Montag, 28. März 2011

کیک پرتغالی





این کیک رو  بعضی دوستان درست کردند ، ولی این رسپت به مواد دیگری احتیاج داره ، فقط میتونم بگم خیلی خوشمزه بود ، جوری که ۲ روزه تمام شد
کیک پرتغالی
مواد لازم اطراف کیک ، ۲ عدد پرتقال با پوست
شکر ۲۰۰ گرم
در این مرحله پرتغالها را با پوست به صورت ورق ورق بریده و با مخلوط شکر و آب به مدت ۱۰ دقیقه میگذارید بپزد
سپس درون آبکش ریخته و روی کاغذ روغنی پهن کرده تا آب ان گرفته شود
مواد لازم برای کیک
تخم مرغ ۴ عدد
کره که دمای اطاق مانده باشد ۳۰۰ گرم
شکر ۳۰۰ گرم
پوست پرتقال ۱ قاشق غذا خوری
مقداری اسانس پرتغال ، نصف قاشق چای خوری نمک
ارد ۳۰۰ گرم
پکینگ پادر۱ قاشق چای خوری
بادام پودر شده ۱۰۰ گرم
شکر و کره را  زده  تا یک دست و سفید شود . سپس تخم مرغ ، پوست پرتقال ، نمک ، اسانس پرتقال را اضافه کرده و مخلوط را خوب میزنیم
آرد را الک کرده همراه با پودر بادام مخلوط میکنیم
ظرف مورد نظر را چرب کرده ( بجز ظروف سلفونی )و پرتغالها را ته ظرف چیده یا مثل عکس روی دیواره میچینیم ، مواد کیک را بدون ان که پرتغالها جابجا شوند اضافه میکنیم .
این کیک با حرارت ۱۸۰ c ، و به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه به پخت نیاز دارد ، بهتر است با چوب امتحان کنید که مغز کیک کاملا پخته باشد ، اگر به زمان بیشتری احتیاج داشت ، مدت بیشتری در فر بگذارید
نوش جان ، گیلدا

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen