Dienstag, 29. März 2011

فلافل



حتما اسم فلافل رو شنیدید ، دستور این غذا مثله هر غذای دیگه میتونه متفاوت باشه
من این فلفلها رو از یک خانوم لبنانی یاد گرفتم
مواد لازم : نخود خام که ۲۴ ساعت جلوتر خیس کرده ، ۲۵۰ گرم
باقلا سبز تازه ۲۵۰ گرم
جعفری و تره ، از هر کدام ۱ پیمانه
پیاز یا پیازچه ، نصف پیمانه
نمک ، فلفل ، زردچوبه
پودر زیره نصف قاشق غذا خوری
پکینگ پادر ۱ قاشق چای خوری
آرد ۲ قاشق غذا خوری
تمام مواد را داخله دستگاه ریخته و خوب خرد میکنیم ، سپس آرد را اضافه کرده و خوب مخلوط را هم میزنیم ، به یاد داشته باشید فلافل معمولا تند میباشد و با سس تند مصرف میشود
مخلوط را ۱ ساعت در یخچال بگذارید . از مخلوط گلوله های به اندازه گردو برداشته ودر روغن فراوان سرخ کنید .
در تصویر من از سس آماده استفاده کردم
نوش ،  جان گیلدا

Montag, 28. März 2011

شامی کوبیده


یکی از چیزایی که از بچگی تو خانوادم یاد گرفتم ، این بود که هیچ وقت غذای اضافی رو دور نریزیم ..
آبگوشت  وکوبیده یکی از لذیذترین غذاهای سنتی ایرانه ...ولی وقتی کوبیده زیاد میاد ، آدم میمونه که چه کنه ...
چون گرم کردنش کار راحتی نیست و سردش هم قابل خوردن نیست ، این کاری بود که همیشه تو خانواده مادرم انجام میداد ..
باقیمانده کوبیده رو با ۱ عدد تخم مرغ ، سیره رنده شده ، کمی نمک ، فلفل ، زعفران دم کرده ، و ۳ تا ۴ قاشق پودر سوخاری مخلوط میکرد
انها رو حسابی ورز میداد ، گلوله های درست میکرد و پهن میکرد و در روغن سرخ میکرد . به نظره من که ایده خوبیه
در کناره این شامی شما سالادی رو هم میبینید که به نام سالاد کلسترول هست ، و من اینو از یک شخصه روسی یاد گرفتم ..
بسیار هم راحت درست میشه ، داخل ظرفی گود مقداری سوس مایونز رو با فلفل ، نمک و ۱ قاشق ابه لیمو ، و آب زیتون مخلوط کنید .
گل کلم را به صورته رشته ای بریده (بسیار نازک ) هویج را هم به همین صورت خلال کنید ، بهتر است با دستگاه یا رنده این کار را انجام دهید .
بعد با سوس مخلوط کرده و نوش جان کنید
نوش جان ، گیلدا




پیتزای جیبی یا بسته



پیتزا یکی از غذاهای مورده علاقه همگان هست .........بزرگ ، کوچیک ، پیر ، جوان ....
یک مدله پیتزا ، پیتزای جیبی یا بسته نام داره .
مواد لازم برای نان پیتزا : خمیر ترش ۲۱ گ
شکر ۱/۲ قاشق چایی خوری
ارد ۴۰۰ گ
روغن زیتون ۴ قاشق
نمک ۱ قاشق چایی خوری
مقداری آویشن خشک
شکر و خمیر ترش را با 200ml آب ولرم مخلوط کرده ، بقیه مواد را اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم ، به خمیر ۴۵ دقیقه استراحت میدهم تا ۲ برابر شود.
مواد برای سوس پیتزا : ۲ عدد سیر رنده شده
گوجه پست گرفته و پخته ، ۴۰۰ گ
کمی جوز هندی ، نمک ، فلفل
کمی سیر را تفت میدهم ، و گوجه ها را اضافه میکنیم ، همراه با مواده دیگر ، میگذریم آب ان گرفته شود .
مواد داخله خمیر : اسفناج خرد شده ۱۲۰ گ
میگوی ریز ۱۲۰ گ
ماهی تن ۱۵۰ گ
پیاز خرد شده ۱ عدد
پنیر پیتزا ۲۰۰ گ
* در صورته تمایل میتونید مواده داخله ان را تغیر دهید .
خمیر را پهن کرده ، روی ان سوس را میمالیم ، و مواده از قبل آماده را روی یک سمته خمیر میریزیم ، و کمی پنیر پاچیده ، خمیر را بر میگردانیم و کنارهها را کمی فشار میدهم که بچسبد .
روی خمیر را میتوانید مقداری پنیر ریخته و بعد به مدته ۱۵ دقیقه با حرارته 200c درون فر قرار دهید .
این پیتزا ۷۹۵ kcal ، و ۷۷ گ چربی دارد
نوش جان ، گیلدا

کتلت گوشت



کتلت گوشت چرخ کرده را هر کس به شیوه خاص خودش درست میکنه ، و هیچ وقت نمیتونید یک مزه مشترک پیدا کنید .
این روشی هست که من درست میکنم ، ولی خوشحال میشم که طرز تهیه شما عزیزان رو هم بدونم ....
کتلت گوشت چرخ کرده
مواده لازم : گوشت چرخ کرده گوسفند ۴۰۰ گ
سیب زمینی ۲ عدد متوسط ، میتوانید از سیب زمینی پخته هم استفاده کنید
پیاز و تخم مرغ ۱ عدد
نمک ، فلفل ، زرد چوبه ، ادویه دلخواه
ارد سوخاری ۲ قاشق سوپ خوری ، میتوانید از خمیر نانها و یا از نان باگت یا نان تست استفاده کنید .
سیب زمینی و پیاز را رنده کنید ، اگر از نان استفاده میکنید ابتدا آنها را خیس کرده و آب آنرا گرفته به مواد اضافه کنید ،من تمام مواد را داخله دستگاه میکس ریخته و با هم خوب مخلوط میکنم .



از مواد گلولهای برداشته و به فرم دلخواه در آورده و سرخ کنید .
نوش جان ، گیلدا











سالاد میوه




بدون شرح

سالاد میوه ، ترکیبی از هندوانه، کیوی ، طالبی ، انبه میباشد

نوش جان ، گیلدا 

کیک پرتغالی





این کیک رو  بعضی دوستان درست کردند ، ولی این رسپت به مواد دیگری احتیاج داره ، فقط میتونم بگم خیلی خوشمزه بود ، جوری که ۲ روزه تمام شد
کیک پرتغالی
مواد لازم اطراف کیک ، ۲ عدد پرتقال با پوست
شکر ۲۰۰ گرم
در این مرحله پرتغالها را با پوست به صورت ورق ورق بریده و با مخلوط شکر و آب به مدت ۱۰ دقیقه میگذارید بپزد
سپس درون آبکش ریخته و روی کاغذ روغنی پهن کرده تا آب ان گرفته شود
مواد لازم برای کیک
تخم مرغ ۴ عدد
کره که دمای اطاق مانده باشد ۳۰۰ گرم
شکر ۳۰۰ گرم
پوست پرتقال ۱ قاشق غذا خوری
مقداری اسانس پرتغال ، نصف قاشق چای خوری نمک
ارد ۳۰۰ گرم
پکینگ پادر۱ قاشق چای خوری
بادام پودر شده ۱۰۰ گرم
شکر و کره را  زده  تا یک دست و سفید شود . سپس تخم مرغ ، پوست پرتقال ، نمک ، اسانس پرتقال را اضافه کرده و مخلوط را خوب میزنیم
آرد را الک کرده همراه با پودر بادام مخلوط میکنیم
ظرف مورد نظر را چرب کرده ( بجز ظروف سلفونی )و پرتغالها را ته ظرف چیده یا مثل عکس روی دیواره میچینیم ، مواد کیک را بدون ان که پرتغالها جابجا شوند اضافه میکنیم .
این کیک با حرارت ۱۸۰ c ، و به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه به پخت نیاز دارد ، بهتر است با چوب امتحان کنید که مغز کیک کاملا پخته باشد ، اگر به زمان بیشتری احتیاج داشت ، مدت بیشتری در فر بگذارید
نوش جان ، گیلدا

Samstag, 26. März 2011

قلیه ماهی - جنوبی





باز پا تو کفش بزرگترها کردم ؛))) البته من از زمانی که ایران بودم قلیه ماهی درست میکردم ، ولی اینو از زن دایی عزیزم که اهوازی هست جور دیگه یاد گرفتم 
اول از همه باید بگم در پخت این خورشت ماهی باید بدون تیغ باشه ، دوم این که معمولا باید ماهی داخل خورشت پخته بشه ، که من بنا به میل شخصی و خانوادگی ، سرخ میکنم و آخرین لحظه سرو میکنم
سوم اینکه ، این غذا هم مثل دیگر غذاها به روشهای مختلف پخت میشه ، که فکر کنم اصل کار سبزی و ترشی این غذاست که باید دونسته باشیم

قلیه ماهی:
مواد لازم ، به ازای ۱ کیلو گشنیز ، ۲۵۰ گرم شنبلیله
سیرنصف بوته
تمبر هندی ۱لیوان آب کرده
رب گوجه ۱ قاشق غذا خوری
نمک ، فلفل ، زرد چوبه
ماهی به میزان لازم
ارد ۲ قاشق غذا خوری
سبزیها را شسته ، خرد کرده و سرخ میکنیم ( البته من در بالا به صورتی کلی مقدار سبزی رو ذکر کردم ، که فکر کنم واسه ٣ وعده خروشت بشه ) جداگانه سیر را کوبیده همراه زرد چوبه کمی تفت میدهم و ارد را نیز اضافه کرده و تفت میدهم


سپس آب تمبر هندی را اضافه کرده ، همراه با نمک ، فلفل ، رب گوجه .اگر مایل به استفاده از ماهی هستید ،چون ماهی گوشت  لطیفی داره میتونید ۱۵ دقیقه آخر به خورشت اضافه کنید
و اگر از ماهی کنسروی تن استفاده میکنید میتوانید در آخر کار به خورشت اضافه کنید .
زن دایی عزیزم ، این خورشت روبا ادویه درشت استفاده میکرد ، یعنی زنجفیل ، دارچین ، فلفل ، میخک را درون ظرف طوری کوچک میگذاشت و درون خورشت قرار میداد
و همینطور از سیب زمینی و پیاز کوچک ، که به صورت کامل و خرد نکرده بود ، استفاده میکرد
باید بگم بسیار خوشمزه میشد ، مطلب مهم دیگه اینه که این خورشت باید تند باشه
نوش جان ، گیلدا


این هم قلیه ماهی با فریکادل ماهی 




Donnerstag, 24. März 2011

میرزا قاسمی


قاسمی ، میرزا قاسمی :)) 
یکی از غذاهای شناخته شده و لذیذ شمال ایران 
البته این غذای لذیذ تا اینور آبها هم اسمش اومده 
برای این غذا احتیاج به بادمجانهای کبابی شده داریم که پوستش رو گرفته , خوب خرد میکنیم ، البته بعضی اوقات خیلیها امکان کباب کردن بادمجانها رو ندارند
که در این صورت میتونید آنها رو به تکه های کوچک بریده و با ۱ استکان آب بگذارد تا بپزد




این غذا با سیر فراوان خوشمزه تر خواهد شد ، سیرها  را خرد کرده و در کره کمی تفت دهید ، به ترتیب ابتدا گوجه های  خرد
شده و بعد بادمجانهای له شده رو اضافه کنید
بعضی  از دوستان از پیاز استفاده میکنند ، که معمولا تو گیلان این روش مرسوم نیست 



در هر مرحله اجازه بدید که آب یکی کشیده شه و مواد بعدی  رو اضافه کنید
میتونید از مقداری رب گوجه هم استفاده کنید 



این غذا به روغن فراوان احتیاج دارد ، همینطور نمک ، فلفل و زرد چوبه را فراموش نکنید
بعد از کمی تفت دادن و کشیده شدن آب غذا ، میتوانید تخم مرغ ها را اضافه کنید و کمی هم بزنید
درب ظرف را بگذارد و با حرارت کم اجازه دهید غذا جا افتاده شود



من در آخر کار از مقداری زعفران دم کرده نیز استفاده میکنم
نوش جان ، گیلدا









پاستا



این هم یک روشه پخته بسیار ساده پاستا.....
پیاز را تفت میدیم و به ان گوشته چرخ کرده ، و ادویه و نمک ، ۲ قاشق روبه گوجه و بنا به میله شخصی ، ۲ عدد سیر خرد شده را اضافه میکنیم .
بهتره ظرفی رو که انتخاب میکنید لبه در باشه ، بعد از سرخ کردن به موادتون ، خامه یا شیر یا آب اضافه کنید ، این مقدار باید زیاد باشد ،
بعد پاستا را به همان صورته خشک درونه مواده قبلی بریزید ، توجه داشته باشد که آب مواد روی پاستاها را بپوشاند .
در این مرحله حرارت را کم کنید و بعد از این که ابه مواد کمی به خرده پاستا رفت ، کمی پنیره پیتزا اضافه کنید ، به خوبی مواد را هم بزنید ، دربه ظرف را گذاشته و حرارت را کاملا کم کنید .
به مدته ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بگذارد به آرامی بپزد
نوش جان ، گیلدا

نان سبزیجات



من عاشقه غذاهایی هستم که درش خمیر به کار رفته باشه ..انواع نان ، یا پیتزا یا نودل ها و ..........
اینجا طرزه تهیه یک نوع نان که بسیار لذیذ هست رو براتون میذارم ......که هم سرد و هم گرم اون بسیار خوشمزست ..
نان سبزیجات .....
ارد ۱۲۵ گ
کمی نمک
۱ قاشق روغنه زیتون
۲ عدد تخمه مرغ
ابه ولرم ، به میزنه لازم
مواده داخله نان :پیازه کوچک ۱ عدد
قارچ کنسروی ۱۵۰ گ
تره فرنگی ۴ قاشق
جعفری ۵ قاشق
پنیر پیتزا ۱۰۰ گ
ابتدا ارد را با نمک و۱ عدد تخممرغ و روغن زیتون مخلوط کرده ، وکم کم آب را به ان اضافه میکنیم تا خمیری یک دست شود و به دست نچسبد
خمیر را به مدته ۱ ساعت پوشانده و کنار میگذریم ، در این مدت تمامه سبزیجات را کاملا ریز کرده و در روغن تفت میدهم .....
بعد از ۱ ساعت خمیر را به شکله مستطیل باز کرده سفیدی ۱ عدد تخمه مرغ رازده و روی خمیر میمالیم و تمامه مواد را روی خمیر ریخته و دو طرفه خمیر را روی هم آورده
روی خمیر را با زرده تخمه مرغ پوشانده و اگر مایل بودید کمی کنجد روی ان میپاچید ، و درونه فربه مدته ۳۰ تا ۴۰ دقیقه و با حرارته ۱۸۰ درجه قرار میدهم
*پنیر پیتزا را روی سبزیجات ریخته و بعد خمیر را روی هم آورید
نوش جان ، گیلدا

نان اتریشی پر شده با عدس



بیشتره غذا های که من یاد گرفتم ، از کسانی بوده که اهله همون کشور هستن ..
مسلم هست که هر کسی غذای رسمی کشوره خودشو بهتر میدونه ، در اینجا شما رو با یک نونه اتریشی آشنا میکنم ، که شیاد الان دیگه مرسوم نباشه ،
این نان بیشتر مورده پسنده گیاه خواران میتونه باشه ، ولی بر حسبه سلیقه میتونید از گوشت هم استفاده کنید .
عدس و پنیر ، پیچیده در نان
مواده لازم برای خمیر : نصفه بسته خمیره ترش
شیر ۲۲۵ مل
کمی شکر
ارد ۳۷۵ گ
نصف قاشق چایی خوری نمک
کره ۶۰ گ
خمیر ترش را در شیر ولرم ریخته و ۱۰ دقیقه صبر کنید . تمامه مواد نام برده را با شیر مخلوط کنید و خمیر را ورز دهید تا صاف و یک دست شود.خمیر را در جای گرمی بگذارید تا ۲ برابر شود .
مواد لازم برای داخله خمیر :عدس ۷۵ گ
پنیر لیقوان 100g
سیر ۲ حبه
ماست ۷۰ گ
رب گوجه ۱ قاشق
نمک ، فلفل ، زرد چوبه ، کمی شکر
زرده تخم مرغ ۱ عدد
عدس را بپزید ، پنیر را خرد کرده ، سیر را رنده کنید . تمامه مواده نامبرده به جز تخمه مرغ را با هم مخلوط کنید ، خمیر را گرد پهن کنید دقت کنید زیاد نازک نشود ، از مواد داخله خمیر ریخته (نیمی از خمیر را با مواد پر کنید )
زرده تخم مرغ را با ۲ قاشق آب خوب زده ، و با برس دوره خمیر بمالید ، بعد خمیر را برگردانید و انگشت کمی به اطراف فشار آورید تا بچسبد .سپس تخم مرغ باقیمانده را روی خمیر بمالید .
به مدته ۲۰ دقیقه و با حرارته ۲۰۰ C داخله فر قرار دهید
نوش جان ، گیلدا

سمبوسه



بفرمایید سمبوسه :))
من اینو زمانی که شیراز بودم از دوستان آبادانی یاد گرفتم ، البته خاطره سوخته شدن دهانم رو هیچ وقت فراموش نمیکنم ؛))
برای این سمبوسه سیب زمین رو پختم و کوبیدم ، به پوره کمی سبزی جعفری خرد شده ، پیاز سرخ شده و ۱۰۰ البته نمک و فلفل و ادویه رو هم اضافه کردم .
اگر مایل بودید میتونید کمی از گوشت چرخ کرده نیز استفاده کنید .
برای سس هم پیاز را با ۱ حبه سیر تفت دادم ،گوجه رو اضافه کردم و فلفل قرمز ریختم تا تند باشه .کمی آب اضافه میکنم و میذارم تا جا افتاده بشه .
نوش جان ، گیلدا
این هم طرز پیچیده سمبوسه 

















پنیر برشته



این غذای بسیار ساده رو تقدیم به دوستانی که مجرد هستن و یا فکر میکنند هیچ استعدادی در آشپزی ندارن ، میکنم .
اون موقعها که از بازی خسته میشدم و گشنم میشود و مرتب دنباله چزی واسه خوردن میگشتم ، این چیزی بود که مادرم خیلی صریح آماده میکرد .....یادش بخیر.
شاید بعضی از شهر های کشورمون هم درستش کنند ، والی من اینو فقط تو شمال (گیلان ) خوردم
پنیر برشته
شما فقط به مقداری پنیر لیقوان احتیاج دارین که باید تو تابه اول روغن یا کره بریزید و پنیررا خرد کرده و بعد زیره تابه را روشن کنید . چند عدد تخم مرغ را درون ظرفی همراهه کمی فلفل زده .
و همراهه شوید خشک روی پنیر بریزید ، وقتی بسته شد ، غذا حاضره
*دقت کنید که نمک اضافه نکنید
نوش جان ، گیلدا

بادمجان شکم پر



اونهای که به مزه بادمجون ، علاقه دارند ، میتونند این غذا رو امتحان کنند
بادمجان شکم پر
البته من داخله مواد گوشت هم اضافه کردم ، ولی دوستانی که با خوردن گوشت مخالف هستند میتونند از چیز دیگه استفاده کنند
ابتدا بادمجان مورد نظر را پست گرفتم و شکمش رو خالی کردم ، میتونید از باقیمانده بادمجان هم استفاده کنید
مقداری پیاز را با گوشت و ۲ قاشق خرد شده جعفری ( یا گیشنیز ) و خردههای بادمجان تفت دادم ، کمی رب گوجه زدم ،وقتی کمی خنک شدمقداری پنیر پیتزا اضافه کنید و مواد را داخل بادمجان قراردهید
احتیاجی نیست که بادمجانها را درون فر قرار دهید
بهتره با نخ دور تا دور بادمجابن رو بپیچید تا  هنگام سرخ کردن مواد بیرون نریزه ، بعد بادمجانها را سرخ کنید
برای سس هم از پنیر قارچ در استفاده کردم ، و بعد ازآب کردن پنیر مقداری خامه اضافه کردم
نوش جان ، گیلدا



Dienstag, 22. März 2011

زیتون پرورده





این هم زیتون پرورده  که شدیدا دوست دارم ...البته فکر کنم کسی بدش نیاد
واسه درست کردن زیتون پرورده ، احتیاج به زیتون بدون هسته داریم
درون ظرفی گود مقداری گردو که کاملا سابیده شده ، همراه با مقداری گلپر ، ۱ تا ۲ قاشق رب انار ، وکمی سبزیجات خشک محلی شمال یعنی چوچاق و کوتکوته داریم


اگر  آب انار نداشتید از آب لیمو تازه استفاده کنید و اگر سبزیجات محلی نداشتید از نعناء خشک استفاده کنید
تمامی مواد رو خوب مخلوط کنید و زیتون رو اضافه کنید و خوب هم بزنید
معمولا خودم همراه با رب انار کمی هم آب لیمو میریزم
نوش جان ، گیلدا








Freitag, 18. März 2011

مافین ساده



همش فکر میکردم من این عکس رو پست کردم ، ولی وقتی داشتم آلبوم رو میدیدم ، دقت کردم هنوز این مافینها رو پست نکردم
فکر کنم با توجه به ایام عید الان بهترین فرصت واسه پست کردنش هست
مواد لازم :
آرد سفید ۲۲۵ گرم
پودر شکر ۲۰۰ گرم
جوش شیرین و پکینگ پادر از هر کدام ۱ قاشق چای خوری
وانیل یا هل یا گلاب به میزان لازم
شیر پرچرب ، در صورت در دسترس نبودن ماست ۱ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
روغن جامد یا کره ۱۵۰ گرم
تخم مرغ و شکر را مخلوط کرده و به روش بن ماری مخلوط را هم میزنیم تا شکر آب شود . سپس ظرف را کنار گذاشته و به زدن ادامه میدهم تا مواد خنک شود
سپس آرد و بقیه مواد را اضافه میکنیم و در خاتمه کره را که در دمای بیرون از یخچال بوده اضافه میکنیم
مایه را درون قالبهای مورد نظر ریخته و درون فر به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه و با حرارت ۱۸۰ درجه قرار میدهم
نوش جان ، گیلدا

