Sonntag, 30. Januar 2011

کیک شارلوته


۴ عدد تخمه مرغ
کمی نمک
۱۲۵ گرم شکر
۱۵۰ گرم ارد
۵۰۰ گرم خامه
مقداری میوه دلخواه ، توته فرنگی یا موز یا آناناس ...... که میتوان از کنسرو هم استفاده کرد .
پودره شکر ، برای خامه ( به میزانه دلخواه )
ابتدا سفیدها را زاده تا سفت شوند ، به طریقه پخته بن ماری زرده و شکر و آب را به مدته ۵ دقیقه میزنیم ،
بعد از خنک شدن سفیدها را اضافه میکنیم ، و به صورته دورانی هم میزنیم ، سپس ارد را کم کم اضافه کرده ،
فر را از قبل روشن کرده ، و داخله سنی فر کاغذه روغنی گذشته ، و مواد را به طوره یکسان ، در کفه سینی پخش میکنیم ،
مدته ۱۰ تا ۱۲ دقیقه برای پخته کیک کافیست . بعدبه همان صورت که گرم هست از کاغذ جدا کرده ، و روی یک پارچی تمیز
پهن کرده و بلافاصله لول میکنیم ، و مجدد با یک حوله میپوشانیم ، بعداز این که کاملا خنک شد ، پارچها را برداشته و دوباره لول کرده
و به قطره ۲ سانت میبریم ، اگر قالبه کوچکی تهیه کردین، ۱ بار پخت کافیست ، ولی اگر قالبتان بزرگ است ۲ بار میپزد ، که کیکه دوم را برای
کفه کارتان استفاده میکنید .
در جای دیگر خامه را با پودره شکر زده ، من از ظرفه نیم دایره استفاده کردم و داخله آنرا اول با سلفون تا لبه پوشاندم ،
کیکهای بریده را کمی در ابه کنسرو میوه بزنید و بعد از وسط ظرف شروع ، و تا لبه بچینید ،
خامه را داخله ظرف و روی بریدی کیکها بریزید ، و لابلای خامه از میوه استفاده کنید ،
در خاتمه دومین کیکی که پختن به عنوانه در پوش روی خامه میگذریم ،
بهتر است چند ساعت در یخچال بماند ، و بعد روی ظرفه مرده نظر برگردانید

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen