Samstag, 12. März 2011

شیرینی دو رنگ




مواد لازم : روغن ۱۲۵ گرم
قند ۱۰۰ گرم
پودر کاکائو ۱ قاشق غذا خوری
زرده تخم مرغ ۲ عدد
وانیل ۱ قاشق چای خوری
آرد ۲۲۵ گرم
روغن و قند را زده تا پوک و یک دست شود ، تخم مرغ ها را اضافه کرده و میزنیم سپس وانیل را اضافه کرده و آرد را الک کرده با موادمخلوط میکنیم
مواد را به ۲ دسته تقسیم میکنیم و به ۱ دسته کاکائو را اضافه میکنیم . سپس خمیر سفید را  روی نایلون سلفون پهن میکنیم و کنار میگذریم ،با خمیر کاکائوی نیز همینکار را انجام میدهم
(سعی کنید که خمیر ها ضخیم نباشد ) یکی از رنگها را روی دیگری قرار میدهم و با کمک نایلون میپیچیم و با چاقو ۱ سانت ۱ سانت میبریم و داخله سینی قرار میدهم
با حرارت ۱۸۰ و به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه داخله فر قرار دهید
نوش جان ، گیلدا

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen