سوسیس خانگی
تو آلمان سوسیس یعنی ناهار و کالباس یعنی صبحانه و شام :)
حالا شاید خیلی ها با این عقیده مخالف باشند ، یعنی در واقع با خود سوسیس و کالباس مخالف باشند ، ولی من میگم اگه ایرادی تو کارشون بود ، اینجور عمر نوح رو نداشتند :)
من این سوسیس ها رو ازبا کمک گفتههای شیف طیبه عزیز تهیه کردم ، البته خیلی کم تغییرش دادم ، و دستورش رو هم شبیه به دستور سینه مرغ غالبی که قبلا هم براتون گذاشته بودم ، دیدم
بحر حال میتونه پیشنهاد خوبی باشه واسه اونهایی که مایل به خرید سوسیس از فروشگاهها نیستند
و اما طرز تهیه و مواد لازم
مواد لازم :
سنیه مرغ ۲ عدد کامل
نان تست ۲ تا ۳ عدد
خامه ۲۰۰ گرم ، اگر مایل بودید کیم چرب باشه ، میتونید از ماست چکیده هم استفاده کنید
سفیده تخم مرغ ۳ عدد
نمک ، فلفل
سیر ۲ حبه کوچک
چند قاشق شیر
ادویه تندوری ، که من بخاطر رنگ و عطر خوبش استفاده کردم
طرز تهیه :
ابتدا گوشه های اضافه و سیاه نان رو میگیرد ، و نانها رو با چند قاشق شیر خوب خیس میکنید ، مقدار شیری که احتیاج دارید فقط برای خیس کردن نانها میباشد
گوشت مرغ را تکه کرده و همراه با همه مواد نام برده خوب میکس میکنید ، جوری که مثل خمیر بشه
روی سطح صافی یک نایلون سلفون پهن میکنید ، میتونید زیر ۴ طرف سلفون رو خیس کنید تا هنگام کار حرکت نکنه
من خمیر رو داخل یک نایلون معمولی ریختم، شما میتونید از قیف یا هر چیز شبیه استفاده کنید
سر نایلون رو بریدم ، فقط دقت کنید که به پهنای مثل سوسیس های آماده احتیاج دارد که سر نایلون رو ببرید
همونجور که زیر میز رو مشاهده میکنید ، Foxi هم نشسته تا پایان کار چیزی نصیبش شه :))
از ابتدای نایلون سلفون به صورت ۱ خط منظم ، مواد رودرازای ۲۰ تا ۲۵ سانت خالی میکنید و نایلون رو با دقت لول میکنید مثل کاغذ شکلات و ۲ طرف کار رو خوب میگیرد تا هوای اضافه خارج شه
در انتها ۲ طرف رو گره میزنید ، فقط دقت کنید که هوایی بین کارتون نباشه
بعد از لول کردن سوسیس ها اونها رو با کمک نخ یا هر چیز مثل اون به قسمتهای مساوی تقسیم کنید ، به این صورت سوسیس های کوچیک و لقمه ای خواهید داشت
آب رو جوش بیارید و سوسیس ها رو داخل آب قرار بدید ، مدت زمان کوتاهی احتیاج هست که سوسیس ها آماده شه ، چیزی حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه
بعد از آماده شدن اونها رو از نایلون در بیارید و سرخ کنید و نوش جان کنید
نوش جان ، گیلدا
واااای گیلدا جون ، خیلی دوسشون دارم ، منم از اونائی هستم که با سوسیس و کالباس مخالفم ، حتما حتما این رو امتحان میکنم ، بهت خبر میدم ، مرسی دوستم :**
AntwortenLöschenبه به دستت درد نکنه گیلدا جوون دلم خواست
AntwortenLöschenاین تقریبا مثه گالانتین مرغ است درسته؟
مرسی رزکم ، به نظر من به امتحانش می ارزه
AntwortenLöschenحتما خبرش رو بده گلم :*
مرسی لاله جون
AntwortenLöschenعزیزم گالانتین چی هست ؟ :)) نشنیده بودم
ولی همونجور که تو دستور گفتم شبیه به این ترکیب قبلا چیزی گذاشته بودم
گیلدا جون ببخشید الان جواب می دم
Löschenگالانتینم یه دستور مشابه این داره دستورش خارجی است و من سیوش کردم و فرصت نکردم با مال شما مقایسه اش کنم ولی تا جایی که یادمه اونم داخل فویل یا سلفون پیچیده می شه و داخل قابلمه پخخته می شه
:) ایشالله یه بار درستش می کنم
به هر حال دستت درد نکنه عزیزم
ایرادی نداره عزیزم ، خودتو ناراحت نکن :) :*
Löschenگیلدا جان میتونم بپرسم از چه نوع آردی تو آلمان برای درست کردن کیک استفاده میکنی؟من نمیدونم چرا هر آردی میگیرم برای کیک بعد از گذاشتن تو فر توی کیک شبیه نون میشه قهوه ای و سفت.
AntwortenLöschenمارکش یا محل خریدت رو بگی خیلی لطف کردی.یا اگه فکر میکنی اشکال دیگه ای تو کارم هست ممنون میشم یادآوری کنی.
مرسی.نیکی
نیکی عزیز ، من از ارد کاملا معمولی استفاده میکنم
AntwortenLöschenیعنی همونی که Aldi یا Lidel داره
اما باید بگم که در تهیه یک کیک خیلی چیزها میتونه تاثیر داشته باشه ، از جمله
درجه حرارت قبل پخت کیک ، یا درجه حرارت زمان پخت
قالب و مقدار خمیر ، به این صورت که ظرف شما کوچیک و خیلی عمیق واسه کیک نباشه
من خودم عادت دارم همراه با ارد معمولی ، چند قاشق ارد ذرت یا گاهی اوقات پودر بادام میریزم
به این صورت که چند قاشق از ارد کم میکنم و جاش آردهای دیگه اضافه میکنم
البته این واسه کیکهای معمولی هست نه واسه کیک اسفنجی
و مطلب آخر اینه که دستورها با هم تفاوت زیادی داره ، باید با امتحان دستورها ، رسپت ایده ال خودتون رو به دست بیارید :)
سلام گیلدا جون
AntwortenLöschenمن تازه با صفحه شما اشناشدم خیلی خوب و جالبه ممنون دست شما درد نکنه.
سئوال داشتم! در دستور پخت سوسیس باید حتما از خامه ای که سفت باشه استفاده کنیم؟ چون من هر چی گشتم فقط از خامه های رقیق مخصوص پخت پیدا کردم از اون خامه سفتها که ایران میخریدیم گیر نیاوردم. البته ترجیح میدم رزیمی باشه اما فکر کردم شاید طعمش خوب نشه. اگه ماست ارگانیک که نسبتا غلیظه استفاده کنم خوبه؟ به نظر شما با ماست خوشمزه شد؟
باتشکر فراوان
سلام گیلدا جان
AntwortenLöschenمن تازه با صفحه شما اشناشدم خیلی خوب و جالبه ممنون دست شما درد نکنه
سئوال داشتم! در دستور پخت سوسیس باید حتما از خامه ای که سفت باشه استفاده کنیم؟ چون من هر چی گشتم فقط از خامه های رقیق مخصوص پخت پیدا کردم از اون خامه سفتها که ایران میخریدیم گیر نیاوردم. البته ترجیح میدم رزیمی باشه اما فکر کردم شاید طعمش خوب نشه. اگه ماست ارگانیک که نسبتا غلیظه استفاده کنم خوبه؟ به نظر شما با ماست خوشمزه شد؟
باتشکر فراوان
سلام دوست عزیز
AntwortenLöschenبله شما میتونی از ماست هم استفاده کنی ، خود من هم از ماست استفاده کردم ، و هیچ مشکلی تو طعمش نبود
در ضمن شما همون خامه های رقیق را وقتی با همزن مودم بزنید ، سفت خواهد شد ، ومیتونید ازش استفاده کنید
سلام عزیزم.. .
AntwortenLöschenدیشب این خوشگل ها رو درست کردم... :دی
اما اشکالاتی داشت کارم
اول اینکه با اینکه خوب میکس کردم همه مواد رو... اما خوب منسجم نشد... موقع سرخ شدن ریز ریز ازش جدا می شد...
اشکال کارم کجا بود؟؟؟
این هم لینک صفحه ام
http://heartplays.persianblog.ir/post/642/
سلام عزیزم ، از اینکه باز میبینمت خوشحالم :)
AntwortenLöschenراستش اینجور که من دیدم فقط ی کم مواد به نظر شل میومد .... واسه انسجامش هم باید کمی بهش وقت بدیدی تا نان ها کاملا به خورد مواد بره
و نکته مهم دیگه تو بسته بندی هست ، اگه بینشون هوا باشه ، خوب در نمیاد
عزیزم امیدوارم که نامید نشی و دوباره سعی کنی ، من هم بعضی از کارهام باید چند باری تهیه کنم تا به نتیجه برسم :)
به نظر خودم هم یه مقدار شل بود... حس کردم شاید باید نون بیشتر می ریختم
AntwortenLöschenحامد که حسابی خوشش اومد ... حتما دوباره امتحان می کنم
مرسی خانومی.
موفق باشی عزیزم :)
AntwortenLöschenخانومی یه سوال دارم ... می شه به جای مرغ از گوشت استفاده کرد؟؟؟
AntwortenLöschenهمسرم مدام ازم می خواد با گوشت درست کنم!!!
گفتم بذار اول از گیلدا کدبانو بپرسم اصلا می شه درست کرد یا کلا دستورش فرق داره؟؟؟
سلام عزیزم
AntwortenLöschenراستش رو بخوآهی ، جواب نه هست
البته باید بگم به این روش نمیشه ، چون گوشت گاو دیرتر میپزه و در واقع بد از تهیه باید یک راست سرخ بشه
واسه همین من این آدرس رو میدم که بتونی تهیه کنی ، خود من هم دوست داشتم اینو درست کنم ولی به خاطر اینکه روده گوسفند نمیتونم گیر بیارم امکانش نبود :)
اگه تهیه کردی خبرش رو بده عزیزم :*
http://www.cheftayebeh.ir/2012/04/blog-post_10.html
سلام خسته نباشد من تازه با وبلاگتون آشنا شدم،خیلی کارتون عالیه وزحمت کشیدید.دستتون دارد نکنه.
Löschenببخشید من یک سوال داشتم چند ماه پیش من شبیهه این دستور از خانومی دیدم ولی کالباس درست کرده بودند حالا با کمی اختلاف ولی روش کار همین بود با سلفون راستش من درست کردم ولی مطمئن نبودم سلفون کار درستی باشه با فویل درست کردم.بعد کار شما را دیدم گفتم دیگه مشکلی نیست،با توجه به اینکه من کاور اصلی سلفونم را انداخته بودم دور دسترسی نداشتم تا توضیحات ان را بخونم ولی با روش شما درست کردم این سوسیسها رو خیلی هم خوشمزه بودند.ولی این سری که سلفون خریدم با دقت خوندم نوشته روی ان موقع پخت با غذا تماس نداشته باشد و من نگران شدم میخواستم بپرسم سلفونهای شما چطور؟آیا سلفونی هست که متفاوت باشه و برای این کار خوب باشه؟باز هم تشکر.
ببخشید که خیلی طولانی شد.
شاد وموفق باشیدعید هم پیشا پیش مبارک
سلام معصومه جان
Löschenدر پاسخ به سوالات باید بگم که من اینجا برای اینکار موقع خرید از فروشنده سوال کردم که سلفونی احتیاج دارم ک در برابر گرما مقاوم باشه
اگه تو عکس هم دقت کرده باشید این سلفون تغیر خواصی نکرده
این احتمال هست که خیلیها صحبت گرمای مستقیم به سیلیفون رو میکنند که معموله نمیتونه جالب باشه
در آلمان حتی سلیفونهای هست که در گوشت یا مرغ میپیچند و ساعتها درون فر میزارند ، بخاطر اینکه روغن نپره و فر رو کثیف نکنه
مدتی قبل هم از تلویزیون آلمان مطلبی رو شنیدم که این سلیفونهای مشکلی به وجود نمیاره و بسیار مقاوم هستند ، البته من صحبت این کشور رو میکنم
و نمیتونم از جاهای دیگه صحبتی داشته باشم
خوبی این روش اینه که مدت زمان خیلی کوتاهی احتیاج به پخت داره ، ولی تو کالباس اینجور نیست ، چون حجیمتره و موادش هم فرق میکنه
البته راه دیگه هست که با روده گوسفند انجام میشه ، که اون رو هم در اولین فرصت میزارم ، فقط احتیاج به دستگاه مخصوص هست
سلام گیلدا جان ،مرسی عزیزم از راهنمایی هاتون،
Löschenمن یاد آن سلفونها که مرغ یا گوشت را میزاریم داخلش نبودم حتی تو ایران هم دیده بودم.من هم سعی میکنم نوع مقاومش را پیدا کنم.
خیلی ممنون از لطفت.
