خورشت بادمجان



خورشته بادمجان ، یکی از غذاهای لذیذ ایرانیست ، که مختص به یک شهر یا استانه خاصی نیست ...
اما این امکان هست که هر کس به سلیقیه شخصی خودش این خورشت رو بپزه ..
من معمولا این خورشت رو تو فر میپزم ، به این صورت که همه مواد روپخته یا سرخکرده آماده میکنم ،
و انها رو توی ظرفه مخصوصی میچینم و پیاز داغ رو روش ریخته و ابه خورشت رو در خاتمه روی تمامه مواد خالی میکنم ..زعفرونه آب کرده رو فراموش نکنید .
حدوده ۳۰ تا ۴۰ دقیقه داخله فر میذارم ،
هر چند به نظر میاد فرقه چندانی نداشته باشه ، ولی پیشنهاد میکنم امتحان کنید ، تا فرقشو ببینید
نوش جان ، گیلدا

Kommentare

  1. Bah bah!! khoreshe morede alagheh man! Mahshare!

    AntwortenLöschen
  2. مرسی ، من هم خیلی دوست دارم ، کلا هر چی که با بادمجان تهیه شه دوست دارم :))

    AntwortenLöschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts