ژله میگو



یک پیش غذای کاملا ساده........
شما فقط احتیاج به مقداری آب سوپ ساده دارید ، داخله ۲ استکان آب سوپ ۴ برگ ژلاتین اضافه کنید .
وقتی که کمی خنک شد ، میتوانید داخله ظروفه مناسب ( که بهتر است لیوانهای فلزی کوچک باشد ) ریخته و میگوی کوچک پخته شده و هویج حلقه شده را به ان اضافه کنید .
من از کمی جعفری خرد شده نیز استفاده کردم ، چند ساعتی داخله یخچال میگذرد و بعد میل کنید .
میتوانید از مواده دیگر نیز بر حسبه سلیقه استفاده کنید
نوش جان ، گیلدا

Kommentare

Beliebte Posts