Sonntag, 30. Januar 2011

مرغ ترش - گیلانی


تو این ترکیب همراه با گوجه و بادمجان میبینید 
همینجور بدون تخم مرغ 



یکی از غذاهای محبوب شمال که حتما هم اسمشو شنیدید *مرغ ترش * نام داره
همونجوری که از اسمش پیداست این خورشت کاملا ترش هست .......وای ی ی ی دهنم آب افتاد :))
بگذریم ، اجازه بدید ، مواد لازم رو بگم و خودتون امتحان کنید .
این غذا هم به روشهای مختلف پخته میشه ...
مرغ به اندازی کافی
بادمجان ، به مقدار لازم
لپه ، که بهتره از قبل خیس خورده باشه
گوجه ، به مقدار لازم
نمک ، فلفل ، زرد چوبه
پیاز ۱ عدد
 سیر ۳ حبه
آب غوره یا غوره یا آب نارنج
سبزی ، به ازای هر نفر ۱ لیوان ، خرد شده ، شامل تره ، گشنیز ، اسفناج ، جعفری ، نعناء ، شوید  ، (خالواش ) سبزی آخر رو اگه نداشتید صرف نظر کنید . این مقدار چشمی بود
تخم مرغ ۲ تا ۳ عدد

طرز تهیه :
پیاز را خرد کرده و تفت دهید ، لپه و سیر را نیز اضافه کنید .نمک ، فلفل و زرد چوبه را نیز اضافه کرده .
گوشتها رو بعد از کمی تفت دادن اضافه کنید و همراه با مقداری آب و آبغوره بزارید تا جا بیفته .


اگر مایل به اضافه کردن تخم مرغ بودیم درون ظرف زده و در آخر به مواد اضافه کنید ، من اصولا از تخم مرغ استفاده نمیکنم
* از بادمجان و گوجه در این خروشت استفاده نمیشه ، ولی از اونجای که پدرم تو خونه از این ٢ ترکیب خوشش میومد ، به این خورشت هم اضافه میکردیم :)
اگر از تخم مرغ استفاده میکنید از بادمجان و گوجه صرف نظر کنید اما در غیر این صورت میتونید در اخر بجای تخم مرغ بادمجان سرخ شده و گوجه سرخ شده رو اضافه کنید

نوش جان ، گیلدا



Kommentare:

  1. Vaaay cheghadr dastpokhtetoon khoobe!! Doost daram ino!

    AntwortenLöschen
  2. مرسی عزیزم ، لطف داری :))))

    AntwortenLöschen
  3. عشق من هم هست :)))))))

    AntwortenLöschen