Sonntag, 23. Januar 2011

رولت گوشت گاو - Rouladen - آلمانی




این نوع رولت با گوشت گاو یا گوساله میباشد ، ۱۰۰ البته در کشورهای دیگه با گوشت خوک نیز پخته میشه
این گوشتها به صورت تکه های مستطیل شکل و بسیار باریک میباشد
Rouladen
گوشت مخصوص رولت به میزانه لازم
مقداری سوس خردل
نمک ، فلفل
فلفل دلمه ای به رنگهای مختلف
پودر سوس حاضری
گوشتها را پهن کرده و روی آنها را نمک و فلفل میریزیم ، مقداری از سوس خردل را روی گوشت میمالیم ، فلفلها را نازک بریده روی گوشت گذاشته ، و آنرا میپیچیم .

میتوانید با خلال دندان ، آنها را بدوزید تا باز نشود ، سپس در روغن سرخکنید ، و در خاتمه کمی آب با پودر سس حاضری را اضافه کنید و بگذارد تا پخته شود.
اگر پودر سس حاضری در دسترس نداشتید ، میتوانید از روب گوجه استفاده کنید
نوش جان ، گیلدا

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen