Dienstag, 22. März 2011

زیتون پرورده





این هم زیتون پرورده  که شدیدا دوست دارم ...البته فکر کنم کسی بدش نیاد
واسه درست کردن زیتون پرورده ، احتیاج به زیتون بدون هسته داریم
درون ظرفی گود مقداری گردو که کاملا سابیده شده ، همراه با مقداری گلپر ، ۱ تا ۲ قاشق رب انار ، وکمی سبزیجات خشک محلی شمال یعنی چوچاق و کوتکوته داریم


اگر  آب انار نداشتید از آب لیمو تازه استفاده کنید و اگر سبزیجات محلی نداشتید از نعناء خشک و یا پونه و یا ترکیبی از هر دو استفاده کنید
تو آلمان به راحتی داخل گلخانه ها پونه پیدا میشه 
تمامی مواد رو خوب مخلوط کنید و زیتون رو اضافه کنید و خوب هم بزنید
معمولا خودم همراه با رب انار کمی هم آب لیمو میریزم
نوش جان ، گیلدا








Kommentare:

  1. به به دهنم آب افتاد خیلی‌ خوش‌رنگ شده گیلدا جون . نوش جونتون .

    AntwortenLöschen
  2. مرسی عارفه جون ، آره این آب انار منو هم به هیجان آورده :)))

    AntwortenLöschen
  3. Man dorost kardam,vaghean aaaali shod:)merci:)

    AntwortenLöschen
  4. salam gilda joon,mitonam beporsam to alman ham abe anare torsch vojod dare?
    man abe anare 1&1 az maghaze irani kharidam syahe va shirine
    man shomali hastam ba ma abe anar roshan va torshe.
    mamnoon
    Mohadeseh

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. سلام محدثه عزیز
      متاسفانه نه اونجور که ما شمالی ها بخواهیم نیست
      من وقتی کمبود داشته باشم از همون آب انار و ترکیب تمر هندی آب شده واسه ترشیش استفاده میکنم

      Löschen
  5. گیلدا جان پودر گردویی که توی عکس هست انگار فریز شدس،نمیدونستم میشه فریز
    کرد طعم گردو تغییر نمیکنه؟

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. با عرض پوزش برای اینکه دیر پاسختون رو میدم
      بله من عادت دارم که گردو رو سابیده درون فریزر آماده میزارم
      نه تو مزه تاثیری داره و نه تو عملکردش ^_^

      Löschen