Dienstag, 25. Januar 2011

سنیه پر کرده مرغ با برنج وحشی ، و سس خردل



سنیه کامل مرغ را برش عمیق دادم ، و برنج رو بعد از پخته شدن ، داخلش پر کردم و با خلال دندون بستم و با نمک و فلفل همه طرف رو با حرارته کم سرخ کردم .
برای تهیه سس هم ، ۱ قاشق ارد رو تفت دادم ، و یک تکه کره اضافه کردم ، و بعد مقداری شیر و خامه ، نمک و فلفل ، ۱ قاشق خردل هم افزودم .
به مقداری خامه و شیر رو اضافه کنید که سسی شبهه به فرنی داشته باشید .
نوش جان ، گیلدا

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen