آش جو
هیچ دقت کردید که جو توی آش و سوپ چقدر لذیذ میتونه باشه ؟؟
اش جو یکی از لذیذترین اش هاست که من دوست دارم ، و معمولا در فصل سرما هر ۲ هفته ۱ بار، تو لیست غذایم قرار داره ...
مواده لازم برای اش جو :
۳ تا ۴ نفر
۳ تا ۴ نفر
جو ۲ استکان
گوشت ۱۰۰ گرم
عدس ، نخود ، لوبیا چیتی یا قرمز ، از هر کدام ۱ استکان
سبزی اش : تره ، جعفری ، اسفناج ، گشنیز ، نیم کیلو
پیاز ٢ عدد بزرگ سرخکرده
کشک و نعنا داغ به مقداره لازم
نمک ، فلفل ، زرد چوبه
طرز تهیه :
گوشت را پخته و آنرا رشته رشته کرده ، جو و حبوباته دیگر را بجز عدس از شب قبل خیسانده ، و تمام حبوبات را همراه جو به آب گوشت اضافه میکنیم تا بپزد ،
البته من تمام حبوبات رو به به جز عدس پخته داشتم , این بود که اول از همه جو رو گذاشتم خوب بپزه
بعد از اینکه جو خوب پخته شد حبوبات پخته شده خودم رو همراه با کشک و پیاز داغ و سبزی اضافه کردم
یادتون باشه که حبوبات این آش همراه و جو باید حسابی پخته و کمی له شده باشند
بعد از اینکه جا افتاد میتونید با کمی پیاز سرخ کرده و نعناء داغ و کشک تزئین کنید و میل کنید
*دقت داشته باشد نمک را بعد از اضافه کردن کشک امتحان کنید ،
این اش رو من همیشه کمی تند میکنم
نوش جان ، گیلدا
salam ,mishe lotf konid begid che no joi bashe wa che goshti ,az che ghesmat wa akodam noesh? merci
AntwortenLöschenسلام دوست عزیز
Löschenمن از جو نیم پز استفاده کردم ، اگه به قسمت متفرقه برید و روی طرز تهیه ترخینه کلیک کنید عکسش رو میبینید
اینجا از گوشت گردن بوقلمون استفاده کردم ، هر گوشتی به جز مرغ خوبه
ولی گوسفند و قسمت گردن از همه بهتره
bah bah delam ghashiiiiid .:)
AntwortenLöschenهما جونم جات خالی عزیزم ، کاش بودی با هم میخوردیم
AntwortenLöschen<3