Sonntag, 16. September 2012

سوسیس خانگی


تو آلمان سوسیس یعنی ناهار و کالباس یعنی صبحانه و شام :)
حالا شاید خیلی ها با این عقیده مخالف باشند ، یعنی در واقع با خود سوسیس و کالباس مخالف باشند ، ولی من میگم اگه ایرادی تو کارشون بود ، اینجور عمر نوح رو نداشتند :)
من این سوسیس ها رو ازبا کمک گفتههای شیف طیبه عزیز  تهیه کردم ، البته خیلی کم تغییرش دادم ، و دستورش رو  هم شبیه به دستور سینه مرغ غالبی که قبلا هم براتون گذاشته بودم ، دیدم 
بحر حال میتونه پیشنهاد خوبی باشه واسه اونهایی که مایل به خرید سوسیس از فروشگاهها  نیستند 
و اما طرز تهیه و مواد لازم 

مواد لازم :
سنیه مرغ ۲  عدد کامل 
نان تست ۲ تا ۳ عدد 
خامه ۲۰۰ گرم  ، اگر مایل بودید کیم چرب باشه ، میتونید از ماست چکیده هم استفاده کنید 
سفیده تخم مرغ ۳ عدد 
نمک ، فلفل 
سیر ۲ حبه کوچک 
چند قاشق شیر 
ادویه تندوری ، که من بخاطر رنگ و عطر خوبش استفاده کردم 

طرز تهیه :
ابتدا گوشه های اضافه و سیاه نان رو میگیرد  ، و نانها رو با چند قاشق شیر خوب خیس میکنید ، مقدار شیری که احتیاج دارید فقط برای خیس کردن نانها میباشد 




گوشت مرغ را تکه کرده و همراه با همه مواد نام برده  خوب میکس میکنید ، جوری که مثل خمیر بشه 




روی سطح صافی یک نایلون سلفون پهن میکنید ، میتونید زیر ۴ طرف سلفون رو خیس کنید تا هنگام کار حرکت نکنه  
من خمیر رو داخل یک نایلون معمولی ریختم، شما میتونید از قیف یا هر چیز شبیه استفاده کنید 
سر  نایلون رو بریدم ، فقط دقت کنید که به پهنای مثل سوسیس های آماده احتیاج دارد که سر نایلون رو ببرید 




همونجور که زیر میز رو مشاهده میکنید ، Foxi هم نشسته تا پایان کار چیزی نصیبش شه :))


از ابتدای نایلون سلفون به صورت ۱ خط منظم ، مواد رودرازای ۲۰ تا ۲۵ سانت  خالی میکنید و نایلون رو با دقت لول میکنید مثل کاغذ شکلات و ۲ طرف کار رو خوب میگیرد تا هوای اضافه خارج شه 



در انتها ۲ طرف رو گره میزنید ، فقط دقت کنید که هوایی بین کارتون نباشه 


بعد از لول کردن سوسیس ها اونها رو با کمک نخ یا هر چیز مثل اون به قسمتهای مساوی تقسیم کنید ، به این صورت سوسیس های کوچیک و لقمه ای خواهید داشت 


آب رو جوش بیارید و سوسیس ها  رو داخل آب قرار بدید ، مدت زمان کوتاهی احتیاج هست که سوسیس ها آماده شه ، چیزی حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه 


بعد از آماده شدن اونها رو از نایلون در بیارید و سرخ کنید و نوش جان کنید 
نوش جان ، گیلدا 











Kommentare:

  1. واااای گیلدا جون ، خیلی دوسشون دارم ، منم از اونائی هستم که با سوسیس و کالباس مخالفم ، حتما حتما این رو امتحان میکنم ، بهت خبر میدم ، مرسی دوستم :**

    AntwortenLöschen
  2. به به دستت درد نکنه گیلدا جوون دلم خواست
    این تقریبا مثه گالانتین مرغ است درسته؟

    AntwortenLöschen
  3. مرسی رزکم ، به نظر من به امتحانش می ارزه
    حتما خبرش رو بده گلم :*

    AntwortenLöschen
  4. مرسی لاله جون
    عزیزم گالانتین چی هست ؟ :)) نشنیده بودم
    ولی همونجور که تو دستور گفتم شبیه به این ترکیب قبلا چیزی گذاشته بودم

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. گیلدا جون ببخشید الان جواب می دم
      گالانتینم یه دستور مشابه این داره دستورش خارجی است و من سیوش کردم و فرصت نکردم با مال شما مقایسه اش کنم ولی تا جایی که یادمه اونم داخل فویل یا سلفون پیچیده می شه و داخل قابلمه پخخته می شه
      :) ایشالله یه بار درستش می کنم
      به هر حال دستت درد نکنه عزیزم

      Löschen
    2. ایرادی نداره عزیزم ، خودتو ناراحت نکن :) :*

      Löschen
  5. گیلدا جان میتونم بپرسم از چه نوع آردی تو آلمان برای درست کردن کیک استفاده میکنی؟من نمیدونم چرا هر آردی میگیرم برای کیک بعد از گذاشتن تو فر توی کیک شبیه نون میشه قهوه ای و سفت.
    مارکش یا محل خریدت رو بگی خیلی لطف کردی.یا اگه فکر میکنی اشکال دیگه ای تو کارم هست ممنون میشم یادآوری کنی.
    مرسی.نیکی

    AntwortenLöschen
  6. نیکی عزیز ، من از ارد کاملا معمولی استفاده میکنم
    یعنی همونی که Aldi یا Lidel داره
    اما باید بگم که در تهیه یک کیک خیلی چیزها میتونه تاثیر داشته باشه ، از جمله
    درجه حرارت قبل پخت کیک ، یا درجه حرارت زمان پخت
    قالب و مقدار خمیر ، به این صورت که ظرف شما کوچیک و خیلی عمیق واسه کیک نباشه
    من خودم عادت دارم همراه با ارد معمولی ، چند قاشق ارد ذرت یا گاهی اوقات پودر بادام میریزم
    به این صورت که چند قاشق از ارد کم میکنم و جاش آردهای دیگه اضافه میکنم
    البته این واسه کیکهای معمولی هست نه واسه کیک اسفنجی
    و مطلب آخر اینه که دستورها با هم تفاوت زیادی داره ، باید با امتحان دستورها ، رسپت ایده ال خودتون رو به دست بیارید :)

    AntwortenLöschen
  7. سلام گیلدا جون
    من تازه با صفحه شما اشناشدم خیلی خوب و جالبه ممنون دست شما درد نکنه.
    سئوال داشتم! در دستور پخت سوسیس باید حتما از خامه ای که سفت باشه استفاده کنیم؟ چون من هر چی گشتم فقط از خامه های رقیق مخصوص پخت پیدا کردم از اون خامه سفتها که ایران میخریدیم گیر نیاوردم. البته ترجیح میدم رزیمی باشه اما فکر کردم شاید طعمش خوب نشه. اگه ماست ارگانیک که نسبتا غلیظه استفاده کنم خوبه؟ به نظر شما با ماست خوشمزه شد؟
    باتشکر فراوان

    AntwortenLöschen
  8. سلام گیلدا جان
    من تازه با صفحه شما اشناشدم خیلی خوب و جالبه ممنون دست شما درد نکنه
    سئوال داشتم! در دستور پخت سوسیس باید حتما از خامه ای که سفت باشه استفاده کنیم؟ چون من هر چی گشتم فقط از خامه های رقیق مخصوص پخت پیدا کردم از اون خامه سفتها که ایران میخریدیم گیر نیاوردم. البته ترجیح میدم رزیمی باشه اما فکر کردم شاید طعمش خوب نشه. اگه ماست ارگانیک که نسبتا غلیظه استفاده کنم خوبه؟ به نظر شما با ماست خوشمزه شد؟
    باتشکر فراوان

    AntwortenLöschen
  9. سلام دوست عزیز
    بله شما میتونی از ماست هم استفاده کنی ، خود من هم از ماست استفاده کردم ، و هیچ مشکلی تو طعمش نبود
    در ضمن شما همون خامه های رقیق را وقتی با همزن مودم بزنید ، سفت خواهد شد ، ومیتونید ازش استفاده کنید

    AntwortenLöschen
  10. سلام عزیزم.. .
    دیشب این خوشگل ها رو درست کردم... :دی
    اما اشکالاتی داشت کارم
    اول اینکه با اینکه خوب میکس کردم همه مواد رو... اما خوب منسجم نشد... موقع سرخ شدن ریز ریز ازش جدا می شد...
    اشکال کارم کجا بود؟؟؟
    این هم لینک صفحه ام
    http://heartplays.persianblog.ir/post/642/

    AntwortenLöschen
  11. سلام عزیزم ، از اینکه باز میبینمت خوشحالم :)
    راستش اینجور که من دیدم فقط ی کم مواد به نظر شل میومد .... واسه انسجامش هم باید کمی بهش وقت بدیدی تا نان ها کاملا به خورد مواد بره
    و نکته مهم دیگه تو بسته بندی هست ، اگه بینشون هوا باشه ، خوب در نمیاد
    عزیزم امیدوارم که نامید نشی و دوباره سعی کنی ، من هم بعضی از کارهام باید چند باری تهیه کنم تا به نتیجه برسم :)

    AntwortenLöschen
  12. به نظر خودم هم یه مقدار شل بود... حس کردم شاید باید نون بیشتر می ریختم
    حامد که حسابی خوشش اومد ... حتما دوباره امتحان می کنم
    مرسی خانومی.

    AntwortenLöschen
  13. موفق باشی عزیزم :)

    AntwortenLöschen
  14. خانومی یه سوال دارم ... می شه به جای مرغ از گوشت استفاده کرد؟؟؟
    همسرم مدام ازم می خواد با گوشت درست کنم!!!
    گفتم بذار اول از گیلدا کدبانو بپرسم اصلا می شه درست کرد یا کلا دستورش فرق داره؟؟؟

    AntwortenLöschen
  15. سلام عزیزم
    راستش رو بخوآهی ، جواب نه هست
    البته باید بگم به این روش نمیشه ، چون گوشت گاو دیرتر میپزه و در واقع بد از تهیه باید یک راست سرخ بشه
    واسه همین من این آدرس رو میدم که بتونی تهیه کنی ، خود من هم دوست داشتم اینو درست کنم ولی به خاطر اینکه روده گوسفند نمیتونم گیر بیارم امکانش نبود :)
    اگه تهیه کردی خبرش رو بده عزیزم :*
    http://www.cheftayebeh.ir/2012/04/blog-post_10.html

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. سلام خسته نباشد من تازه با وبلاگتون آشنا شدم،خیلی کارتون عالیه وزحمت کشیدید.دستتون دارد نکنه.

      ببخشید من یک سوال داشتم چند ماه پیش من شبیهه این دستور از خانومی دیدم ولی کالباس درست کرده بودند حالا با کمی اختلاف ولی روش کار همین بود با سلفون راستش من درست کردم ولی مطمئن نبودم سلفون کار درستی باشه با فویل درست کردم.بعد کار شما را دیدم گفتم دیگه مشکلی نیست،با توجه به اینکه من کاور اصلی سلفونم را انداخته بودم دور دسترسی نداشتم تا توضیحات ان را بخونم ولی با روش شما درست کردم این سوسیسها رو خیلی هم خوشمزه بودند.ولی این سری که سلفون خریدم با دقت خوندم نوشته روی ان موقع پخت با غذا تماس نداشته باشد و من نگران شدم میخواستم بپرسم سلفونهای شما چطور؟آیا سلفونی هست که متفاوت باشه و برای این کار خوب باشه؟باز هم تشکر.

      ببخشید که خیلی طولانی شد.

      شاد وموفق باشیدعید هم پیشا پیش مبارک

      Löschen
    2. سلام معصومه جان
      در پاسخ به سوالات باید بگم که من اینجا برای اینکار موقع خرید از فروشنده سوال کردم که سلفونی احتیاج دارم ک در برابر گرما مقاوم باشه
      اگه تو عکس هم دقت کرده باشید این سلفون تغیر خواصی نکرده
      این احتمال هست که خیلیها صحبت گرمای مستقیم به سیلیفون رو میکنند که معموله نمیتونه جالب باشه
      در آلمان حتی سلیفونهای هست که در گوشت یا مرغ میپیچند و ساعتها درون فر میزارند ، بخاطر اینکه روغن نپره و فر رو کثیف نکنه
      مدتی قبل هم از تلویزیون آلمان مطلبی رو شنیدم که این سلیفونهای مشکلی به وجود نمیاره و بسیار مقاوم هستند ، البته من صحبت این کشور رو میکنم
      و نمیتونم از جاهای دیگه صحبتی داشته باشم
      خوبی این روش اینه که مدت زمان خیلی کوتاهی احتیاج به پخت داره ، ولی تو کالباس اینجور نیست ، چون حجیمتره و موادش هم فرق میکنه
      البته راه دیگه هست که با روده گوسفند انجام میشه ، که اون رو هم در اولین فرصت میزارم ، فقط احتیاج به دستگاه مخصوص هست

      Löschen
    3. سلام گیلدا جان ،مرسی عزیزم از راهنمایی هاتون،

      من یاد آن سلفونها که مرغ یا گوشت را میزاریم داخلش نبودم حتی تو ایران هم دیده بودم.من هم سعی میکنم نوع مقاومش را پیدا کنم.

      خیلی ممنون از لطفت.

      Löschen
    4. خواهش میکنم عزیزم
      موفق باشی :)

      Löschen
    5. سلام
      من هم آلمان هستم والی نمی دونم که از چه ادویه باید استفاده کنم
      مرسی

      Löschen
    6. سلام
      من هم آلمان هستم والی نمی دونم که از چه ادویه باید استفاده کنم
      مرسی

      Löschen
    7. سلام دوست عزیز
      میتونید از ادویه تندوری استفاده کنید که در فروشگاهای آسیایی پروخته میشه ، با همین نام

      Löschen
    8. سلام گیلدا جون ممنونم عزیزم خیلی خوشم اومد دوست دارم امتحان کنم

      Löschen
    9. موفق باشی آرزو جان :)

      Löschen
  16. In kaar kheili ideh jalebi hast. Man hamishe doost dashtam sosise khoonegi dorost konam amma az pooste roode nemikhastam estefade konam. Dastetoon dard nakone

    AntwortenLöschen
  17. ممنونم عزیزم ، امیدوارم که مورد استفاده ات قرار بگیره :))

    AntwortenLöschen
  18. سلام گیلدا بانو
    میخئپواستم ببینم اگر بخوام سوسیسهارو تو فریزر نگه دارم باید
    قبل از آّپز کردن باشه یا بعدش؟
    ممنون که اطلاعاتتون و تجربیات ارزشمندتون رو در اختیارمون قرار میدید
    عشق و برکت برای شم

    AntwortenLöschen
  19. مرسی از کامنتتون
    اگر مایل بودید داخل فریزر نگهداری کنید ، بعد از پختنش میتونید انجام بدید :)

    AntwortenLöschen
  20. با اجازه شما لینک این دستور رو من تو پیج بالای 40ساله های فیسبوک شیر کردم.مرسی از آموزشهای خوبتون

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. خواهش میکنم مریم عزیز , و ممنون از توجهتون

      Löschen
  21. با اجازه شما من لینک این دستور رو در پیج بالای 40ساله های فیسبوک شیر کردم.سپاس از آموزشهای خوبتون

    AntwortenLöschen
  22. گیلدا جون نگفتی چقدر ادویه تندوری ؟

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. دوست خوبم من اصولا ادویه و میزان اونو میزارم به عهده خودتون , و اگه دقت کرده باشد تو هیچ کدوم از دستورم قید نمیکنم
      ولی میتونید از ٢ قاشق چای خوری پر شروع کنید :)

      Löschen
  23. سلام من امروز سوسیسو درست کردم ولی راستش مزشو اصلا دوست نداشتم یه بارم کالباس درست کردم ولی اون که دیگه بدتر یه جوریه طعم مرغ یکم بد میشه انگار انسجام نداره اصلا مزه مال بیرون نیست تو رول کردنم خیلی مشکل داشتم حباب میزد وسطش و هر کروم سایزاش متفاوت بود البته من کمی سویا هم توش ریختم ولی کلا به نظر من طعم خوبی نداره ولی از شما ممنونم :)

    AntwortenLöschen
  24. آلاله عزیز
    این سوسیس ها بیشتر با ادویه طعم میگیرن , و یکی از موارد مهمش همینه و واسه همین هم من از سیر و تندوری استفاده کردم
    اینکه چه میزان ازش استفاده میکنید بر میگرده به علاقه شخصی و خانوادگی خودتون
    البته وجود سویا خلی مأثر میتونه باشه , چون کاملا مزه خنثی داره و باید خیلی باهاش کار کنید
    در مورد اینکه هوا واردش شده به خاطر همون بسته بندی کردن هست که خوب چون بار اول هست کمی مشکل خواهید داشت
    به طور کلی کاملا شبیه به بیرون نمیشه ولی در نوع خودش خوب و لذیذ هست :)

    AntwortenLöschen
  25. من نمیدونم ادویه تندوری چی هست فکر نکنم تو ایران باشه ولی کلا با بافتو طعم مرغشم یکم مشکل دارم ولی بازم از شما ممنونم خوب ضاعقه ها متفاوته

    AntwortenLöschen
  26. متوجه هستم , خیلی ها مشکل شما رو دارن
    ادویه تندوری رو میتونید از عطاری ها تهیه کنید شاید بعضی از سوپر مارکتها هم داشته باشن
    غیر از این میتونید تو قسمت آشپزی ملل دنبال مرغ تندوری بگردید که کل ادویه رو اونجا نام بردم

    AntwortenLöschen
  27. ممنون عزیزم من خیلی وقته سوسیس نخوردم چون سوسیسهای بلژیک فقط مزه آرد میده حتما امشب درست میکنم

    AntwortenLöschen
  28. خواهش میکنم عزیزم , موفق باشید :)

    AntwortenLöschen
  29. با سپاس فراوان، این سوسیس رو مدتها پیش اینجا دیده بودم منتهی تنها که بودم حوصله ی این کارا رو نداشتم، این روزها به یمن قدم مبارک مهمانها هر روز مشغول پخت و پزم و امروز این رو درست کردم البته مدل کالباسی ش :)) یعنی ضخیمتر و لا به لاش هم قارچ کنسروی نیم پز و هویج خام و پیازچه گذاشتم و با پنیر موزارلا، نهایتا ساندویچش کردم به خورد مهمونها دادم راضی بودن. مرسی از دستور خوبتون :)
    البته باز هم طبق ذائقه ی جنوبی تند پسندمون فلفل فراوان هم به رسپی افزودم :D

    AntwortenLöschen
  30. نوش جونتون عزیزم , خوشحالم که دوست داشتید
    و واسه من همیشه افرادی که اینجور از خودشون ابداعات دارن , بسیار قابل احترام هستن
    :)

    AntwortenLöschen