Sonntag, 23. Januar 2011

سوخاری بال مرغ



همسرم معتقده ، من با این غذا گولش زدم :)))))) خیلی وقته که این غذا رو از ژاپنیها تو ایران یاد گرفتم . و هنوز هم یکی از غذاهای محبوب خانوادمون هست .
حالا اینکه چرا همسرم این فکر رو داشت و به زبان آورد ..... اون دیگه بحثی جداگانه هست که هر کی اومد خونم براش توضیح میدم :)))
این غذا  رو واسه خیلیها که حتی از بال مرغ بدشون میومد درست کردم ، و هر بار که به کسی معرفی کردم بینهایت ازش لذت بردند و مورد استقبال قرار گرفت

مواد لازم :
 مقداری بال مرغ
تخم مرغ ۱ عدد
نمک ، فلفل ، دارچین
پودر سوخاری
 کمی ارد سفید
ابتدا بال مرغها را تمیز کرده و نوک آنها را زده ، و هر بال را به ۲ قسمت تقسیم میکنیم ، با یک چاقوی تیز و سر باریک ، گوشت ها را از سمت بالای استخوان جدا کرده و با فشار به سمت پایین میکشیم.
تخم مرغ را  با نمک و دارچین و فلفل مخلوط میکنیم ، و خوب هم میزنیم ، بالها را یکی یکی اول داخل ارد سفید ، تخم مرغ و بعد ارده سوخاری زده و درون روغن فراوان سرخ میکنیم .

برای تهیه سس :
 کمی کره رو آب کردم ١ قاشق ارد اضافه کردم و بهش خامه کم کم اضافه میکنم تا به غلظت لازم که میخواهم برسه و در آخر مقداری سس خردل و جعفری  خرد شده یا شوید خرد شده اضافه میکنم , کمی هم شکر نمک و فلفل
تو این مرحله بهتره که امتحان کنید و اون چزی رو که میخواهید با کم و زیاد کردن میزون کنید
گیلدا 
     نوش جان ، گیلدا





این هم روش برش بال مرغ برای این غذا



ابتدا بال مرغ رو به ۲ قسمت میکنید





از قسمت باریکتر هر تکه ، با یک چاقوی باریک و کوچک شروع به کار میکنیم




با کمک چاقو رگها و گوشت را از استخوان جدا کرده


با کمک انگشتان گوشت را به طرف پایین فشار میدهم







این هم تکیه دوم بال ، که باز به همون صورت عمل میکنیم









Kommentare:

  1. سلام گیادای عزیز لطف می کنید به کمک کنید چون من عاشق میگوی پفکی هستم ولی از نوع کم چربش در واقع نمی خوام توی حمام روغن سرخ کنم میشه همچین چیزی؟ یک رسیپی رژیمی می خوام ولی از نوع پفکی چی کار می تونم کنم

    AntwortenLöschen
  2. سلام سیما جون ، راستش من تا به حال همچین چیزی رو ندیدم ، دستور پفکی ها با هم خیلی متفاوت هست
    ولی همگی ی وجه مشترک دارند ، و وان هم تو روغن سرخ کردن هست
    من باز جستجو میکنم اگه چیزی پیدا کردم به شما خبر خواهم داد
    :)

    AntwortenLöschen
  3. ممنونم از اینکه اینقدر با حوصله جواب سوالها رو می دهید.

    AntwortenLöschen
  4. خواهش میکنم عزیزم ، من هم ممنونم که شما دوستان صبوری واسه تهیه این خوراکها به خرج میدید

    AntwortenLöschen