Donnerstag, 12. April 2012

شیرینی نارگیلی


این شیرینی نارگیلی هست که مدتی پیش , پیش عارفه جون خوردم و دیدم  واقعا خوشمزه بود
جوری که تا مدتها سرش صحبت  میکردیم ...حالا هر کی درست نکنه سرش کلاه رفته :)))

مواد لازم :
شکر ۲۵۰ گرم
پودر نارگیل ۱۲۵ گرم
روغن مایع ۷۵ گرم
سفیده تخم مرغ ۳ عدد
آب لیمو ترش ۱/۲ قاشق چای خوری
وانیل ۱/۸ قاشق چای خوری

طرز تهیه :
روغن مایع و سفیده را با هم مخلوط کنید و کمی هم بزنید تا تقریبا یک دست شود
نصف این مخلوط  را با  شکر و  پودر نارگیل و وانیل مخلوط کرده و همراه با دستگاه میکس یا چرخ گوشت خوب میکس کنید


مخلوط را درون ظرفی ریخته ( من از تفلون استفاده کردم ) و  روی حرارت گذاشته ، با یک قاشق چوبی  هم زاده و دقت کنید که فقط گرم شود
در این زمان نیم دیگر مواد ( سفیده و روغن ) و آب لیمو را اضافه کرده و دوباره خوب با قاشق میزنیم تا مواد به خوبی مخلوط شود, اینکار رو سریع انجام داده و دقت کنید که کل مواد گرم شود
سپس از روی حرارت برداشته و بگذارد درون ظرف دیگه تا در حد دمای اطاق خنک شود


سپس درون نایلون فریزر ریخته و کمی سر نایلون رو با قیچی بریده و درون سینی فر  با فاصله بریزید ،
این مخلوط کمی سفت هست و شیاد احتیاج باشه که سر نایلون رو بیشتر باز کنید
شیرینی ها رو درون فری که از قبل گرم کردید با حرارت ۱۷۰ درجه و به مدت تقریبی ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دهید
کافیه که فقط کمی سرشون طلایی شه
نوش جان ، گیلدا









Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen