Sonntag, 23. Januar 2011

رولت کرپ



وقته اون رسیده که یک غذای دیگه با کرپ بهتون
معرفی کنم که بسیار خوشمزه میباشد .....
مواده لازم برای تهیه کرپ و طرز پخته اون در رولت کرپ و در سوپ کرپ توضیح داده شده ..
مواد داخل کرپ :
قارچ کنسروی ، ذرت کنسروی
نمک ، فلفل ، ادویه
جعفری خرد شده
پنیر پیتزا
پیاز سرخکرده
کالباس خرد شده
پیاز را با قارچ که آنها را نیز خرد کرده و بقیه مواد مخلوط میکنیم و کمی تفت میدهم ، کرپها را پهن کرده و از مواد روی ان ریخته و لول میکنیم .
آنها را داخل ظرف مناسبی میگذریم و با سس سفید روی کرپ ها را میپوشانیم ، روی سس نیز مقداری پنیر پیتزا ریخته و درون فر قرار میدهم .
فراموش نکنید که تمامی مواد پخته میباشد ، فقط باید کمی پنیر روی کرپها آب شود.
نوش جان ، گیلدا

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen