کشک بادمجان




کشک بادمجان یک غذای شناخته شده در سر تا سره کشوره عزیزمون هست .
اجازه بدین مقادیر این غذا رو به عهد ای خودتون بذارم ، ........
ابتدا بادمجانها را سرخ کرده ، و با گوشت کوب میکوبیم . اگر روغن بادمجانها زیاد است آنهارا درون آبکش ریخته تا روغن آنها را گرفته شود.
به مقداری پیاز داغ ، نعنا داغ و سیر  داغ احتیاج داریم که همه این مواد را همراه با مقداری کشک به بادمجانها اضافه میکنیم و کمی تفت میدهم .




در آخره کار مقداری گردوی نگینی نیز اضافه کنید .....* زرد چوبه و فلفل را فراموش نکنید ، و نمک غذا را بعد از اضافه کردن کشک امتحان کنید .
نوش جان ، گیلدا









Kommentare

  1. یبا تشکر از شما دستور کشک ساده ی خانگی رو بی زحمت بدبد

    AntwortenLöschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts