Sonntag, 30. Januar 2011

قیمه لاهیجان



چیزی که داخل تمامه قیمه ها هست در این قیمه هم یافت میشه ، از جمله لپه ، گوشت و .........
من در اینجا پیاز رو تفت دادم همراه با کمی سیر خرد شده و سپس لپه ها رو که از قبل خیس کرده بودم اضافه کردم ، به همراه گوشت چرخ کرده .
تمامی مواد رو خوب سرخ کردم و کمی رب گوجه اضافه کردم ، همراه با نمک ، فلفل ، و زرد چوبه . آب ریختم به همراه لیمو امانی و گذاشتم که بپزه .
فرقی که این قیمه در گوشت چرخ کرده هست و همینطور بعضیها گوجه فرنگی رو سرخ میکنند و در کنار ظرف میزارند ، یا این که سیب زمینی رو نگینی درشت خرد کرده و داخله خورست میگذراند بپزه .
این قیمه بیشتر در شمال ایران و شهر لاهیجان مرسوم هست
نوش جان ، گیلدا

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen