Dienstag, 25. Januar 2011

سینه مرغ غالبی




مدتی قبل این غذا رو درست کرده بودم ، ولی از اونجایی که هم دوربینم خوب نبود و هم دوستان جدیدی به این صفحه اضافه شدند ، بهانه ای شد تا دوباره درستش کنم .
*سنیه مرغ قالبی *
سنیه مرغ ۵۰۰ گرم ، چرخ کرده
قارچ تازه ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
خامه ۱۰۰ گرم
پودر سوخاری ۵۰ گرم
رنده پوست پرتقال کمی
خردل ۱ قاشق
پیکینگ پادر ۱ قاشق چایی خوری
نمک ، فلفل
سس مایونز ۱ فنجان
قارچها خرد کرده را با کمی کره و آب لیمو ، نمک ، فلفل ، تفت میدهم . مرغ چرخ کرده را با زردها پیکینگ پادر، نمک ، فلفل ، خردل ، و پودر سوخاری خوب مخلوط کرده .
خامه ، مایونتز و قارچ های تفت داده را نیز اضافه کنید ، سفیده را زده تا سفت شود، و سپس  به مایه قبلی اضافه کنید ، شما میتوانید از یک قالب کیک استفاده کنید ، یا قالب مافین .
من اینجا از استکان استفاده کردم ، مواد را به روش بن ماری داخل فر یا درون قابلمه میپزد ، زمانی حدود ۳۰ دقیقه احتیاج دارد ه ، ولی بهتر است با چوب کبریت تست کنید ، مثل کیک .
نوش جان ، گیلدا

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen