کیک شکلاتی ساده با پودر بادام



این یک کیک شکلاتی ، خیلی خیلی ساده هست که به نظر من بسیار نرم و پوک و در عین حال آبدار بود 
من بیشتر کیکهام رو همراه با مخلوطی از پودر بادام تهیه میکنم که بسیار تو طعمش موثر هست  , البته بجز کیک هایی که حتما فقط باید از ارد سفید استفاده شه 
و این دستور رو هم که دیدم ، حدس زدم که باید خوشمزه باشه 

مواد لازم :
شکلات تخته ای تلخ ۱۵۰ گرم ، اگه مایل بودید از نوع شیرینش هم میتونید استفاده کنید 
کره ۲۵۰ گرم 
تخم مرغ ۴ عدد
شکر  ۱۲۰ گرم 
پودر بادام ۲۵۰ گرم 
آرد ۲ قاشق 
پیکینگ پادر ۱ قاشق چی خوری 

طرز تهیه :
ابتدا کره و شکلات را به طریق پخت بن ماری ذوب میکنیم ، و بزارید کمی خنک شه 




به حدی بزارید که کاملا شکلات آب شه و مخلوطی صاف و یک دست داشته باشید



شکرو  تخم مرغها رو خوب با هم مخلوط کنید 



موادی که لازم به الک کردن هست الک کنید و کل مواد خشک رو به تخم مرغها اضافه کنید 




و در آخر شکلات ذوب شده رو که کمی خنک شده در طی ۳ مرحله  به مخلوط قبلی اضافه کنید و  به صورت دورانی هم بزنید 


و حالا کیک رو تو قالب مورد نظر بریزید و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه و با حرارت ۱۹۰ درجه داخل فری که از قبل گرم کردید بزارید 
نوش جان ، گیلدا 











Kommentare

  1. چه خشمزهستتت خیلی‌ هم خوشگل تزیین کردیش گیلدا جون . دستت درد نکنه عزیزم .

    AntwortenLöschen
  2. اووووم به به معلومه که خوووشمزست مطمئنم

    AntwortenLöschen
  3. مرسی لیلا جون ، جای تو هم خالی بود عزیزم :)

    AntwortenLöschen
  4. عاشق كيك شكلاتي ام *** نوش جونتون

    AntwortenLöschen
  5. من هم همینجور لاله جون ، اصلا جای همگی خالی بود **

    AntwortenLöschen
  6. خیلی خوشمزست ، معلومه ، منم یه دستور دارم ، که بدون آرد درست میکنم ، یعنی تو دهن آب میشه ، میدونم چقدر لذیذه ، دست گلت درد نکنه

    AntwortenLöschen
  7. مرسی رزکم ، اره معمولا کیکهای که ارد سفید نداره خیلی ترد هستند ، مثل همونی که با ارد ذرت درست کرده بودی

    AntwortenLöschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts