Freitag, 19. Dezember 2014

تخم مرغ جیبی - Pochiertes Ei



خیلی وقت پیشها ی دستور تو دفتر قدیمی خودم داشتم  با نام تخم مرغ جیبی 
یادم نیست از کجا آورده بودم یا از تلویزیون بود یا از کتاب خانوم منتظمی یا جای دیگه ......
ولی هر چی بود وقتی خوندم برام جالب توجه بود هر چند که هیچوقت هم اجراش نکردم :) اما یادداشتش کردم 
چون حس میکردم واسه ی کاری و ی زمانی مناسبه که انگار بعد از چندین سال اون زمان رسید :)))
در آلمان خیلی از این مورد استفاده میشه البته با نام   Pochiertes Ei
برای بعضی از سالادها یا حتی واسه صبحانه ایده بسیار لذیذ ی میتونه باشه 
ابته شرطش اینه که مثل من از تخم مرغ اون هم از نوع نیمپزش خوشتون بیاد ؛)
و اما روش کار :
اول از همه ١ عدد تخم مرغ رو داخل ظرفی با دقت بشکنید , جوری که زرده خراب نشه 
داخل ظرفی آب بریزید به حدی که یقین داشته باشید بعد از ریختن تخم مرغ , میتونه توش شناور باشه 
بعد از گرم شدن آب * دقت کنید که آب نباید جوش بزنه , حتی در مراحل پخت 
١ قاشق سرکه و کمی نمک اضافه کنید و با یک قاشق آب رو به صورت دورانی بهم بزنید 
جوری که انگار گردآب شده :))) البته گردآبتون شدید نباشه 


و بعد با دقت تخم مرغ رو در ظرف خالی کنید و باز هم به همون صورت کمی به هم زدن دورانی ادامه بدید 
دقت کنید که با تخم مرغ  تماس نداشته باشید , چون زرده میترکه 
بعد که سفیده کمی خودش رو گرفت با دقت کمی با قاشق زیرو رو کنید تا همه طرفش خوب و یک دست شه 
یقینا اضافاتی در گوشه و کنار تخم مرغ هست که بعد از بیرون آوردن با چاقو میتونید جدا کنید 
چیزی حدود ٥ دقیقه به زمان احتیاج داره 
بعد از آب بیرون بیارید و روی دستمال آشپزخانه بزارید و هر جور که دوست دارید استفاده کنید 
نوش جان , گیلدا 











Kommentare:

  1. گیلدا جون من اینو به اسم "تخم مرغ به روش پوچینگ" تو مجله اشپزیم دارم دستورش همینجوری نوشته شده بود مثل مال شما
    منم خوشم اومده بود ..توی انگلیسی هم به اسم
    poached eggs
    هستش و زیاد مصرف میکنن...دستت درد نکنه کدبانو

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. پس انگلیسیش هم این میشه , آخه من آلمانی اونو نوشتم :))
      مرسی عزیزم

      Löschen
  2. واااااااااااااااااای گیلدا جان خیلی عالی شده ♥ هرچه من عاشق تخم مرغ اینجوری خوشگل هستم که درست کردی, بیشتر از یک دونه نمیتونم بخورم ...حیف ..دستت درد نکنه پرفکته ..... ♥ ♥ ♥
    نوش جونتون.

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی صفا جون
      اخی ی ی کاش اینجا بودید براتون درست میکردم , جاتون خالی عزیزم

      Löschen
    2. عزیزممممممممممممممم .......... نوش جونتون باشه ....... ♥ ♥ در اینکه دوست دارم در جوار دوستی مهربان و خوب و یکرنگ مثل خودت صبحونه همین رو بخورم شک نکن ♥ .......انشالله یه روزی ...... ما که تقریبا همسایه ایم ......... .منم ماهی یکی دوبار برای صبحونه درست میکنم با یه روش واقعا متفاوت و جالب اگه برات تعریف کنم از کی و چه کسی در فامیل و چجوری الهام گرفتم , شاید خنده ات بگیره ..اگه یه روزی درست کردم , داستانشو هم تعریف میکنم.. قربون محیبت.♥

      Löschen
    3. امیدوارم که همینجور باشه , من هم بینهایت دوست دارم که دوستان مجازی گلم رو ملاقات کنم :)
      بی صبرانه منتظر هستم تا داستان درست کردن این تخم مرغها رو بخونم :)

      Löschen
  3. سلام گیلدا جان شما از مهناز خانم خبری دارید؟(وبلاگ شکلات سیاه) خیلی وقته نیستند یه کم دلواپسشون شدم گفتم شما دوستید با هم بپرسم ازتون.

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. سلام عزیزم
      من هم مدتی هست که ایشون رو ملاقات نکردم , ولی همسرم قبل از تعطیلا ت ایشون رو دیده بودن که حالشون خوب بود :)
      مهناز جون دیر به دیر تو وبلاگشون پست میزارن

      Löschen
  4. چه جالب چقد هم خوشگل شده زرده تخم مرغ رو این چوری دوست دارمممم عالی بود این ایدت عزیزم

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی گلی , پس مثل خودمی عزیزم
      ^_^

      Löschen
  5. منم قبلا تو کتاب خانم منتظمی دیده بودمش . منم دوست دارم این مدلی چون تخم مرغ عسلی دوست دارم ولی منم تا به حال امتخانش نکردم . بالاخره باید دست به کار شد . نوش جونتون

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. پس ارغوان جون درست حدس زدم که تو کتاب این خانوم دیدم :)
      پس اگه مثل من تخم مرغ عسلی دوست دارید , حتما امتحان کنید
      مرسی از توجهت عزیزم

      Löschen