  5. bah bah in kalam polo khordan dareh, Gilda jun manam ba felfel nakhordam hatman emtehan mikonam merci azizam.

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. وای ی ی ی چه جالب پس فقط من با فلفل درست میکنم :)))
      مرسی عزیزم م م

      Löschen
  6. چه خوشمزه
    من هیچ وقت فلفل دلمه ای نمیریزم باید این دفعه بریزیم باید خوشمزبه باشه و همینطور به نظرم رنگش رو هم قشنگ میکنه


    نوش جونتون

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی لیلا جون ، خوشمزه و خوش طعم میشه امتحان کن

      Löschen