زیتون پرورده
این هم زیتون پرورده که شدیدا دوست دارم ...البته فکر کنم کسی بدش نیاد
واسه درست کردن زیتون پرورده ، احتیاج به زیتون بدون هسته داریم
درون ظرفی گود مقداری گردو که کاملا سابیده شده ، همراه با مقداری گلپر ، ۱ تا ۲ قاشق رب انار ، وکمی سبزیجات خشک محلی شمال یعنی چوچاق و کوتکوته داریم
اگر آب انار نداشتید از آب لیمو تازه استفاده کنید و اگر سبزیجات محلی نداشتید از نعناء خشک و یا پونه و یا ترکیبی از هر دو استفاده کنید
تو آلمان به راحتی داخل گلخانه ها پونه پیدا میشه
تمامی مواد رو خوب مخلوط کنید و زیتون رو اضافه کنید و خوب هم بزنید
تو آلمان به راحتی داخل گلخانه ها پونه پیدا میشه
تمامی مواد رو خوب مخلوط کنید و زیتون رو اضافه کنید و خوب هم بزنید
معمولا خودم همراه با رب انار کمی هم آب لیمو میریزم
به به دهنم آب افتاد خیلی خوشرنگ شده گیلدا جون . نوش جونتون .
AntwortenLöschenمرسی عارفه جون ، آره این آب انار منو هم به هیجان آورده :)))
AntwortenLöschenMan dorost kardam,vaghean aaaali shod:)merci:)
AntwortenLöschenنوش جونتون :)
LöschenAaaaaali bod!!!
AntwortenLöschensalam gilda joon,mitonam beporsam to alman ham abe anare torsch vojod dare?
AntwortenLöschenman abe anare 1&1 az maghaze irani kharidam syahe va shirine
man shomali hastam ba ma abe anar roshan va torshe.
mamnoon
Mohadeseh
سلام محدثه عزیز
Löschenمتاسفانه نه اونجور که ما شمالی ها بخواهیم نیست
من وقتی کمبود داشته باشم از همون آب انار و ترکیب تمر هندی آب شده واسه ترشیش استفاده میکنم
گیلدا جان پودر گردویی که توی عکس هست انگار فریز شدس،نمیدونستم میشه فریز
AntwortenLöschenکرد طعم گردو تغییر نمیکنه؟
با عرض پوزش برای اینکه دیر پاسختون رو میدم
Löschenبله من عادت دارم که گردو رو سابیده درون فریزر آماده میزارم
نه تو مزه تاثیری داره و نه تو عملکردش ^_^