یک دسر فرانسوی - Gefullter franzosischer schokolade
یک نوع دسر فرانسوی gefullter franzosischer schokolade
در واقع این دسر بسیار شبیهه به کیک یزدی است ، با این تفاوت که پخته ان به صورته دیگر بوده ...فکر میکنم آسانتر باشد
زمان پخته این دسر ۱۰ تا ۱۵ دقیقه است ، اگر مایل هستین که درونه کیک یک مایه از شکلات باقی بماند ، میتوانید مدته ۱۰ دقیقه در فر بگذارید .
در غیره این صورت ۱۵ دقیقه کافیست
مواد لازم :۱۲۰ گ شکلات تخته ای تلخ ، میتوانید از شکلاتهای مزه دار هم استفاده کنید .
کره نرم ، و شکر ، از هر کدام ۱۲۰ گ
تخم مرغ ۴ عدد
ارد ۶۰ گ
درون ظرفی به طریقه پخته بن ماری ، شکلاتها را خرد کرده و با کره مخلوط کنید تا آب شود.بگذارید تا مخلوط شما سرد شود .
تخم مرغ و شکر را زده تا سفید و یک دست شود و به مخلوطه قبلی اضافه میکنیم ، خوب هم میزنیم ، ارد را الک کرده و اضافه میکنیم .
کاغذهای کیک یزدی را درون قالبها گذاشته ، و مواده کیک را درونه آنها ریخته . شیرینی را داخله فر با حرارته ۲۰۰ c میگذاریم
نوش جان ، گیلدا
در واقع این دسر بسیار شبیهه به کیک یزدی است ، با این تفاوت که پخته ان به صورته دیگر بوده ...فکر میکنم آسانتر باشد
زمان پخته این دسر ۱۰ تا ۱۵ دقیقه است ، اگر مایل هستین که درونه کیک یک مایه از شکلات باقی بماند ، میتوانید مدته ۱۰ دقیقه در فر بگذارید .
در غیره این صورت ۱۵ دقیقه کافیست
مواد لازم :۱۲۰ گ شکلات تخته ای تلخ ، میتوانید از شکلاتهای مزه دار هم استفاده کنید .
کره نرم ، و شکر ، از هر کدام ۱۲۰ گ
تخم مرغ ۴ عدد
ارد ۶۰ گ
درون ظرفی به طریقه پخته بن ماری ، شکلاتها را خرد کرده و با کره مخلوط کنید تا آب شود.بگذارید تا مخلوط شما سرد شود .
تخم مرغ و شکر را زده تا سفید و یک دست شود و به مخلوطه قبلی اضافه میکنیم ، خوب هم میزنیم ، ارد را الک کرده و اضافه میکنیم .
کاغذهای کیک یزدی را درون قالبها گذاشته ، و مواده کیک را درونه آنها ریخته . شیرینی را داخله فر با حرارته ۲۰۰ c میگذاریم
نوش جان ، گیلدا
Kommentare
Kommentar veröffentlichen