Mittwoch, 24. Oktober 2012

Pakora, پاکوره - آسیایی



این هم یک غذای فوری و انگشتی دیگه به نام Pkora یا همون پاکوره 
این غذا بیشتر تو کشورهایی مثل هند و پاکستان و افغانستان و چین تهیه میشه ، البته جنوب کشور عزیزمون بخصوص خوزستان  هم به این غذای خمیری آشنایی کامل دارند 
چیزی که تو پاکوره مشترک میتونه باشه ، خمیریه  که تقریبا شبیه به خمیر بنیه هست ، با این تفاوت که در بنیه شما مواد  مختلف مثل سبزیجات و  تکههای ماهی و میگو و ..... رو میپزد ، ولی در پاکوره خود خمیر هم به تنهایی قابل خوردن هست 
چیزی که اینجا میبینید ، پاکوره سبزیجات هست 

مواد لازم :
آرد سفید ، و آرد نخود خام - از هر کدام ۱/۲ پیمانه 
- البته این کار رو میتونید فقط با آرد نخود خام یا آرد معمولی هم انجام بدید 


- مقداری از سبزیجات دلخواه که من از اینها استفاده کردم ...
پیاز بزرگ ۲ عدد - سیر ۲ حبه له شده - گشنیز خرد شده ۲ قاشق - شوید خرد شده ۱ قاشق - پیازچه سبز ۳ تا ۴ قاشق 


- شما میتونید از هر چیز دیگه که مایل هستید استفاده کنید 
پیکینگ پادر ۱ قاشق چای خوری 
خمیر مایه تازه ۵ گرم 
آب ولرم به میزان لازم 
ادویه شامل : زیره کوبیده ، نمک ، فلفل ، زردچوبه ، پودر گشنیز 

طرز تهیه :
تمام مواد خشک را با هم مخلوط کرده 
خمیر مایه را داخل  نصف استکان آب ولرم انداخته تا از هم باز شود ، و بعد از ۱۰ دقیقه به مواد خشک اضافه مکنیم 
به خمیر کم کم آب اضافه میکنیم در حدی که خمیری شبیه به خمیر بنیه یا به سفتی ماست بهمون بده 





با کمک یک ملاقه کوچک یا یک قاشق گود ، مقداری از خمیر رو برداشته و داخل روغن داغ سرخ کنید 


اگه دوست داشتید میتونید تکه های سبزیجات مثل گل کلم یا کادو سبز و غیره رو داخل این خمیر فرو کنید و بعد سرخ کنید 
و یادتون باشه ، مثل هر غذای خوشمزه جنوبی بهتره که با سوس تند سرو بشه 
نوش جان ، گیلدا 










Kommentare:

  1. چه جالب همین امروز دیدم یک هندی داره پکورا درست میکنه . گیلدا جون آرد نخود رو از فرشگاههای آلمانی‌ تهیه کردی اگه آره به چه نامی‌ هست ؟ مرسیییییییی عزیزم .

    AntwortenLöschen
  2. چه جالب !!!
    نه عزیزم ، من از فروشگاه آسیایی گرفتم و با نام Kichererbsenmehl شناخته میشه

    AntwortenLöschen
  3. Che khoshgel o havas angiz, ta hala nashnide bodam... Dastet dard nakone GIlda joooon :))))
    Pas bego bara chi bara man neveshti nokhode har Ash nagoo to hal o havaye nokhod o Arde nokhod bodi :)))))))). Dar avaz koli az dastet khandidam.
    Bebakhshid englisi neveshtam ba mobilam

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. اره دیگه پس چی فکر کردی ؟ :))))))
      تازه اینروزها همش خواب نخود هم میبینم :))

      Löschen
    2. :)))))))))))))) پس منظر دستوراي جديد نخودي هستييييييم

      Löschen
  4. عالی شده به به هوس کردم منم با تره درستش میکنم
    باید حتما فردا درست کنم وگرنه چش بچم چپ میشه :)))

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. نمیری لیلا با این کامنتت :)))))))))))))

      Löschen
  5. گیلدا گلی خیلی خوشرنگ و خوشگل شده عزیزم! دست گلت درد نکنه! خیلی هوس انگیز بود! مخصوصا عکس آخری

    AntwortenLöschen
  6. مرسی شبو جون :*
    من نمیدونم چرا همیشه عکسهای آخرم ، واسه دیگرون جالبتره :))))
    اتفاقا اون بر هم لاله جون یکی دیگه از عکسها رو گفته بود :)

    AntwortenLöschen
  7. خیلی خوبه من 2 بار بیشتر درست نکردم ولی اینا خیلی چشمک میزنه میگم برم تو نخش

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. بابا بارک الله ۲ بار درست کردی ؟؟ من که وسه اولین بارم بود ، ولی خیلی خوشم اومد ، جات خالی عزیزم

      Löschen
  8. dastetoon dard nakone , baray hame chiz ke inja ba akshay khoshgel va dastoor minevisid.khili mamnoon

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. خواهش میکنم دوست عزیز ، ممنونم از کامنتتون

      Löschen
  9. Gildai heyf ke ghazaye tond nemitunam ba in medeye alilam bokhoram kheyli vasvase angize dastet dard nakoneh

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. اخ اخ اخ پس تو هم مثل منی هما جون ، من هم اگه بتونم جلو شکم رو بگیرم خوبه
      ولی نمیشه که :)))))))

      Löschen
  10. rast migi nemish :)))))))))))

    AntwortenLöschen
  11. salam , yek soal dar morede 2/1 dar in gaza daram chon dar tozihe megdarha 1/2 darin vali ino na mishe begin ke cheh megdar az har ard bashe ba geram?khili mamnoon misham

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. سلام یلدا جان ، من در مقادیر ذکر کردم که ۱/۲ پیمانه
      پیمانه ها در آشپزی ی حد مشخص هستند که من جدول اونها رو هم به گرم در صفحه اصلی گفتم
      با این وجود عکس اون رو هم وقتی پیمانه زدم نشان دادم ، که چیزی حدود پیمانه پلو پز هست :)

      Löschen
  12. khili mamnoonam dastetoon dard nakone.

    AntwortenLöschen
  13. خواهش میکنم عزیزم

    AntwortenLöschen
  14. من این غذا رو درست کردم معرکه بود خودم فرصت به کسی ندادم همش رو خوردم
    :((((((
    دستتون درد نکنه گیلدا جونم

    AntwortenLöschen
  15. نوش جونتون ، بله واقعا خوشمزه هست :))

    AntwortenLöschen
  16. Ba slam 5 gr khmir maye chcheghadr myshe age ba ghashogh bekhahil andaze begirim, ?? Kheili roghan bayad estefade kard?? Man jafari daram aya khob myshe ke dorost konam, akhe mqn ard nokhod kharidam va nelidonam bahash chy kar konqm, mamnun az komaketon

    AntwortenLöschen
  17. سلام دوست عزیز
    میتونید حدود ١ قاشق سر خالی استفاده کنید
    جعفری هم ایده خوبی هست و امکانش هست , همینجور که گفگتم این قسمت سلیقه ای میتونه باشه و هر چیز دیگه میتونید جایگزین کنید
    مقدار روغن هم باید درحدی باشه که به راحتی پاکوره ها توش سرخ بشن , یا شناور باشن

    AntwortenLöschen
  18. Salam dorostesh kardan kheili khoshmaze shod,dige che chyz hay mishe ba rde nokhod dorst kard, aya toye veblageton darid, mamnu az dastore khobeton

    AntwortenLöschen
  19. سلام دوست عزیز
    راستش من هم جز این مورد چیز دیگه درست نکردم ولی میشه باهاش ی جور زولبییای هندی هم دسر کرد که تو برنامه کاریم هست

    کاش نامتون رو یاداشت میکردیید

    AntwortenLöschen