Sonntag, 30. Januar 2011

چغرتمه - گیلان



یکی از خورشت های محلی 'شمال چغرتمه   ' نامیده میشه ...
این خورشت بسیار خوش خوراک ، و بسیار آسان پخته میشه ..
مواد لازم
گوشت مرغ به میزنه لازم
پیاز ۳ عدد بزرگ
رب گوجه ۲ قاشق
آب غوره ، غوره ، یا آب لیمو ، به مقداره لازم
تخم مرغ ۲ تا ۳ عدد
نمک ، فلفل ، زرد چوبه
زعفران دم کرده
پیاز ها را خلال کرده و با زرد چوبه سرخ کرده ، و وقتی طلایی شدن ، تخم مرغها را درونه ظرفی زده و به پیازها اضافه میکنیم ، و کمی نیز زعفران زده .
جداگانه مرغها را تفت داده و رب گوجه را اضافه کرده و با مقداری آب ، غوره ، نمک ، فلفل ، زردجوبه و کمی پیاز میگذریم بپزد . ۱۰ دقیقه قبل از پخته کامل تخم مرغ و پیازها را اضافه میکنیم .
بعد از جا افتادن ، میتوانید ان را سرو کنید ، این خورشت را با نان هم میتوان میل کرد .
نوش جان ، گیلدا




Kommentare:

  1. عاشقشم بچه هام هم خیلی دوست دوست دارن
    البته من تخم مرغ رو به پیازی که تفت دادم اضافه میکنم و بعد میریزم توی اب مرغ
    نوش جوووووووووووون

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. ما هم خیلی دوست داریم ^_^
      اره شادی جون , من هم همینکار رو میکنم , بالا نوشتم همینو ؛)

      Löschen
  2. ﭼﻪ ﻋﺎﻟﻲ و ﺭاﺣﺖ, ﺩﺳﺘﺖ ﺩﺭﺩ ﻧﻜﻨﻪ ﮔﻴﻠﺪا ﺟﺎﻥ, ﻣﻦ ﻋﺎﺷﻖ ﻏﺬاﻫﺎﻱ ﺑﻲ ﺩﺭﺩﺳﺮ ﻫﺴﺘﻢ

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. ها ها راحت رو خوب اومدی :)))
      چون دقیقا همینجوره , و البته خوشمزه ؛)

      Löschen