کوکی مرمری
این یک شیرینی بسیار ساده و در این حال خوشمزه بود ، اگه میگم بود ، واسه اینه که دیگه خیلی زود تمام شد :)
نام این شیرینی خوشمزه کوکی مرمری هست
مواد لازم :
پودر کاکائو یا قهوه ۴ قاشق
کره نرم ۱۲۵ گرم
شکر ۱۲۵ گرم
نمک
تخم مرغ ۲ عدد
آرد ۲۵۰ گرم
طرز تهیه :
ابتدا پودر کاکائو یا قهوه را داخل ۱ تا ۲ قاشق شیر یا آب گرم خوب مخلوط کنید
نام این شیرینی خوشمزه کوکی مرمری هست
مواد لازم :
پودر کاکائو یا قهوه ۴ قاشق
کره نرم ۱۲۵ گرم
شکر ۱۲۵ گرم
نمک
تخم مرغ ۲ عدد
آرد ۲۵۰ گرم
طرز تهیه :
ابتدا پودر کاکائو یا قهوه را داخل ۱ تا ۲ قاشق شیر یا آب گرم خوب مخلوط کنید
کره ، شکر و نمک را خوب مخلوط کرده تا به صورت کرم شود ، و سپس تخم مرغها را یکی یکی اضافه میکنیم
سپس آرد را اضافه کرده و بعد از مخلوط کردن ، خمیر را به ۲ قسمت مساوی تقسیم کرده و یکی از خمیرها را با مخلوط قهوه یا کاکائو مخلوط کرده
من برای کارهایی که احتیاج به کیسه باشه از کیسه فریزری استفاده میکنم ، چون کیسهای پارچه ای شستنش برام سخته :))
و اما در این مرحله بعد از این که کیسه را سوراخ کوچکی کردید ، ماسوره مورد نظر را داخلش میذاریم
و اول مقدری از خمیر روشن را داخل کیسه ریخته
سپس آرد را اضافه کرده و بعد از مخلوط کردن ، خمیر را به ۲ قسمت مساوی تقسیم کرده و یکی از خمیرها را با مخلوط قهوه یا کاکائو مخلوط کرده
من برای کارهایی که احتیاج به کیسه باشه از کیسه فریزری استفاده میکنم ، چون کیسهای پارچه ای شستنش برام سخته :))
و اما در این مرحله بعد از این که کیسه را سوراخ کوچکی کردید ، ماسوره مورد نظر را داخلش میذاریم
و اول مقدری از خمیر روشن را داخل کیسه ریخته
و سپس روی خمیر روشن مقداری از خمیر تیره میگذاریم
اصلا به این مسئله دقت نکنید که این کار رو با نظم انجام بدید ، چون باید به صورت نامرتب انجام بشه :)
فقط دقت کنید که هر بار مقدار زیادی خمیر داخل نایلون نریزید تا ریختنش به روی کاغذ روغنی ساخت نباشه
فقط دقت کنید که هر بار مقدار زیادی خمیر داخل نایلون نریزید تا ریختنش به روی کاغذ روغنی ساخت نباشه
به صورت و فرمهای دلخواه میتونید خمیر را روی سینی فر خالی کنید
سپس شیرینیها رو داخل فری که از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه و به مدت ۱۳ تا ۱۵ دقیقه قرار بدید
نوش جان ، گیلدا
سپس شیرینیها رو داخل فری که از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه و به مدت ۱۳ تا ۱۵ دقیقه قرار بدید
نوش جان ، گیلدا
چقدر گوگولی دستت درد نکنه
AntwortenLöschenمرسی گوگولم :))**
AntwortenLöschen