پارفای



Mango Parfait یک نوع دسر با انبه (مانگو)
زرده تخمه مرغ ۲ عدد
شکر ۱۲۵ گ
انبه بزرگ ۱ عدد
خامه ۱۵۰ گ
creme fraiche این کرم هماننده خامه میبشاد با این تفاوت که کمی ترش است ، در صورتی که در دسترس نیست میتوانید مقداره خامه را بیشتر کنید (۳۰۰ گ )
شکر و زرده را به طریقه بن ماری زده ، تا مخلوطی صاف و یک دست به دست اید . میگذرد تا کرم کمی خنک شود . انبه را از هسته جدا کرده و به سرته پوره در میاورید، خامه را زده تا سفت شود .
کرم fraich و خامه را با هم مخلوط میکنید ، قالبی مستطیل انتخاب کرده ، و درونه قالب را با سلفون میپوشانید به صورتی که تا لبه ها بالا اید .پوره مانگو را به خامه اضافه کرده ، میتوانید چند قاشق باقی بگذارید برای دکور ...
بعد تمامه مواد را داخله قالب ریخته ،و به مدته ۶ تا ۷ ساعت داخله فریزر میگذریم .
نوش جان ، گیلدا

Kommentare

Beliebte Posts