شنیسل مرغ با سیب زمینی , Bratkartoffel - آلمانی
این هم یک غذای پر طرفدار واسه همه :))
شنیسل مرغ با سیب زمینی که این مدل سیب زمینی رو تو آلمان با نام Bratkartoffel میشناسند
که در واقع به معنی سیب زمینی سرخ شده هست و آلمانی ها به این کنار غذا خیلی علاقه دارند
این مدل سیب زمینی رو به روشهای مختلف تهیه میکنند
بعضیها سیبزمینی رو به صورت حلقه کرده و به صورت خام و با حرارت کم سرخش میکنند
بعضیها ، مثل من نیم پز میکنند و بعد از آبکش کردن سرخش میکند
و اما این مدل سیبزمینی یا به تنهای یا با پیاز که در آخر اضافه میشه و یا با تیکهای ریز گوشت دودی تفت داده میشه
شنیسل مرغ رو هم مثل میگوهای سوخاری که قبلا گفته بودم با خورده های کرنفلکس سرخ کردم
امتحان کنید ، ترکیب خوبی میشه :)
نوش جان ، گیلدا
شنیسل مرغ با سیب زمینی که این مدل سیب زمینی رو تو آلمان با نام Bratkartoffel میشناسند
که در واقع به معنی سیب زمینی سرخ شده هست و آلمانی ها به این کنار غذا خیلی علاقه دارند
این مدل سیب زمینی رو به روشهای مختلف تهیه میکنند
بعضیها سیبزمینی رو به صورت حلقه کرده و به صورت خام و با حرارت کم سرخش میکنند
بعضیها ، مثل من نیم پز میکنند و بعد از آبکش کردن سرخش میکند
و اما این مدل سیبزمینی یا به تنهای یا با پیاز که در آخر اضافه میشه و یا با تیکهای ریز گوشت دودی تفت داده میشه
شنیسل مرغ رو هم مثل میگوهای سوخاری که قبلا گفته بودم با خورده های کرنفلکس سرخ کردم
امتحان کنید ، ترکیب خوبی میشه :)
نوش جان ، گیلدا
به به. خیلی زیباست. خیلی اشتهابرانگیزه. سیب زمینی ها رو فردا امتحان می کنم! مرسی
AntwortenLöschenمرسی نازنینم ؛)
AntwortenLöschenپیشا پیش نوش جونت :))
چه جالب... چه هوس انگیز..به به
AntwortenLöschenمرسی هانی جون ، ممنون از کامنتت :))
AntwortenLöschen