Mittwoch, 16. März 2011

کلم پلو شیرازی





شنیدید میگند : پا تو کفش بزرگترها کرده ....یعنی همین کاری که من کردم ؛))) و کلم پلو شیرازی درست کردم
البته پیشاپیش اگه مشکلی تو دستور میبینید به خوبی خودتون ببخشید
مواد لازم : سبزی ، تره ، شوید ، کمی تلخون ، ریحون
کلم قمری ، ۲ عدد
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
آرد نخودچی ۳ قاشق غذا خوری
پیاز ۱ عدد ، نمک ، فلفل ، زرد چوبه
آب نصف لیمو
برنج آبکش ، به میزان لازم
ابتدا گوشت و آرد نخود چی ، پیاز ، نمک ،فلفل ، زرد چوبه را مخلوط میکنیم و کله گنجشکی کوچیک درست کرده و سرخ میکنیم
سبزی را خرد کرده . کلم را پوست گرفته و به صورت نگینی یا خلال خرد کرده ، و با کمی زرچوبه تفت میدهم و در آخر آب لیمو را اضافه میکنیم
برنج را آب کشیده و با مخلوط سبزی و کلم سرخ شده میگذریم تا دم بکشد . هنگام سرو کردن کله گنجشکها را نیز اضافه میکنیم
معمولا سبزی به صورت جداگانه لابلای برنج داده میشه ولی من همراه با کلم کمی تفت دادم 
نوش جان ، گیلدا










Montag, 14. März 2011

نان شیر مال



یکی از خاطرات خوبی که تو راه مسافرت به شمال داشتم ، خریدن  نان شیر مال بود
من این نان رو با کره بسیار دوست دارم ، و هیچوقت فکر نمیکردم که دستورش به این راحتی باشه ....
مواد لازم : ارد ۵۰۰ گ
خمیر ترش تر نصف بسته یا ۲۰ گ
شکر ۶۰ گ
نمک کمی
کره ۵۰ گ
شیر ۲۶۰ گ
تخم مرغ ۱ عدد
شیر را ولرم کرده و خمیر ترش را همراه با شکر درون ان ریخته و خوب هم بزنید تا یک دست شود. ارد و کره را با هم ورز دهید و شیر را کم کم اضافه کرده .
اگر مایل بودید میتوانید از گردو یا کشمش درداخله این خمیر استفاده کنید .
خمیر یک دست خود را به مدته ۱ ساعت در جای گرم نگاه دارید تا ۲ برابر شود ، سپس به مغادیره مساوی ۶ گلوله جدا کرده ،
آنها را به صورت دراز پهن کرده و با گذاشتن ۳ عدد کناره هم دیگر ، گیس بافت کنید .
زرده تخم مرغ را با برس روی نانها بمالید ، و اگر مایل بودید از سیاه دانه یا خلال بادام استفاده کنید
نوش جان ، گیلدا

نان چای



نان چای
این شیرینی رو زمانی که ایران بودم از TV یاد گرفتم ، خوشمزه و مناسب با چای و همینطور زیاد شیرین نیست
مواد لازم : آرد ۴ پیمانه
پودر قند ۱ پیمانه
ماست ۱ قاشق سوپ خوری
پیکینگ پادر۱ قاشق چای خوری
روغن ۱ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد ، ۱ عدد زرده
هل کوبیده مقداری
روغن و شکر را زده تا سفید شود . ۱ عدد تخم مرغ را کامل و ۲ عدد دیگر را فقط زرده را اضافه میکنیم ، پکینگ پادر را با ماست مخلوط کرده و اضافه میکنیم
هل و آرد را نیز اضافه کرده و خمیر را ورز میدهم ، خمیر را به قطر ۱ سانت پهن کرده و قالب میزنیم ، روی آنها را زرده میزنیم ،
و با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه داخله فر قرار میدهم
میتوانید از کنجد یا پسته برای روی شیرینی استفاده کنید
نوش جان ، گیلدا

Sonntag, 13. März 2011

کیک خامه ای




کیک تولد پسرم ...
کیک خامه ای ساده که به روش کیک اسفنجی فریبا جون درست کردم .....بسیار بسیار عالی شده بود
لابلای کیک هم کمی شیره کنسرو آناناس مالیدم و قطعات خرد شده از گردو و موز و آناناس ریختم
روی کیک هم با توت فرنگی و کاکائو تزیین کردم