باقالی قاتوق




این هم باقالی قاتوق ، به روش کاملا سنتی ...
همونجور که میبینید این خورشت در ظرف سفالی پخته شده ، معمولا در قدیم درون این ظروف که گمج نامیده میشه  باقالی قاتوق ، فسنجون و قیمه رو بیشتر پخت میکردن ...
در واقع این داستان ، بر میگرده به دیزی های که درون ظروف سفالی پخته میشود
من هم خواستم کاملا سنتی کار کرده باشم ، امیدوارم ، مورد پسندتون باشه .


* باقالی قاتوق
باقالی کشاورزی خشک ۲۰۰ گ (پاچه باقالی )
شوید خشک ۲ قاشق
سیر ٤ تا ٥ حبه ( این قسمتش بر میگرده به ,  هر چی بیشتر باشه , بهتره )
کره ۱ تا ۲ قاشق
تخم مرغ ۲ عدد
نمک ، فلفل ، زرد چوبه
اگر از باقالی خشک استفاده میکنید ، ۱ شب جلوتر آنها را خیس کرده و روز بعد پوست آنها را بگیرید .
سیرها را ریز یا له کرده و با کره ، فقط کمی تفت دهید ، سپس باقالی ها را اضافه کنید و همینطور نمک ، فلفل و زرد چوبه ، کمی  مواد را تفت دهید و بعد شوید را اضافه کنید .
سپس مقداری آب برزید , در حدی  که روی باقالیها پوشیده شود . حرارت را کم کنید تا خورشت شما جا بیفتد ، در آخر کار تخم مرغها را اضافه کنید .
اگه با اون مقدار آب پخته نشد میتونید باز هم تو مراحل بعدی کمی آب اضافه کنید تا به پخت مورد نظرتون برسید

نوش جان ، گیلدا




این هم باقالی قاتوق با لوبیا چشم بلبلی :)



Kommentare

Beliebte Posts