Mittwoch, 26. Januar 2011

تیرامیسوی لیوانی همراه با نارنگی - Tiramisu



یک دسر بسیار معروفه ایتالیایی tiramisu ترامیسو نام داره
این دسر بسیار لذیذ و در عین حال پر کالری میباشد . ولی گاهی اوقات آدم باید چشماشو ببنده ....
این دسر رو هر کس به روشه خاصه خودش درست میکنه ، این هم یکی از روشهای پیشنهاد شده هست
Tiramisu
بیسکویت انگشتی یا ژنوار به مقداره لازم
خامه زده شده ۲۰۰ گ
پوست رنده شده پرتقال ۲ قاشق چایی خوری
شکر ۵۰ گ
نارنگی ۱ عدد
قهوه دم کرده و کاملا سرد ۱ لیوان
در این دسر از یک نوع  پنیر به اسمه mascarpone استفاده میشود که بسیار سفت میباشد ، در صورت دسترس بودن ۱۰۰ گ

ظرف مورده نظر خودتان را آماده کنید ، شما میتوانید از استکان ، یا لیوان استفاده کنید .
خامه را با شکر و پوست پرتقال و پودر خامه و mascarpone مخلوط میکنیم ، بیسکوییت را داخل قهوه زده و درونه ظرف مورده نظرتان بگذارد ، این کار را تا پر شدن کفه ظرف انجام دهید .
روی بیسکوییت را یک ردیف خامه بپوشانید ، بعد چند عدد از نارنگی پوست گرفته یا میوه دلخواه خود را روی خامه بگذارید .دوباره این کار را تکرار کنید ، روی خامه ردیف آخر را میتوانید با شکلات یا پودره شکلات یا هر چیزه دیگر تزیین کنید .
بهتر است این دسر ۱ تا ۲ ساعت داخل یخچال بماند و بعد سرو شود.
نوش جان ، گیلدا

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen