Dienstag, 25. Januar 2011

دلمه سیب زمینی




این غذا واسه بعضی از دوستانه قدیمی آشناست ، ولی گفتم یک بار دیگه واسه دوستان جدیدمون بذارم .
راستش اسمشم نمیدونم ، چون مدتی قبل که اش اسفناج درست کردم ، کمی اسفناج اضافه بود ، و گفتم بهتره باهاش کاری کنم .
این بود که چند عدد سیب زمینی بزرگ رو اول پختم، جوری که له نشه ، بعد داخلش رو نسبتا خالی کرده و پوره کردم .
جداگانه پیاز رو تفت دادم و اسفناج پخته شده و پوره سیب زمینی ، نمک ، و فلفل رو بهش اضافه کردم ، تمام مواد رو با پنیر پیتزا مخلوط کردم و توی سیبزمینی رو با این مواد پر کردم .
روی سیب زمینی ها باز کمی پنیر ریختم ، در هنگام سرو کردن کمی کره آب شده روش ریختم
نوش جان ، گیلدا

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen