Sonntag, 30. Januar 2011

خورشت ماست


این خورشت رو خیلی وقتها که ایران بودم ، اگه اشتباه نکنم از رو کتاب خانوم روزا  منتظمی پیدا کردم 
و از اون زمان تا به حال یکی از خروشتهای ثابت خونمون شده 
البته این با خورشتی که اصفهانی های عزیزمون تهیه میکنند خیلی فرق داره ، اولا که به شیرینی نمیزنه و اینکه پر از سبزی هست و آخر اینکه خورشت ماست اصفهانی بیشتر شبیه به یک نوع  خوراک هست و یا میتونه یک پیش غذا باشه یا چه میدونم ی جورایی هم به خاطر شیرین بودنش دسر باشه 

مواد لازم :
 مرغ به میزان لازم
لپه نصف استکان
نمک ، فلفل ، زرد چوبه ، زعفران دم کرده
گشنیز خرد شده ۴۰۰ گ
ماست پر چرب یا چکیده ۱ استکان
پیاز ۱ عدد و ٣   حبه سیر
آب غوره یا غوره یا آب لیمو ، یا پودر غوره
پیاز را خرد کرده و سرخ کنید ، سبزی را نیز سرخ کرده و در آخر لپه و سیر را اضافه کنید ، کمی تفت دهید و گوشت را لابلای مواد سرخ کرده گذاشته ، ادویه جات را اضافه کنید وبا حرارته کم مدتی بگذارید.


سپس آب به مواد اضافه کنید ، و بگذارید تا خورشت شما جا افتاده شود، هنگام سرو خورشت روی ان را با ماست و زعفران دم کرده تزیین کنید .
نوش جان ، گیلدا




Kommentare:

  1. به به گیلدا جان چه عطر و بویی می یاد. من که عاشق اینم همه نوع غذایی رو امتحان کنم.ممنون کدبانو

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی نسرین جون
      دقیقا مثل خدامی ، حتی اگه شده ١ بار :))

      Löschen
  2. گیلدا جان ، انقدر خورش های متنوعی داری که من نمیدونم از کجا شروع کنم ؛ واقعا دستت درد نکنه کدبانو :*

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی رزکم ، از اونجا که ذائقه خانواده میپسنده عزیزم
      :*****

      Löschen
  3. dastet dard nakoneh gilda jun bayad khoshmazeh bashe.:*

    AntwortenLöschen
  4. مرسی هما گلی
    اره عزیزم بخاطر گشنیز خیلی طعم لذیذ ی داره :**

    AntwortenLöschen
  5. salam khaste nabashid man ye soal dashatm ino ba berenj mikhoram man avali bare mishnavam ve mibinam mamnonam

    AntwortenLöschen
  6. سلام دوست عزیز ، بله این خروشت رو میتونید با برنج میل کنید
    همینجور که گفتم این خورشت رو خیلی وقته که دستورش رو دارم و خود من هم دقیقا نمیدونم از کجا بدست آوردم :))) یا مال کدوم شهر هست
    ولی بسیار لذیذ ه

    AntwortenLöschen
  7. Gilda jaan, in ham kheili khoobe. Man kheili doost daram ino emtahan konam.

    AntwortenLöschen
  8. مرسی عزیزم ، اتفاقا خیلی هم راحته ، خبرش رو حتما بده

    AntwortenLöschen
  9. به نظر میرسه که خوشمزه باشه......ممنون

    AntwortenLöschen
  10. من هم از توجه شما ممنونم :)

    AntwortenLöschen
  11. گیلدا جون امروز درست کردم خوشمون اومد دستت طلا
    من عاشق غذاهای جدیدم

    AntwortenLöschen
  12. سلام بهنوش جان , مرسی که خبرش رو دادی
    و نوش جونتون باشه , خوشحالم که خوشت اومد :)

    AntwortenLöschen
  13. سلام عزیزم اومدم ترکیبات این خورش ماست رو ببینم راست می گی یه جورایی شبیه هستنن بجز در سبزیجاتش و ترشی که توش استفاده میشه /گلم قیمه سبزی رو از مجله سر اشپز شماره 17 درست کردم دقیقا نمی دونم مال کجاست چیزی ننوشته بودفقط در توضیحاتی که بالای صفحه می نویسن نوشته بود اشپزی اصیل ایرانی و به اسم خانم فاطمه غزال چاپ شده بود
    یه نظر قبل این هم دادم نمی دونم رسید یا نه

    AntwortenLöschen
  14. نه شادی جون این اولی بود که اومد
    مرسی که جواب دادی گلم

    AntwortenLöschen