Pakora, پاکوره - آسیایی
این هم یک غذای فوری و انگشتی دیگه به نام Pkora یا همون پاکوره
این غذا بیشتر تو کشورهایی مثل هند و پاکستان و افغانستان و چین تهیه میشه ، البته جنوب کشور عزیزمون بخصوص خوزستان هم به این غذای خمیری آشنایی کامل دارند
چیزی که تو پاکوره مشترک میتونه باشه ، خمیریه که تقریبا شبیه به خمیر بنیه هست ، با این تفاوت که در بنیه شما مواد مختلف مثل سبزیجات و تکههای ماهی و میگو و ..... رو میپزد ، ولی در پاکوره خود خمیر هم به تنهایی قابل خوردن هست
چیزی که اینجا میبینید ، پاکوره سبزیجات هست
مواد لازم :
آرد سفید ، و آرد نخود خام - از هر کدام ۱/۲ پیمانه
- البته این کار رو میتونید فقط با آرد نخود خام یا آرد معمولی هم انجام بدید
- مقداری از سبزیجات دلخواه که من از اینها استفاده کردم ...
پیاز بزرگ ۲ عدد - سیر ۲ حبه له شده - گشنیز خرد شده ۲ قاشق - شوید خرد شده ۱ قاشق - پیازچه سبز ۳ تا ۴ قاشق
- شما میتونید از هر چیز دیگه که مایل هستید استفاده کنید
پیکینگ پادر ۱ قاشق چای خوری
خمیر مایه تازه ۵ گرم
آب ولرم به میزان لازم
ادویه شامل : زیره کوبیده ، نمک ، فلفل ، زردچوبه ، پودر گشنیز
طرز تهیه :
تمام مواد خشک را با هم مخلوط کرده
خمیر مایه را داخل نصف استکان آب ولرم انداخته تا از هم باز شود ، و بعد از ۱۰ دقیقه به مواد خشک اضافه مکنیم
به خمیر کم کم آب اضافه میکنیم در حدی که خمیری شبیه به خمیر بنیه یا به سفتی ماست بهمون بده
با کمک یک ملاقه کوچک یا یک قاشق گود ، مقداری از خمیر رو برداشته و داخل روغن داغ سرخ کنید
چه جالب همین امروز دیدم یک هندی داره پکورا درست میکنه . گیلدا جون آرد نخود رو از فرشگاههای آلمانی تهیه کردی اگه آره به چه نامی هست ؟ مرسیییییییی عزیزم .
AntwortenLöschenچه جالب !!!
AntwortenLöschenنه عزیزم ، من از فروشگاه آسیایی گرفتم و با نام Kichererbsenmehl شناخته میشه
Che khoshgel o havas angiz, ta hala nashnide bodam... Dastet dard nakone GIlda joooon :))))
AntwortenLöschenPas bego bara chi bara man neveshti nokhode har Ash nagoo to hal o havaye nokhod o Arde nokhod bodi :)))))))). Dar avaz koli az dastet khandidam.
Bebakhshid englisi neveshtam ba mobilam
اره دیگه پس چی فکر کردی ؟ :))))))
Löschenتازه اینروزها همش خواب نخود هم میبینم :))
:)))))))))))))) پس منظر دستوراي جديد نخودي هستييييييم
Löschen:)))))))))))) :*
Löschenعالی شده به به هوس کردم منم با تره درستش میکنم
AntwortenLöschenباید حتما فردا درست کنم وگرنه چش بچم چپ میشه :)))
نمیری لیلا با این کامنتت :)))))))))))))
Löschenگیلدا گلی خیلی خوشرنگ و خوشگل شده عزیزم! دست گلت درد نکنه! خیلی هوس انگیز بود! مخصوصا عکس آخری
AntwortenLöschenمرسی شبو جون :*
AntwortenLöschenمن نمیدونم چرا همیشه عکسهای آخرم ، واسه دیگرون جالبتره :))))
اتفاقا اون بر هم لاله جون یکی دیگه از عکسها رو گفته بود :)
خیلی خوبه من 2 بار بیشتر درست نکردم ولی اینا خیلی چشمک میزنه میگم برم تو نخش
AntwortenLöschenبابا بارک الله ۲ بار درست کردی ؟؟ من که وسه اولین بارم بود ، ولی خیلی خوشم اومد ، جات خالی عزیزم
Löschendastetoon dard nakone , baray hame chiz ke inja ba akshay khoshgel va dastoor minevisid.khili mamnoon
AntwortenLöschenخواهش میکنم دوست عزیز ، ممنونم از کامنتتون
LöschenGildai heyf ke ghazaye tond nemitunam ba in medeye alilam bokhoram kheyli vasvase angize dastet dard nakoneh
AntwortenLöschenاخ اخ اخ پس تو هم مثل منی هما جون ، من هم اگه بتونم جلو شکم رو بگیرم خوبه
Löschenولی نمیشه که :)))))))
rast migi nemish :)))))))))))
AntwortenLöschensalam , yek soal dar morede 2/1 dar in gaza daram chon dar tozihe megdarha 1/2 darin vali ino na mishe begin ke cheh megdar az har ard bashe ba geram?khili mamnoon misham
AntwortenLöschenسلام یلدا جان ، من در مقادیر ذکر کردم که ۱/۲ پیمانه
Löschenپیمانه ها در آشپزی ی حد مشخص هستند که من جدول اونها رو هم به گرم در صفحه اصلی گفتم
با این وجود عکس اون رو هم وقتی پیمانه زدم نشان دادم ، که چیزی حدود پیمانه پلو پز هست :)
khili mamnoonam dastetoon dard nakone.
AntwortenLöschenخواهش میکنم عزیزم
AntwortenLöschenمن این غذا رو درست کردم معرکه بود خودم فرصت به کسی ندادم همش رو خوردم
AntwortenLöschen:((((((
دستتون درد نکنه گیلدا جونم
نوش جونتون ، بله واقعا خوشمزه هست :))
AntwortenLöschenBa slam 5 gr khmir maye chcheghadr myshe age ba ghashogh bekhahil andaze begirim, ?? Kheili roghan bayad estefade kard?? Man jafari daram aya khob myshe ke dorost konam, akhe mqn ard nokhod kharidam va nelidonam bahash chy kar konqm, mamnun az komaketon
AntwortenLöschenسلام دوست عزیز
AntwortenLöschenمیتونید حدود ١ قاشق سر خالی استفاده کنید
جعفری هم ایده خوبی هست و امکانش هست , همینجور که گفگتم این قسمت سلیقه ای میتونه باشه و هر چیز دیگه میتونید جایگزین کنید
مقدار روغن هم باید درحدی باشه که به راحتی پاکوره ها توش سرخ بشن , یا شناور باشن
Salam dorostesh kardan kheili khoshmaze shod,dige che chyz hay mishe ba rde nokhod dorst kard, aya toye veblageton darid, mamnu az dastore khobeton
AntwortenLöschenسلام دوست عزیز
AntwortenLöschenراستش من هم جز این مورد چیز دیگه درست نکردم ولی میشه باهاش ی جور زولبییای هندی هم دسر کرد که تو برنامه کاریم هست
کاش نامتون رو یاداشت میکردیید