سوپ مارچوبه ۲


میدونید که فصل مارچوبه ( Spargel ) هست ، من هم شدیدا به این گیاه خوراکی علاقه دارم :)
پارسال یک سری خوراکهای مختلف از مارچوبه داشتیم ، و سعی میکنم امسال هم چیزهای دیگری  به آرشیو  اضافه کنم
و همین امشب و ساعتی پیش ، همسر محترم بعد از سالها تصمیم گرفت که باز هم دست به آشپزی بزنه
این بود که واسه ما امشب سوپ مارچوبه رو پخت
اگه مایل هستید که یک سوپ کاملا رستورانی رو میل کنید ، حتما این رسپت رو امتحان کنید :))

مواد لازم : برای ۴ نفر
مارچوبه ۴۰۰ گرم ، پاک کرده و به قطعات کوچک خرد کنید
آب ۱ لیتر
کره ۵۰ گرم
آرد ۵۰ گرم
خامه ۲۰۰ میل
نمک ، جز هندی ، کمی شکر
آب لیمو ۱ قاشق
زرده تخم مرغ ۱ عدد ، در صورت تمایل
پودر مرغ نصف قاشق غذا خوری

طرز تهیه :
مارچوبه ها رو پوست گرفته و قسمت ته آنها رو که به صورت چوب هست ببرید ، این مواد رو با ۱ لیتر آب و نمک و شکر بگذارید تا بپزد
زمان تقریبی ۱۵ دقیقه کافی میباشد ، سپس از صافی رد کرده
داخل ظرف دیگری ، کره را آب کرده و آرد را اضافه کنید ، خوب هم بزنید و بگذارید تا خامی آرد از بین برود در این زمان جز هندی را اضافه کنید
سپس آب مارچوبه را همراه با پودر مرغ اضافه کرده و مرتب هم بزنید . جداگانه خامه را با زرده مخلوط کرده و سوپ را از روی حرارت برداشته و کم کم به سوپ اضافه کنید
اگرزرده  اضافه نمیکنید احتیاج به این کار نیست که از روی حرارت برای مدت کوتاهی بردارید
در همین مرحله آبلیمو را نیز اضافه کرده و دوباره روی حرارت ملایم بذارید تا  جا افتاده شود
در خاتمه مارچوبه های پخته شده و قطعه قطعه کرده را اضافه کنید و سوپتان  را سرو کنید
نوش جان ، گیلدا ، بهزاد :)

Kommentare

Beliebte Posts