Freitag, 4. März 2011

ته چین



ته چین که معرف حضوره همه هست :)) البته یک مقدار باید اسمشو تعقیر بدم .. بهتره بگم لول چین =))))

مواد لازم :
برنج آبکش ۳ لیوان
ماست سفت : ۵ قاشق
تخم مرغ ۳ عدد
گوشت مرغ به مقدار لازم
نمک ، فلفل ، زعفران دم کرده
زرشک تفت داده ، مقداری
روغن نصف استکان
گوشت مرغ را پخته و ازاستخوان ها را جدا کنید ، ماست را در ظرفی گود خوب زده و تخم مرغها با بقیه مواد را نیز اضافه کرده و خوب میزنیم تا یک دست شود. برنج را اضافه کرده و هم میزنیم .
ظرف  نسوزی را انتخاب کنید ، ان را چرب کرده و نیمی از مواد را داخله ظرف بریزید و کمی فشار دهید که بچسبد ، گوشت مرغ را روی برنج قرار دهید ، و زرشک را نیز اضافه کنید .
باقیماندیه برنج را نیز ریخته و باز خوب با  قاشق فشار دهید ، میتوانید گوشت مرغ را نیز جدا سرو کنید .

من در تصویر بالا به روش دیگه درست کردم ، به این صورت که مواد ته چین رو روی کاغذ روغنی ریختم و بعد از ریختن مواد لازم ، با کمک کاغذ لول کردم
که البته در این روش باید درون فر پخته شه ، شما میتونید ته چین معمولی رو هم داخل دیگ بپزید هم داخل فر
نوش جان ، گیلدا






Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen