Samstag, 27. Oktober 2012

کوکو سبزی



کوکو سبزی ، یک ترکیب  سالم ، زیبا و خوش خوراک و خوشرنگ
قبلا رولت سبزی کوکو رو براتون گذاشته بودم ، و این هم به صورت ساده 
فکر کنم کمتر کسی باشه که کوکو سبزی رو دوست نداشته باشه 
این ترکیب میتونه بسیار مختلف باشه و هر کس به شیوه خواص خودش تهیه کنه 
ترکیبی که من بکار  بردم شامل :
سبزی جعفری ، تره فرنگی ، گشنیز ، شوید , پیازچه و پیاز بود 
و همینجور مقداری گردو خرد شده


و ۱۰۰  البته تخم مرغ همراه با ادویه و نمک 
نوش جان ، گیلدا 







Kommentare:

  1. عاشقشمممممم صد البته با سبزی تازه . نوش جونتون .

    AntwortenLöschen
  2. خیلی هوس کوکو کرده ام منتها با سبزی خشک خیلی مزه نمی ده
    ولی اینقد کوکوت چشمک می زنه که چاره ای ندارم باید فردا درست کنم و به نیابت این کوکو بخورم
    :)))))))))

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. لاله جون ، به نظر من این کوکو رو میشه با کمترین امکانات هم تهیه کرد
      یکی از بچهها با برگ تربچه و پیاز درست کرده بود :)
      من خودم گاهی اوقات فقط با جعفری و پیازچه درست میکنم

      Löschen
  3. خیلی خیلی دلم خواست گیلدا..من کوکو سبزی رو با سبزی تازه خیلییییییی دوست دارم..فریزری نه..پسسسسسسسس باید برم بخرم :(((((((((

    AntwortenLöschen
  4. هانی جون من به همون سبزی فریزری هم قانع هستم :)))
    اینجا که نمیشه با راحتی سبزی پیدا کرد ، اگه هم پیدا کنید ، چون دکوری کار میکنند ، به اندازه دوم موشه و خیلی گرونه :))

    AntwortenLöschen
  5. به به چه کوکوسبزی شده.... آدم از همین پشت مانیتور می خواد تناولش کنه
    :)

    AntwortenLöschen
  6. شادی جونم ، جات خالی بود عزیزم
    امیدوارم که فرصت پیش بیاد که به زودی زود با هم تناول کنیم :)

    AntwortenLöschen
  7. نووش جون ما هم دیشب داشتیم اما نمیگم جات خالی اخه از مغازه چینی ها تره خریدم

    اوردم خونه یک بوی گندی میداد که نگو کل خونرو بوش گرفته بود اوووه دیگه با تره های اینجا همچین کاری نمیکنم :))

    AntwortenLöschen
  8. چه جالب مگه چینیها تره هم دارند ؟؟
    اینجا ندیدم ، هر چند که تره همینجوری خودش بو داره ، ولی خدا به داد برسه اگه کمی گندیده بشه :)

    AntwortenLöschen
  9. سلام گیلدا جون، ممنون بابت دستورای خوبتون من ی سوالی داشتم ، اینکه سبزی کوکو رو از کجا تهیه
    میکنید ؟ من هم مثل شما آلمان زندگی میکنم
    منتها هامبورگ

    AntwortenLöschen
  10. سلام نیلوفر عزیز , ببخشید واسه تاخیری که در جواب پیش اومد :)
    راستش من از فروشگاه ترکها سبزی میخرم , هامبورگ که امکانش بیشتره واسه خرید سبزی
    البته گاهی اوقات هم فقط با جعفری و تره درست میکنم , ولی خیلی کم پیش میاد :)

    AntwortenLöschen
  11. salam gilda jonam,
    man asheghe koko sabzi hastam vali aslan balad nistam dorost konam,hamishe kharab mishe.kashiki migofti chand ta tokhme morgh mikhad va inke az har sabzi chand germ,hododi ham begi khobe.mamnoon khanom gool

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. میدونم مهشید جون , مال من هم گاهی اوقات بد قلقی میکنه :))
      اما واسه راهنمای باید بگم که میتونید واسه هر پیاله پر سبزیجات , ۱ عدد تخم مرغ استفاده کنید
      اگه دید بد قلقی میکنه ۲ قاشق پودر سوخاری اضافه کنید
      من گاهی اوقات ۲ قاشق ماست هم بهش میزنم که باز هم با تخم مرغ حالت چسبندگی خوبی پیدا میکنه

      Löschen
  12. dastet dard nakone,hatman dorost mikonammmm,akh jonnn koko sabziii

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. نوش جونتون باشه مهشید جون ^_^

      Löschen
  13. سلام گيلدا جون، تا حالا با ماست نشنيده بودم ، نقش اين بنده خدا چيه وسط اين همه سبزي؟؟؟؟

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. به عنوان چسبندگی بیشتر و بهتر میتونید از ماست استفاده کنید
      که این ترکیب با تخم مرغ به وجود میاد

      Löschen