Dienstag, 29. März 2011

فلافل



حتما اسم فلافل رو شنیدید ، دستور این غذا مثله هر غذای دیگه میتونه متفاوت باشه
من این فلفلها رو از یک خانوم لبنانی یاد گرفتم
مواد لازم : نخود خام که ۲۴ ساعت جلوتر خیس کرده ، ۲۵۰ گرم
باقلا سبز تازه ۲۵۰ گرم
جعفری و تره ، از هر کدام ۱ پیمانه
پیاز یا پیازچه ، نصف پیمانه
نمک ، فلفل ، زردچوبه
پودر زیره نصف قاشق غذا خوری
پکینگ پادر ۱ قاشق چای خوری
آرد ۲ قاشق غذا خوری
تمام مواد را داخله دستگاه ریخته و خوب خرد میکنیم ، سپس آرد را اضافه کرده و خوب مخلوط را هم میزنیم ، به یاد داشته باشید فلافل معمولا تند میباشد و با سس تند مصرف میشود
مخلوط را ۱ ساعت در یخچال بگذارید . از مخلوط گلوله های به اندازه گردو برداشته ودر روغن فراوان سرخ کنید .
در تصویر من از سس آماده استفاده کردم
نوش ،  جان گیلدا

Montag, 28. März 2011

شامی کوبیده


یکی از چیزایی که از بچگی تو خانوادم یاد گرفتم ، این بود که هیچ وقت غذای اضافی رو دور نریزیم ..
آبگوشت  وکوبیده یکی از لذیذترین غذاهای سنتی ایرانه ...ولی وقتی کوبیده زیاد میاد ، آدم میمونه که چه کنه ...
چون گرم کردنش کار راحتی نیست و سردش هم قابل خوردن نیست ، این کاری بود که همیشه تو خانواده مادرم انجام میداد ..
باقیمانده کوبیده رو با ۱ عدد تخم مرغ ، سیره رنده شده ، کمی نمک ، فلفل ، زعفران دم کرده ، و ۳ تا ۴ قاشق پودر سوخاری مخلوط میکرد
انها رو حسابی ورز میداد ، گلوله های درست میکرد و پهن میکرد و در روغن سرخ میکرد . به نظره من که ایده خوبیه
در کناره این شامی شما سالادی رو هم میبینید که به نام سالاد کلسترول هست ، و من اینو از یک شخصه روسی یاد گرفتم ..
بسیار هم راحت درست میشه ، داخل ظرفی گود مقداری سوس مایونز رو با فلفل ، نمک و ۱ قاشق ابه لیمو ، و آب زیتون مخلوط کنید .
گل کلم را به صورته رشته ای بریده (بسیار نازک ) هویج را هم به همین صورت خلال کنید ، بهتر است با دستگاه یا رنده این کار را انجام دهید .
بعد با سوس مخلوط کرده و نوش جان کنید
نوش جان ، گیلدا




پیتزای جیبی یا بسته



پیتزا یکی از غذاهای مورده علاقه همگان هست .........بزرگ ، کوچیک ، پیر ، جوان ....
یک مدله پیتزا ، پیتزای جیبی یا بسته نام داره .
مواد لازم برای نان پیتزا : خمیر ترش ۲۱ گ
شکر ۱/۲ قاشق چایی خوری
ارد ۴۰۰ گ
روغن زیتون ۴ قاشق
نمک ۱ قاشق چایی خوری
مقداری آویشن خشک
شکر و خمیر ترش را با 200ml آب ولرم مخلوط کرده ، بقیه مواد را اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم ، به خمیر ۴۵ دقیقه استراحت میدهم تا ۲ برابر شود.
مواد برای سوس پیتزا : ۲ عدد سیر رنده شده
گوجه پست گرفته و پخته ، ۴۰۰ گ
کمی جوز هندی ، نمک ، فلفل
کمی سیر را تفت میدهم ، و گوجه ها را اضافه میکنیم ، همراه با مواده دیگر ، میگذریم آب ان گرفته شود .
مواد داخله خمیر : اسفناج خرد شده ۱۲۰ گ
میگوی ریز ۱۲۰ گ
ماهی تن ۱۵۰ گ
پیاز خرد شده ۱ عدد
پنیر پیتزا ۲۰۰ گ
* در صورته تمایل میتونید مواده داخله ان را تغیر دهید .
خمیر را پهن کرده ، روی ان سوس را میمالیم ، و مواده از قبل آماده را روی یک سمته خمیر میریزیم ، و کمی پنیر پاچیده ، خمیر را بر میگردانیم و کنارهها را کمی فشار میدهم که بچسبد .
روی خمیر را میتوانید مقداری پنیر ریخته و بعد به مدته ۱۵ دقیقه با حرارته 200c درون فر قرار دهید .
این پیتزا ۷۹۵ kcal ، و ۷۷ گ چربی دارد
نوش جان ، گیلدا

کتلت گوشت



کتلت گوشت چرخ کرده را هر کس به شیوه خاص خودش درست میکنه ، و هیچ وقت نمیتونید یک مزه مشترک پیدا کنید .
این روشی هست که من درست میکنم ، ولی خوشحال میشم که طرز تهیه شما عزیزان رو هم بدونم ....
کتلت گوشت چرخ کرده
مواده لازم : گوشت چرخ کرده گوسفند ۴۰۰ گ
سیب زمینی ۲ عدد متوسط ، میتوانید از سیب زمینی پخته هم استفاده کنید
پیاز و تخم مرغ ۱ عدد
نمک ، فلفل ، زرد چوبه ، ادویه دلخواه
ارد سوخاری ۲ قاشق سوپ خوری ، میتوانید از خمیر نانها و یا از نان باگت یا نان تست استفاده کنید .
سیب زمینی و پیاز را رنده کنید ، اگر از نان استفاده میکنید ابتدا آنها را خیس کرده و آب آنرا گرفته به مواد اضافه کنید ،من تمام مواد را داخله دستگاه میکس ریخته و با هم خوب مخلوط میکنم .



از مواد گلولهای برداشته و به فرم دلخواه در آورده و سرخ کنید .
نوش جان ، گیلدا











سالاد میوه




بدون شرح

سالاد میوه ، ترکیبی از هندوانه، کیوی ، طالبی ، انبه میباشد

نوش جان ، گیلدا 

کیک پرتغالی





این کیک رو  بعضی دوستان درست کردند ، ولی این رسپت به مواد دیگری احتیاج داره ، فقط میتونم بگم خیلی خوشمزه بود ، جوری که ۲ روزه تمام شد
کیک پرتغالی
مواد لازم اطراف کیک ، ۲ عدد پرتقال با پوست
شکر ۲۰۰ گرم
در این مرحله پرتغالها را با پوست به صورت ورق ورق بریده و با مخلوط شکر و آب به مدت ۱۰ دقیقه میگذارید بپزد
سپس درون آبکش ریخته و روی کاغذ روغنی پهن کرده تا آب ان گرفته شود
مواد لازم برای کیک
تخم مرغ ۴ عدد
کره که دمای اطاق مانده باشد ۳۰۰ گرم
شکر ۳۰۰ گرم
پوست پرتقال ۱ قاشق غذا خوری
مقداری اسانس پرتغال ، نصف قاشق چای خوری نمک
ارد ۳۰۰ گرم
پکینگ پادر۱ قاشق چای خوری
بادام پودر شده ۱۰۰ گرم
شکر و کره را  زده  تا یک دست و سفید شود . سپس تخم مرغ ، پوست پرتقال ، نمک ، اسانس پرتقال را اضافه کرده و مخلوط را خوب میزنیم
آرد را الک کرده همراه با پودر بادام مخلوط میکنیم
ظرف مورد نظر را چرب کرده ( بجز ظروف سلفونی )و پرتغالها را ته ظرف چیده یا مثل عکس روی دیواره میچینیم ، مواد کیک را بدون ان که پرتغالها جابجا شوند اضافه میکنیم .
این کیک با حرارت ۱۸۰ c ، و به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه به پخت نیاز دارد ، بهتر است با چوب امتحان کنید که مغز کیک کاملا پخته باشد ، اگر به زمان بیشتری احتیاج داشت ، مدت بیشتری در فر بگذارید
نوش جان ، گیلدا

Samstag, 26. März 2011

قلیه ماهی - جنوبی





باز پا تو کفش بزرگترها کردم ؛))) البته من از زمانی که ایران بودم قلیه ماهی درست میکردم ، ولی اینو از زن دایی عزیزم که اهوازی هست جور دیگه یاد گرفتم 
اول از همه باید بگم در پخت این خورشت ماهی باید بدون تیغ باشه ، دوم این که معمولا باید ماهی داخل خورشت پخته بشه ، که من بنا به میل شخصی و خانوادگی ، سرخ میکنم و آخرین لحظه سرو میکنم
سوم اینکه ، این غذا هم مثل دیگر غذاها به روشهای مختلف پخت میشه ، که فکر کنم اصل کار سبزی و ترشی این غذاست که باید دونسته باشیم

قلیه ماهی:
مواد لازم ، به ازای ۱ کیلو گشنیز ، ۲۵۰ گرم شنبلیله
سیرنصف بوته
تمبر هندی ۱لیوان آب کرده
رب گوجه ۱ قاشق غذا خوری
نمک ، فلفل ، زرد چوبه
ماهی به میزان لازم
ارد ۲ قاشق غذا خوری
سبزیها را شسته ، خرد کرده و سرخ میکنیم ( البته من در بالا به صورتی کلی مقدار سبزی رو ذکر کردم ، که فکر کنم واسه ٣ وعده خروشت بشه ) جداگانه سیر را کوبیده همراه زرد چوبه کمی تفت میدهم و ارد را نیز اضافه کرده و تفت میدهم


سپس آب تمبر هندی را اضافه کرده ، همراه با نمک ، فلفل ، رب گوجه .اگر مایل به استفاده از ماهی هستید ،چون ماهی گوشت  لطیفی داره میتونید ۱۵ دقیقه آخر به خورشت اضافه کنید
و اگر از ماهی کنسروی تن استفاده میکنید میتوانید در آخر کار به خورشت اضافه کنید .
زن دایی عزیزم ، این خورشت روبا ادویه درشت استفاده میکرد ، یعنی زنجفیل ، دارچین ، فلفل ، میخک را درون ظرف طوری کوچک میگذاشت و درون خورشت قرار میداد
و همینطور از سیب زمینی و پیاز کوچک ، که به صورت کامل و خرد نکرده بود ، استفاده میکرد
باید بگم بسیار خوشمزه میشد ، مطلب مهم دیگه اینه که این خورشت باید تند باشه
نوش جان ، گیلدا


این هم قلیه ماهی با فریکادل ماهی 




Donnerstag, 24. März 2011

میرزا قاسمی


قاسمی ، میرزا قاسمی :)) 
یکی از غذاهای شناخته شده و لذیذ شمال ایران 
البته این غذای لذیذ تا اینور آبها هم اسمش اومده 
برای این غذا احتیاج به بادمجانهای کبابی شده داریم که پوستش رو گرفته , خوب خرد میکنیم ، البته بعضی اوقات خیلیها امکان کباب کردن بادمجانها رو ندارند
که در این صورت میتونید آنها رو به تکه های کوچک بریده و با ۱ استکان آب بگذارد تا بپزد




این غذا با سیر فراوان خوشمزه تر خواهد شد ، سیرها  را خرد کرده و در کره کمی تفت دهید ، به ترتیب ابتدا گوجه های  خرد
شده و بعد بادمجانهای له شده رو اضافه کنید
بعضی  از دوستان از پیاز استفاده میکنند ، که معمولا تو گیلان این روش مرسوم نیست 



در هر مرحله اجازه بدید که آب یکی کشیده شه و مواد بعدی  رو اضافه کنید
میتونید از مقداری رب گوجه هم استفاده کنید 



این غذا به روغن فراوان احتیاج دارد ، همینطور نمک ، فلفل و زرد چوبه را فراموش نکنید
بعد از کمی تفت دادن و کشیده شدن آب غذا ، میتوانید تخم مرغ ها را اضافه کنید و کمی هم بزنید
درب ظرف را بگذارد و با حرارت کم اجازه دهید غذا جا افتاده شود



