Donnerstag, 6. August 2015

مربای انگور فرنگی - Johannisbeer konfitüre



براتون قبلا گفته بودم که جلو خونه ما ۱ بوته از درخت  Johannisbeer هست که هر سال میوه میده و ما رو شرمنده خودش میکنه :))
اما از اونجایی که دور رو برش چند تا درخت خار دار هست کمی چیدنش مشکله 
چند روز پیش دیدم از طرف شهر اومدن و دارن شاخ و برگهای اضافه رو میزنن , بعد از تمام شدن کارشون دیدم که اون ی تیکه که قبلا خیلی به سختی میشد ازش چند تا شاخه انگور فرنگی بچینی , ی دست قرمز شده ^_^
این بود که گفتم بچینم واسه مربا


و تونستم ۶۰۰ گرم میوه تازه و زیبا و گوگولی مگولی واسه مربا بچینم ^_^
این اولین باری بود که با انگور فرنگی مربا درست میکردم و چون میوه خیلی ظریفی هست , داشتم فکر میکردم چجوری طبخش  کنم که شکل ظاهریش هم ی جورایی حفظ بشه 
این بود که اول از همه معادل وزن خودش شکر رو با ۱ لیوان پر آب گذاشتم کمی بجوشه 
به حدی که بتونی بگی کمی قوام اومده باشه 
بعد بهش پوست لیمو ترش و ۲ قاشق  پر هم شکر ژلاتینی اضافه کردم 
و باز گذاشتم که کمی بجوشه و وقتی به جوش ریز افتاد , دانه های انگور فرنگی رو اضافه کردم 
واسه دانه کردنش هم میتونید خیلی راحت با یک چنگال اینکار رو انجام بدید , به این صورت که چنگال رو از بالای ساقه به طرف پایین بکشید و میبینید که به راحتی دانه ها از ساقه جدا میشه 
بعد از اضافه کردن انگور فرنگی ها , اینبار مقدار کمی گلاب اضافه کردم 
من اصولا از گلاب واسه مگرنم کمی فاصله میگیرم :) 
ولی خواستم اینبار کمی متفاوت از مرباهای دیگه باشه 
و بعد از اینکه چند جوش زد و یقین پیدا کردم که شربتش قوام اومده , بلافاصله مثل همه مرباهای دیگه داخل شیشه های شسته شده کردم و بلافاصله دربشون رو بستم , تا حالت وکم بشه 
یادتون باشه که وقتی یقین پیدا کردین شربت قوام اومده باید انگور فرنگیها رو اضافه کنید :)
نوش جان , گیلدا






Kommentare:

  1. به به چه خوشمزه به نظر میاد
    جون میده برای صبحانه های روز تعطیل دورهمی با کره و چای داغ و نون سنگک داغ
    الان خیلی معلوم بود دارم پز نون نون سنگکمونو میدم عایا؟؟خخخ

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. شادی جون یعنی دقیقا با همون نان سنکک کبابم کردی و رفت پی کارش :)))))
      باقی رو ول کن ........

      Löschen
  2. سلام بر دوست خوبم گیلدای عزیز و دوست داشتنی.
    خیلی عالی اند. منکه تا بحال این میوه رو امتحان نکردم. اما بنظر عالی می یادو با دستان هنر مند تو و سلیقه خوبت به مربایی خوشرنگ و لعاب تبدیل شدند. امیدوارم نوش جونتون باشه عزیزم.
    شاد باشی بانو

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. سلام نگین جون , فدات بشم خانومی , لطف داری عزیزم
      خوبی نازنین ؟؟ خیلی وقت بود که ازت خبری نداشتم :)
      امیدوارم که هر جا هستی خوب و خوش باشی

      Löschen
  3. Ha Ha Ha. cheghadr khooob. rastesh man tahala fekr mikardam ina khordani nistan. nemidunestam esmesh ine.

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. ها ها , اره خیلیها اینو میگن
      چرا عزیزم خوراکی هست و خیلی هم خوشمزه ه ه ه ه :))))

      Löschen