مافیینهای سالاد الویه
این هم یک ایده زیبا دیگه واسه سالاد الویه یا سالاد تبوله یا هر سالاد دیگه
این سالادها واسه مهمانی بود و مورد پسند همه مهمانها ، جوری که بعد از ۱۵ دقیقه اثری ازش نبود :))
این سالادها واسه مهمانی بود و مورد پسند همه مهمانها ، جوری که بعد از ۱۵ دقیقه اثری ازش نبود :))
قبلا هم به همین روش براتون ظرف سالاد تبوله رو گذاشته بودم
برای تهیه این کاپها از خمیر فیلو استفاده کردم و اونها رو به صورت گرد بریدم و داخل قالبهای مافین کیک گذاشتم و درون فر با دمای تقریبی ۱۷۰ درجه قرار دادم تا طلایی شه
برای تهیه این کاپها از خمیر فیلو استفاده کردم و اونها رو به صورت گرد بریدم و داخل قالبهای مافین کیک گذاشتم و درون فر با دمای تقریبی ۱۷۰ درجه قرار دادم تا طلایی شه
من از ۳ برگ یا گاهی اوقات هم بیشتر از ۳ برگ استفاده کردم ، که لابلای اونها رو خوب با کره چرب کردم
بعد از این که خنک شد میتونید داخلش هر چی که دوست داشتید ، بذارید و میل کنید. من داخلش رو با سالاد الویه پر کردم
میتونید از نان لواش یا خمیر یوفکا هم استفاده کنید
نوش جان ، گیلدا
چه ایده جالبی
AntwortenLöschenچقدر مناسبه برای مهمانی...
اول فکر کردم نان لواشه... با نان لواش هم می شه این مدلی درست کرد...
یعنی بذاریم تو فر؟؟؟
سلام فهیمه جون ، اره عزیزم ، میشه
AntwortenLöschenالبته هر چی نانها نازکتر باشه بهتره ... و یادت باشه عزیزم هر خمیری که استفاده میکنی ، باید چربش کنی
البته اگه از نان لواش استفاده میکنی ، بهتره که فقط ۱ لایه باشه ، چون زخیمتره
ولی تا اونجا که من میدونم تو سوپر مارکتها ، میتونی هم خمیر فیلو و هم خمیر یوفکا رو پیدا کنی عزیزم
خانم خانم چه کردی..... همه رو دیوونه کردی. بسیار خوشگلن. من از اینا درست کرده بودم و توش مخلوط مرغ و سس و بادوم گذاشته بودم ولی اولویه فکر کنم باحال تره. رنگی تر و خوشمزه تره. دست شما طلا عزیزم. بوس فراوان.
AntwortenLöschenمرسی نازنینم م م م ** :)))
AntwortenLöschenخیلی شیک شده دستت درد نکنه
AntwortenLöschenمرسی لیلا گلی ی ی ی ****
AntwortenLöschengilda joun ,Mercccc,
AntwortenLöschenage ghalebe mafin nadashte basham chi? nemitunam jure dige in cup ha ro dorost konam?
سلام محبوبه جان ، ببخش که دیر جوابتون رو میدم
AntwortenLöschenبله عزیزم ، شما میتونید از پشت پیالهای کوچیک یا استکان هم استفاده کنید
اگه سالاد تبوله رو تو وبلاگ من سرچ کنید میتونید دقیقا متوجه کار بشید عزیزم
خیلی خوشگلن! دستتون درد نکنه
AntwortenLöschenمرسی شبو جان ، لطف داری عزیزم :)
AntwortenLöschenسلام ممكنه فرق خمير فبلو با خمير يوفكا رو به من بگيد ممنون ميشم .
AntwortenLöschenپروین عزیز , خمیر فیلو به نازکی نان لواش میمونه که نیم پخته هم هست
Löschenاما یوفکا مثل برگ کاغذ نازک هست و به هاراحتی میتونید دستتون رو از زیرش ببینید
تو قسمت پیش غذا و کنار غذاها , زیاد از یوفکا استفاده کردم , میتونید ببینید