خواهش میکنم عزیزم
Löschenموفق باشی :)
سلام
Löschenمن هم آلمان هستم والی نمی دونم که از چه ادویه باید استفاده کنم
مرسی
سلام
Löschenمن هم آلمان هستم والی نمی دونم که از چه ادویه باید استفاده کنم
مرسی
سلام دوست عزیز
Löschenمیتونید از ادویه تندوری استفاده کنید که در فروشگاهای آسیایی پروخته میشه ، با همین نام
سلام گیلدا جون ممنونم عزیزم خیلی خوشم اومد دوست دارم امتحان کنم
Löschenموفق باشی آرزو جان :)
LöschenIn kaar kheili ideh jalebi hast. Man hamishe doost dashtam sosise khoonegi dorost konam amma az pooste roode nemikhastam estefade konam. Dastetoon dard nakone
AntwortenLöschenممنونم عزیزم ، امیدوارم که مورد استفاده ات قرار بگیره :))
AntwortenLöschenسلام گیلدا بانو
AntwortenLöschenمیخئپواستم ببینم اگر بخوام سوسیسهارو تو فریزر نگه دارم باید
قبل از آّپز کردن باشه یا بعدش؟
ممنون که اطلاعاتتون و تجربیات ارزشمندتون رو در اختیارمون قرار میدید
عشق و برکت برای شم
مرسی از کامنتتون
AntwortenLöschenاگر مایل بودید داخل فریزر نگهداری کنید ، بعد از پختنش میتونید انجام بدید :)
با اجازه شما لینک این دستور رو من تو پیج بالای 40ساله های فیسبوک شیر کردم.مرسی از آموزشهای خوبتون
AntwortenLöschenخواهش میکنم مریم عزیز , و ممنون از توجهتون
Löschenبا اجازه شما من لینک این دستور رو در پیج بالای 40ساله های فیسبوک شیر کردم.سپاس از آموزشهای خوبتون
AntwortenLöschenگیلدا جون نگفتی چقدر ادویه تندوری ؟
AntwortenLöschenدوست خوبم من اصولا ادویه و میزان اونو میزارم به عهده خودتون , و اگه دقت کرده باشد تو هیچ کدوم از دستورم قید نمیکنم
Löschenولی میتونید از ٢ قاشق چای خوری پر شروع کنید :)
سلام من امروز سوسیسو درست کردم ولی راستش مزشو اصلا دوست نداشتم یه بارم کالباس درست کردم ولی اون که دیگه بدتر یه جوریه طعم مرغ یکم بد میشه انگار انسجام نداره اصلا مزه مال بیرون نیست تو رول کردنم خیلی مشکل داشتم حباب میزد وسطش و هر کروم سایزاش متفاوت بود البته من کمی سویا هم توش ریختم ولی کلا به نظر من طعم خوبی نداره ولی از شما ممنونم :)
AntwortenLöschenآلاله عزیز
AntwortenLöschenاین سوسیس ها بیشتر با ادویه طعم میگیرن , و یکی از موارد مهمش همینه و واسه همین هم من از سیر و تندوری استفاده کردم
اینکه چه میزان ازش استفاده میکنید بر میگرده به علاقه شخصی و خانوادگی خودتون
البته وجود سویا خلی مأثر میتونه باشه , چون کاملا مزه خنثی داره و باید خیلی باهاش کار کنید
در مورد اینکه هوا واردش شده به خاطر همون بسته بندی کردن هست که خوب چون بار اول هست کمی مشکل خواهید داشت
به طور کلی کاملا شبیه به بیرون نمیشه ولی در نوع خودش خوب و لذیذ هست :)
من نمیدونم ادویه تندوری چی هست فکر نکنم تو ایران باشه ولی کلا با بافتو طعم مرغشم یکم مشکل دارم ولی بازم از شما ممنونم خوب ضاعقه ها متفاوته
AntwortenLöschenمتوجه هستم , خیلی ها مشکل شما رو دارن
AntwortenLöschenادویه تندوری رو میتونید از عطاری ها تهیه کنید شاید بعضی از سوپر مارکتها هم داشته باشن
غیر از این میتونید تو قسمت آشپزی ملل دنبال مرغ تندوری بگردید که کل ادویه رو اونجا نام بردم
ممنون عزیزم من خیلی وقته سوسیس نخوردم چون سوسیسهای بلژیک فقط مزه آرد میده حتما امشب درست میکنم
AntwortenLöschenخواهش میکنم عزیزم , موفق باشید :)
AntwortenLöschenبا سپاس فراوان، این سوسیس رو مدتها پیش اینجا دیده بودم منتهی تنها که بودم حوصله ی این کارا رو نداشتم، این روزها به یمن قدم مبارک مهمانها هر روز مشغول پخت و پزم و امروز این رو درست کردم البته مدل کالباسی ش :)) یعنی ضخیمتر و لا به لاش هم قارچ کنسروی نیم پز و هویج خام و پیازچه گذاشتم و با پنیر موزارلا، نهایتا ساندویچش کردم به خورد مهمونها دادم راضی بودن. مرسی از دستور خوبتون :)
AntwortenLöschenالبته باز هم طبق ذائقه ی جنوبی تند پسندمون فلفل فراوان هم به رسپی افزودم :D
نوش جونتون عزیزم , خوشحالم که دوست داشتید
AntwortenLöschenو واسه من همیشه افرادی که اینجور از خودشون ابداعات دارن , بسیار قابل احترام هستن
:)