هیچ چیزی مثله یک سوپ داغ تو هوای سرد نمیچسبه.....
دیروز مقداری کرفس خریده بودم ، تصمیم گرفتم خورشت کرفس درست کنم ، و باقیمانده رو سوپ درست کنم ، باید بگم که خیلی خوشمزه شده بود .
من واسه این سوپ مقداری پیاز را تفت دادم ، و سیب زمینی نگینی رو با قطعات کرفس اضافه کردم . مقداری آب مرغ اضافه کردم و از گوشت قلقلی ، که البته آماده خریده بودم استفاده کردم .
۱۵ دقیقه قبل از اتمام کار هویج خرد شده ، برگ سبز کرفس ، کمی خامه یا شیر ، و اگر مایل بودید مقداری ارد که با کره تفت داده شده رو به مواده قبلی اضافه کنید .
البته نمک و فلفل رو فراموش نکنید :))
نوش جان ، گیلدا
Kommentare
Kommentar veröffentlichen