دلمه برگ مو



فکر کنم که دلمه برگ مو دیگه معرف حضور همگان باشه
جدیدا که دیگه به غیر از ایران خیلی از کشورهای همجوار هم از این پیش غذای خوشمزه آگاهی دارند
من هم شدیدا مشتاق خوردنش هستم :))
قبل از هر چیز باید بگم که معمولا دلمه هم به روشهای مختلف تهیه میشه ، بعضیها فقط برنج میریزند ، بعضیها فقط گوشت چرخ کرده و بعضیها  هر ۲
اما من به غیر از این ۲ مقداری لپه و سبزیجات معطر هم مخلوط میکنم
مقادیری که پایین مینویسم بسته به تعداد دلمهای هست که میخواهید درستش کنید



مواد لازم :
گوشت چرخ کرده
برگ مو , اگه تازه بود  در مقداری سرکه و نمک بپزید ، دقت کنید له نشه
لپه پخته
برنج نیم پز
نمک ، فلفل ، ادویه دلخواه
سبزی معطر ، مثل تلخون یا مرزه 



برای سوس این غذا هم میتونید مقداری روغن رو همراه با رب گوجه تفت بدید و بهش آب و ترشی مورد نظرتون رو اضافه کنید
بذارید که بجوشه و کمی قوام بیاد ، و بذارید کنار

مواد ذکر شده بالا رو با هم مخلوط کنید و خوب ورز بدید ، تا حالت چسبندگی پیدا کنه
من به ۲ روش دلمه ها رو پیچیدم ، قالبی و سیگاری
اگر مایل با چیدن قالبی بودید ، ظرفهای مناسبی رو که بهتره  کوچیک باشه انتخاب کنید و برگها رو درون ظرف بچینید و داخلش رو از مواد پر کنید
و سرش رو بپوشانید ، و مقداری  از سوس تهیه شده رو داخلشون بریزید و داخل ظرف پر آب قرار بدید ، جوری که آب تا کمر ظرفها رو بپوشانه
و بذارید با حرارت ملایم بپزه .



و اما اگر مایل به پیچیده سیگاری اون بودید ، میتونید برگها رو روی سطح  صافی پهن کنید ، اگر برگها کوچیک بود ، از ۲ برگ روی هم استفاده کنید
مواد دلمه رو اول برگها قرار بدید و با دقت بپیچید
و داخل سوسی که از قبل تهیه کردید قرار بدید و بگذارد با حرارت ملایم بپزه





نوش جان ، گیلدا







Kommentare

Beliebte Posts