Mittwoch, 26. Januar 2011

دسر شکلاتی



۴ عدد ژلاتین
۱/۸ لیتر شیر
۳۰۰ گرم خامه
۲ قاشقه چای خوری وانیل شکری
۵۰ گرم پودره کاکائو
۴۰ گرم شکر
ژلاتین را در ابه سرد خیس کنید ، شیر را ولرم کرده و به ان شکر و وانیل را افزوده ، برگهای ژلاتین را اضافه کنید و خوب مخلوطه را هم بزنید ،
پودره کاکائو را نیز افزوده و بگذارد تا مخلوطه شما سرد شود ،* دقت کنید به خاطر ژلاتین ، نبندد
خامه را زده تا سفت شود ، مخلوط قبل را بعد از سرد شدن به خامه اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا یک دست شود ،سپس در ظرفهای مورده علاقتون میریزیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال میگذاریم ،
نوش جان ، گیلدا

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen