salam gilda joon mamnoon az rezept ha ton man ta alan har kodom az ghaza ha ro dorost kardam hame khosheshon omad ye soaal dashtam man har vaght az shlagsahne estefade mikonam shol mishe va ghiyafe kuchen mesle biron nemishe mitonam az Mascarpone be jaye schlag sahne estefade konam? toye dastore rolete kokosabzi mitonam az schmand ya quark estefade konam? koko bademjonam shol mishe chie kar konam? sale no mobarak arezoye behtarinha ro baraye shoma va khonevade mohtarameton daram be omide in ke sale jadid ham mesle hamishe aktiv bashid va bazham ghazahaye khoshmaze be ma yad bedid ba tashakore faravan mohadeseh
با سلام خدمات شما ممنونم از لطف و توجهی که نسبت به وبلاگ من دارید پیشاپیش سال نوی شما رو هم تبریک میگم و براتون سال خوبی رو آرزو میکنم در مورد سوال اول , باید بگم که , شما میتونید از ماسکارپونه استفاده کنید ولی متاسفانه به مدت زیادی نمیتونید تو یخچال نگهداری کنید حتی اگه اونو با خامه نصف نصف مخلوط کنید , چون بر اثر تماس مستقیم با هوا خیلی زود روش خشک میشه میتونم بهتون پیشنهاد کنم که در قسمت نکات ریز آشپزی به موادردی که در مورد زدن خامه گفته شده توجه کنید در مورد سول دوم , بهتره که از کوارک استفاده کنید یا مخلوطی از کوارک و اشماند در مورد سؤال سوم هم باید بگم که , همونجور که تو دستور این کوکو گفتم آب زیاد میندازه باید ب دست اول آب پیاز و بادمجانها رو خوب بگیرید و مقداری ارد سوخاری اضافه کنید و یا حتی موقع استفاده اگه دیدید باز آب انداخت اونو راحت خالی کنید
salam gilda joon
AntwortenLöschenmamnoon az rezept ha ton
man ta alan har kodom az ghaza ha ro dorost kardam hame khosheshon omad
ye soaal dashtam man har vaght az shlagsahne estefade mikonam shol mishe va ghiyafe kuchen mesle biron nemishe mitonam az Mascarpone be jaye schlag sahne estefade konam?
toye dastore rolete kokosabzi mitonam az schmand ya quark estefade konam?
koko bademjonam shol mishe chie kar konam?
sale no mobarak
arezoye behtarinha ro baraye shoma va khonevade mohtarameton daram
be omide in ke sale jadid ham mesle hamishe aktiv bashid va bazham ghazahaye khoshmaze be ma yad bedid
ba tashakore faravan
mohadeseh
با سلام خدمات شما
AntwortenLöschenممنونم از لطف و توجهی که نسبت به وبلاگ من دارید
پیشاپیش سال نوی شما رو هم تبریک میگم و براتون سال خوبی رو آرزو میکنم
در مورد سوال اول , باید بگم که , شما میتونید از ماسکارپونه استفاده کنید ولی متاسفانه به مدت زیادی نمیتونید تو یخچال نگهداری کنید حتی اگه اونو با خامه نصف نصف مخلوط کنید , چون بر اثر تماس مستقیم با هوا خیلی زود روش خشک میشه
میتونم بهتون پیشنهاد کنم که در قسمت نکات ریز آشپزی به موادردی که در مورد زدن خامه گفته شده توجه کنید
در مورد سول دوم , بهتره که از کوارک استفاده کنید یا مخلوطی از کوارک و اشماند
در مورد سؤال سوم هم باید بگم که , همونجور که تو دستور این کوکو گفتم آب زیاد میندازه باید ب دست اول آب پیاز و بادمجانها رو خوب بگیرید و مقداری ارد سوخاری اضافه کنید و یا حتی موقع استفاده اگه دیدید باز آب انداخت اونو راحت خالی کنید