چغرتمه بادکوبه ای ، کوکو مرغ , کوکو چغرتمه



کوکو بادکوبه به صورت قالبی 

بادکوبه ، یا کوکو مرغ ، یکی از لذیذ ترین و آسونترین کوکو های دنیاست  .
همونجور که میدونید شمال ایران در زمان بلشویک ارتباطات بازرگانی زیادی با قفقاز داشته و نامش رو از همین شهر گرفته
برای این کوکو نامهای کوکوی مرغ یا کوکوی چغرتمه و یا چغرتمه بادکوبه ای نیز در نظر گرفته شده
پخت بسیار راحتی داره و تنوع در پخت این کوکو مثل هر خوراک دیگه زیاده
بعضیها از زرشک , سبزی , گوجه , یا حتی گردو نیز استفاده میکنند
جالب اینکه چندین سال پیش تو سفری که به شهر باکو داشتم , هنوز طبخ این خوراک بین مردم اونجا متداول بود


مواده لازم :
۲ عدد سنیه مرغ پخته شده 
۱ عدد پیاز
نمک ، فلفل ، زرد چوبه ، زعفران دم کرده
۲ قاشق ماست
تخم مرغ ۶ تا ٧ عدد
١  حبه سیر
پکینگ پادر ١ قاشق چای خوری

طرز تهیه :
مرغ رو به روش دلخواه خودتون بپزید , و اونها رو ریش ریش کنید
تمام مواد بالا رو بهش مخلوط  کنید و خوب هم بزنید ,
تابه رو گرم کنید و خوب روغن بریزید , مواد کوکو رو داخلش خالی کنید و درب تابه رو بزاید
این کوکو باید کاملا با حرارت کم و حالت بخار پز پخته شه
وقتی یک طرف اون سرخ شد طرف دیگه رو هم سرخ کنید 
نوش جان ، گیلدا














Kommentare

  1. به به دستت درد نکنه گیلدا جان شوهرم عاشق طعم این کوکو هستش من اولین بار خونه دختر خواهر شوهرم خوردم برامون هم توی ظرف گذاشت با خودمون بردیم آستارا و کنار دریا دوباره خوردیم هیچ وقت طعمش رو یادم نمیره همیشه وقتی درست میکنم بازم مزه اون کوکو رو نمیده.مطمئنم دست پخت تو هم دقیقا مثل اون هستش ممنون و قربون دستت /نوش جان

    AntwortenLöschen
  2. مرسی نسرین جون
    من همش میگم به عنوان مثال کتلت چیزی نیست جز گوشت و سیبزمینی و پیاز و ادویه
    ولی همین چند قلم رو هیچکس شبیه به اون یکی درست نمیکنه ، به قول بزرگتر ها دستها با هم فرق داره :)))
    به هر حال خوشحالم که یادوار خاطرات خوب واسه تو هم شد

    AntwortenLöschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts