نوبتی هم باشه نوبت اش رشته هست ......سلطان اش ها :)))
تو این هوای سرد هم خیلی میچسبه ، جای همتون خالی ......
مواد لازم :
نخود ، عدس ، لوبیا قرمز از هر کدام ۱ استکان ، که بهتر است بجز عدس باقی را شب قبل خیس کنیم .
سبزی اش شامل : تره جعفری ، اسفناج ، شوید ، نیم کیلو
نمک ، فلفل ، زرد چوبه
پیاز داغ ، سیر داغ ، نعنا داغ ، کشک
رشته اش ، به مقدار لازم ، دوستانی که خارج از کشور هستند میتونند از رشته های آسیایی استفاده کنند
اگر از مقداری پودر یا قرص مرغ هم استفاده کنید ، به نظر من خیلی خوشخوارک میشه
طرز تهیه :
حبوبات را همراه با زرد چوبه و نمک و فلفل میگذاریم بپزد ، سبزیها را خرد کرده و بعد از پخت حبوبات اضافه میکنیم ..
رشته ها را نیز در این مرحله اضافه میکنیم ، میگذاریم تا اش جا افتاده شود .اگر از رشته های ایرانی استفاده میکنید به اندازی کافی لعاب از خودش میده ، ولی رشته های آسیای را باید با کمی ریختن ارد داخل آب ، و اضافه کردن به اش لعابدار کنید
در هنگام سرو کردن از نعنا ، سیر ، پیاز داغ ، و همینطور از کشک استفاده کنید ، من از زعفران دم کرده نیز استفاده میکنم .
به نظر من پخت اش ١ روز جلوتر ، خیلی بهتره :))
گیلدا جون من اینجا دسترسی به رشته ی آش ندارم میشه بگید از چه نوع رشته یا ماکارونی میشه
AntwortenLöschenاستفاده کرد؟از فتوچینی میشه استفتده کرد؟کیفیت عذا رو پایین نمیاره؟
اسم رشته رو بگید ممنون میشم
سلام دوست عزیز
AntwortenLöschenببخشید که سوال شما رو دیر دیدم
شما میتونی رشته های پهنی رو که خیلی شبیه به رشته اشی خودمون هست ، از فروشگاه های آسیایی تهه کنید
رنگ این رشته ها هم تیره هست و همینطور پهن
البته مثل رشته های خودمون لعاب نمیده ، که میتونید مقداری ارد تفت بدید و به اش اضافه کنید
من به تر کل راضی هستم ازش
دسننون درد نکنه ممنون
AntwortenLöschenخواهش میکنم عزیزم :)
AntwortenLöschenواي كه دلم ميخواد حيف كه گرمه اينجا ( فريما از بليز(
AntwortenLöschenفریما گاهی اوقات تو گرمای تابستون هم که دلم بکشه میرم سراغش :))
Löschen