من در آخر کار از مقداری زعفران دم کرده نیز استفاده میکنم
نوش جان ، گیلدا









نان سبزیجات



من عاشقه غذاهایی هستم که درش خمیر به کار رفته باشه ..انواع نان ، یا پیتزا یا نودل ها و ..........
اینجا طرزه تهیه یک نوع نان که بسیار لذیذ هست رو براتون میذارم ......که هم سرد و هم گرم اون بسیار خوشمزست ..
نان سبزیجات .....
ارد ۱۲۵ گ
کمی نمک
۱ قاشق روغنه زیتون
۲ عدد تخمه مرغ
ابه ولرم ، به میزنه لازم
مواده داخله نان :پیازه کوچک ۱ عدد
قارچ کنسروی ۱۵۰ گ
تره فرنگی ۴ قاشق
جعفری ۵ قاشق
پنیر پیتزا ۱۰۰ گ
ابتدا ارد را با نمک و۱ عدد تخممرغ و روغن زیتون مخلوط کرده ، وکم کم آب را به ان اضافه میکنیم تا خمیری یک دست شود و به دست نچسبد
خمیر را به مدته ۱ ساعت پوشانده و کنار میگذریم ، در این مدت تمامه سبزیجات را کاملا ریز کرده و در روغن تفت میدهم .....
بعد از ۱ ساعت خمیر را به شکله مستطیل باز کرده سفیدی ۱ عدد تخمه مرغ رازده و روی خمیر میمالیم و تمامه مواد را روی خمیر ریخته و دو طرفه خمیر را روی هم آورده
روی خمیر را با زرده تخمه مرغ پوشانده و اگر مایل بودید کمی کنجد روی ان میپاچید ، و درونه فربه مدته ۳۰ تا ۴۰ دقیقه و با حرارته ۱۸۰ درجه قرار میدهم
*پنیر پیتزا را روی سبزیجات ریخته و بعد خمیر را روی هم آورید
نوش جان ، گیلدا

نان اتریشی پر شده با عدس



بیشتره غذا های که من یاد گرفتم ، از کسانی بوده که از خود همون کشور هستن ..
مسلم هست که هر کسی غذای رسمی کشوره خودشو بهتر میدونه ، در اینجا شما رو با یک نونه اتریشی آشنا میکنم ، که شاید الان دیگه مرسوم نباشه ،
این نان بیشتر مورده پسنده گیاه خواران میتونه باشه ، ولی بر حسبه سلیقه میتونید از گوشت هم استفاده کنید .
عدس و پنیر ، پیچیده در نان
مواده لازم برای خمیر :
نصفه بسته خمیر مایه
شیر ۲۲۵ مل
کمی شکر
ارد ۳۷۵ گ
نصف قاشق چایی خوری نمک
کره ۶۰ گ
 خمیر مایه را در شیر ولرم ریخته و ۱۰ دقیقه صبر کنید . تمامه مواد نام برده را با شیر مخلوط کنید و خمیر را ورز دهید تا صاف و یک دست شود.خمیر را در جای گرمی بگذارید تا ۲ برابر شود .
مواد لازم برای داخله خمیر :عدس ۷۵ گ
پنیر لیقوان 100g
سیر ۲ حبه
ماست ۷۰ گ
رب گوجه ۱ قاشق
نمک ، فلفل ، زرد چوبه ، کمی شکر
زرده تخم مرغ ۱ عدد
عدس را بپزید ، پنیر را خرد کرده ، سیر را رنده کنید . تمامه مواده نامبرده به جز تخمه مرغ را با هم مخلوط کنید ، خمیر را گرد پهن کنید دقت کنید زیاد نازک نشود ، از مواد داخله خمیر ریخته (نیمی از خمیر را با مواد پر کنید )
زرده تخم مرغ را با ۲ قاشق آب خوب زده ، و با برس دوره خمیر بمالید ، بعد خمیر را برگردانید و انگشت کمی به اطراف فشار آورید تا بچسبد .سپس تخم مرغ باقیمانده را روی خمیر بمالید .
به مدته ۲۰ دقیقه و با حرارته ۲۰۰ C داخله فر قرار دهید
نوش جان ، گیلدا

سمبوسه



بفرمایید سمبوسه :))
من اینو زمانی که شیراز بودم از دوستان آبادانی یاد گرفتم ، البته خاطره سوخته شدن دهانم رو هیچ وقت فراموش نمیکنم ؛))
برای این سمبوسه سیب زمین رو پختم و کوبیدم ، به پوره کمی سبزی جعفری خرد شده ، پیاز سرخ شده و ۱۰۰ البته نمک و فلفل و ادویه رو هم اضافه کردم .
اگر مایل بودید میتونید کمی از گوشت چرخ کرده نیز استفاده کنید .
برای سس هم پیاز را با ۱ حبه سیر تفت دادم ،گوجه رو اضافه کردم و فلفل قرمز ریختم تا تند باشه .کمی آب اضافه میکنم و میذارم تا جا افتاده بشه .
نوش جان ، گیلدا
این هم طرز پیچیده سمبوسه 

















پنیر برشته



این غذای بسیار ساده رو تقدیم به دوستانی که مجرد هستن و یا فکر میکنند هیچ استعدادی در آشپزی ندارن ، میکنم .
اون موقعها که از بازی خسته میشدم و گشنم میشود و مرتب دنباله چزی واسه خوردن میگشتم ، این چیزی بود که مادرم خیلی صریح آماده میکرد .....یادش بخیر.
شاید بعضی از شهر های کشورمون هم درستش کنند ، والی من اینو فقط تو شمال (گیلان ) خوردم

پنیر برشته
شما به مقداری پنیر لیقوان احتیاج دارین , تو تابه اول روغن یا کره بریزید و پنیررا خرد کرده و بعد زیر تابه را روشن کنید . چند عدد تخم مرغ را درون ظرفی همراه کمی فلفل بزنید و آماده بزارید .
مقداری شوید خشک روی بعد از یک تفت کوچیک روی  پنیر بریزید ، و بعد تخم مرغها رو روی مواد پنیری خالی کنید
دیگه خوراک سده شما حاضره و میتونید با نان گرم میل کنید :)
*دقت کنید که نمک اضافه نکنید
نوش جان ، گیلدا

بادمجان شکم پر




بادمجان شکم پر یکی از اون دسته غذاهایی هست که خیلیها بهش علاقه دارن
و اصولا تو کل دنیا تهیه میشه و فقط موادش هست که میتونه طعم  و مزه اونو متفاوت کنه
البته این غذا ۱۰۰% طرفداران به بادمجان رو بخودش جالب میکنه
در غیر این صورت شانسی ندارید  :))))


بادمجان شکم پر :

ابتدا بادمجان مورد نظر را پوست گرفتم و شکمش رو کمی خالی کردم و اونها رو با حرارت کم به آرامی .... همه طرفش  رو سرخ کردم  ، میتونید از همون بادمجانها هم واسه مواد داخلش استفاده کنید
مقداری پیاز را تفت دادم و بهش مقداری گردو , که از قبل میکس کردم اضافه کردم
چند حبه سیر له شده هم همراه با مقداری رب گوجه و همینجور چند قاشق جعفری و گشنیز خرد شده اضافه کردم و تفت دادم
البته در شمال اصولا از سبزیجات محلی مثل چوچاق  و خالواش هم استفاده میشه
در آخر مقداری رب گوجه ترش بهش اضافه میکنم , اگه در دسترس نداشتید از آب لیمو استفاده کنید
حالا مواد رو داخل بادمجانهای سرخ کرده جا بدید و جداگانه داخل تابه مقداری روغن رو همراه با رب گوجه و اگه دوست داشتید آب لیمو  تفت بدید و کمی آب بریزید که به جوش بیاد , حرارت رو کم کنید و با دقت بامجانها رو داخل تابه قرار بدید
دقت کنید که نباید کل بادمجان غوطه ور شه و حرارت رو کم کنید و بزارید کمی آبش کشیده شه و مواد به خرد هم بره , فقط دقت کنید که زیاد نپزه و له نشه 
مادرم گاهی اوقات با گوشت چرخ کرده هم اینو تهیه میکرد :)
و اصولا این مواد همون موادی هست که داخل شکم ماهی و مرغ هم میزارن 

نوش جان ، گیلدا



















Dienstag, 22. März 2011

زیتون پرورده





این هم زیتون پرورده  که شدیدا دوست دارم ...البته فکر کنم کسی بدش نیاد
واسه درست کردن زیتون پرورده ، احتیاج به زیتون بدون هسته داریم
درون ظرفی گود مقداری گردو که کاملا سابیده شده ، همراه با مقداری گلپر ، ۱ تا ۲ قاشق رب انار ، وکمی سبزیجات خشک محلی شمال یعنی چوچاق و کوتکوته داریم


اگر  آب انار نداشتید از آب لیمو تازه استفاده کنید و اگر سبزیجات محلی نداشتید از نعناء خشک استفاده کنید
تمامی مواد رو خوب مخلوط کنید و زیتون رو اضافه کنید و خوب هم بزنید
معمولا خودم همراه با رب انار کمی هم آب لیمو میریزم
نوش جان ، گیلدا








Freitag, 18. März 2011

مافین ساده



همش فکر میکردم من این عکس رو پست کردم ، ولی وقتی داشتم آلبوم رو میدیدم ، دقت کردم هنوز این مافینها رو پست نکردم
فکر کنم با توجه به ایام عید الان بهترین فرصت واسه پست کردنش هست
مواد لازم :
آرد سفید ۲۲۵ گرم
پودر شکر ۲۰۰ گرم
جوش شیرین و پکینگ پادر از هر کدام ۱ قاشق چای خوری
وانیل یا هل یا گلاب به میزان لازم
شیر پرچرب ، در صورت در دسترس نبودن ماست ۱ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
روغن جامد یا کره ۱۵۰ گرم
تخم مرغ و شکر را مخلوط کرده و به روش بن ماری مخلوط را هم میزنیم تا شکر آب شود . سپس ظرف را کنار گذاشته و به زدن ادامه میدهم تا مواد خنک شود
سپس آرد و بقیه مواد را اضافه میکنیم و در خاتمه کره را که در دمای بیرون از یخچال بوده اضافه میکنیم
مایه را درون قالبهای مورد نظر ریخته و درون فر به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه و با حرارت ۱۸۰ درجه قرار میدهم
نوش جان ، گیلدا

Mittwoch, 16. März 2011

کلم پلو شیرازی





شنیدید میگند : پا تو کفش بزرگترها کرده ....یعنی همین کاری که من کردم ؛))) و کلم پلو شیرازی درست کردم
البته پیشاپیش اگه مشکلی تو دستور میبینید به خوبی خودتون ببخشید
مواد لازم : سبزی ، تره ، شوید ، کمی تلخون ، ریحون
کلم قمری ، ۲ عدد
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
آرد نخودچی ۳ قاشق غذا خوری
پیاز ۱ عدد ، نمک ، فلفل ، زرد چوبه
آب نصف لیمو
برنج آبکش ، به میزان لازم
ابتدا گوشت و آرد نخود چی ، پیاز ، نمک ،فلفل ، زرد چوبه را مخلوط میکنیم و کله گنجشکی کوچیک درست کرده و سرخ میکنیم
سبزی را خرد کرده . کلم را پوست گرفته و به صورت نگینی یا خلال خرد کرده ، و با کمی زرچوبه تفت میدهم و در آخر آب لیمو را اضافه میکنیم
برنج را آب کشیده و با مخلوط سبزی و کلم سرخ شده میگذریم تا دم بکشد . هنگام سرو کردن کله گنجشکها را نیز اضافه میکنیم
معمولا سبزی به صورت جداگانه لابلای برنج داده میشه ولی من همراه با کلم کمی تفت دادم 
نوش جان ، گیلدا










Montag, 14. März 2011

نان شیر مال



یکی از خاطرات خوبی که تو راه مسافرت به شمال داشتم ، خریدن  نان شیر مال بود
من این نان رو با کره بسیار دوست دارم ، و هیچوقت فکر نمیکردم که دستورش به این راحتی باشه ....
مواد لازم :
 ارد ۵۰۰ گ
خمیر مایه تر نصف بسته یا ۲۰ گ
شکر ۶۰ گ
نمک کمی
کره ۵۰ گ
شیر ۲۶۰ گ
تخم مرغ ۱ عدد
شیر را ولرم کرده و خمیر مایه را همراه با شکر درون ان ریخته و خوب هم بزنید تا یک دست شود. ارد و کره را با هم ورز دهید و شیر را کم کم اضافه کرده .
اگر مایل بودید میتوانید از گردو یا کشمش درداخله این خمیر استفاده کنید .
خمیر یک دست خود را به مدته ۱ ساعت در جای گرم نگاه دارید تا ۲ برابر شود ، سپس به مغادیره مساوی ۶ گلوله جدا کرده ،
آنها را به صورت دراز پهن کرده و با گذاشتن ۳ عدد کناره هم دیگر ، گیس بافت کنید .
زرده تخم مرغ را با برس روی نانها بمالید ، و اگر مایل بودید از سیاه دانه یا خلال بادام استفاده کنید
نوش جان ، گیلدا

نان چای



نان چای
این شیرینی رو زمانی که ایران بودم از TV یاد گرفتم ، خوشمزه و مناسب با چای و همینطور زیاد شیرین نیست
مواد لازم : آرد ۴ پیمانه
پودر قند ۱ پیمانه
ماست ۱ قاشق سوپ خوری
پیکینگ پادر۱ قاشق چای خوری
روغن ۱ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد ، ۱ عدد زرده
هل کوبیده مقداری
روغن و شکر را زده تا سفید شود . ۱ عدد تخم مرغ را کامل و ۲ عدد دیگر را فقط زرده را اضافه میکنیم ، پکینگ پادر را با ماست مخلوط کرده و اضافه میکنیم
هل و آرد را نیز اضافه کرده و خمیر را ورز میدهم ، خمیر را به قطر ۱ سانت پهن کرده و قالب میزنیم ، روی آنها را زرده میزنیم ،
و با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه داخله فر قرار میدهم
میتوانید از کنجد یا پسته برای روی شیرینی استفاده کنید
نوش جان ، گیلدا