Sonntag, 30. Januar 2011

Schokoladen Charlotte



Schokoladen Charlotte
یک دسر بسیار ساده و خوشمزه ، که اکثرا برای مهما نیام از این دسر استفاده میکنم .
خامه ۲۰۰ گ
ژلاتین ۲ برگ
پودره شکلات ۱۰۰ گ
وانیل شکری یا اسانسه دلخواه دیگر ۲ قشق چای خوری
پودر شکر ۷۵ گ
مقداری میوه برای تزیین
بیسکوییت ژنوار به مقداره لازم
ژلاتین ها را دار آب سرد گذاشته تا نرم شود . ۱ استکان از خامه را گرم کرده و بقیه را با شکر و وانیل میزنیم تا سفت شود ،
پودر کاکائو را به خامه داغ اضافه کرده ، برگ ژلاتین ها را نیز اضافه میکنیم ، باید مخلوطه ما یک دست شود ، میتوانید برای اینکار از صافی نیز استفاده کنید .
و بعد از خنک شدن به خامه زده شده اضافه کنید ، یک ظرفه مناسب گرد را انتخاب کنید و ان را با سلفون بپوشانید ، بیسکوییت ها داخله ظرف ، کنار دیواره قرار دهید ،
و خامه را وسطبیسکوییت ها بریزید ، چند ساعتی درون یخچال قرار دهید و بعد میل کنید .
نوش جان ، گیلدا



Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen