سینه مرغ با برنج وحشی



این غذا کمی ابتکاری هست و فکر نمیکردم که خوشمزه بشه .
کمی جعفری و گشنیز خرد شده رو با پیاز و کمی سیر تفت دادم ، ۱ عدد نان توست روکاملا ریز کردم و همراهه نمک فلفل ، زردچوبه  ، و پودر کاری به مواد اضافه کردم .
سنیه مرغ رو به نمک و فلفل آغشته کردم و داخله روغن با حرارته کم سرخ کردم ، سپس مواده قبلی رو روی گوشت ریختم و خوب فشار دادم تا به هم چسبیده باشند .
پنیره را به صورت مستطیل بریده و روی سبزیها گذاشتم و مدت کوتاهی درون فر قرار دادم .
برنج وحشی ، از خانواده برنج نیست ، و خاصیت سیر کنندگی مثله نان سیاه رو داره ، ومعمولا اون رو با برنج معمولی خالص مخلوط میکنند .مدت پختی که برای این برنج استفاده میشود کمی طولانی تر است .
نوش جان ، گیلدا

Kommentare

Beliebte Posts