دسر توت فرنگی



توت فرنگی یا himbeeren (توت وحشی ) ۶۵۰ گ
وانیل شکری ، ۲ قاشق چایخوری
شکر ۲۵۰ گ
نشاسته ۲ قاشق (۳۰ گ )
خامه ۲۰۰ گ
توت فرنگی را با ۴۰۰ ml آب بگذارد تا بپزد . مقداری از ان را برای دکور نگه دارد ، بعد از پختن از صافی رد کنید و با شکر و وانیل مخلوط کنید .
بگذارید کمی ، مواد با هم بجوشد . نشاسته را با ۴ قاشق اب سرد مخلوط کنید و به مواد قبل اضافه کنید و بگذارید کمی سفت شود. بعد از روی حرارت برداشته بگذارید تا سرد شود ،
خامه را زده تا سفت شود و بعد به پوره توت فرنگی اضافه کنید ، در این مرحله میتوانید درون ظرفهای مورده نظر ریخته و تزیین کرده و داخل یخچال بگذارید ، بعد از ۱ ساعت میتوانید دسر خود را میل کنید .
نوش جان ، گیلدا

Kommentare

Beliebte Posts