Sonntag, 23. Januar 2011

بغچه ۱۰۰۰ لا




چند روزه قبل یکی از دوستان ی چیزی شبهه به این رو درست کرده بودند ...باید بگم که یک غذای ساده ، شیک برای پیش غذا ، و خوشمزه بود .
خمیر ۱۰۰۰ لا رو به صورت مربع بریدم و داخل فرمهای کیک یزدی قرار دادم ، داخلش رو از گوشت سنیه مرغ ، پیاز سرخ کرده ، فلفل دلمه ای ، که همه رو با هم تفت داده بودم پر کردم .
و بعد از پر کردن خمیرها چند تیکه پنیر لیقوان هم روش گذاشتم ، کمی ۴ گوش خمیر ها را روی هم آوردم و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه داخل فر گذاشتم .
دوستان گیاه خوار ، میتونند از مواده دلخواه خودشون استفاده کنند .
نوش جان ، گیلدا

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen