خورشت هویج






خورشت هویج ، یکی از خورشت های هست که بر خلاف فکر همگان ، بسیار لذیزه......
این میتونه به خاطره طرز پختش باشه ، خیلی از دوستان این خورشت رو شیرین میل میکنند و همراه با الو و قیسی تهیه میکنند اجازه بدین من اینجا روشی رو که میپزم ، بهتون پیشنهاد کنم ، که در واقع شیرین نیست :)

مواد لازم، برای خورشت هویج :
هویج بزرگ ۲ تا ۳ عدد
پیاز ۱ عدد
گوشت گوسفند یا گوشت مرغ به مقدار لازم ( به نظر من با گوشت گوسفند بهتر میشه )
آب لیمو ۳ قاشق
در صورت دسترس بودن ، مقداری غوره
نمک ، فلفل ، زرد چوبه ، دارچین
رب گوجه ۱ قاشق
هویج ها را به صورت خلال در آورده و در روغن سرخ میکنیم ، در آخر کار آب لیمو را اضافه کرده تا شیرینی هویجها از بین برود .
هویجهای سرخ شده رو کنار بزارید
پیاز را خرد کرده سرخ میکنیم ، تکه های گوشت یا مرغ را کمی تفت میدهم نمک ، فلفل ، زرد چوبه را زده، وابتدا رب و بعد کمی آب اضافه میکنیم .غوره را نیز در این مرحله اضافه کنید
اگر مایل هستین این خورشت را شیرین میل کنید آب لیمو را اضافه نکنید ، و همینطور میتوانید چند دانه الو یا قیسی به خورشت اضافه کنید
۱۵ دقیقه قبل از این که خورشت شما تمام شه  ، میتوانید هویجها را اضافه کنید ، حرارت را کم کنید تا خورشت جا افتاده شود
هنگام سرو کردن ، کمی دارچین روی خورشت بپاشید 
در تصویر اول من سیبزمینی هم اضافه  کردم که به خواست  همسرم بوده ، چون معتقده  که اینجوری از سادگی این خوروشت کاسته میشه :))) به هر حال خوشمزه شده بود

نوش جان ، گیلدا

Kommentare

  1. akse in gasah mano ke schifteh aschpasie schoma kard yek donya taschakor

    AntwortenLöschen
  2. ممنونم از کامنتتون ، و مرسی واسه این همه اظهار لطفی که به من دارید

    AntwortenLöschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts